sutra ce ti biti weeeeeeeeee XD
Što ste zadnje kupili??
- Ašow
- Wendigo
Re: Što ste zadnje kupili??
ma pederuša, ona što ide oko struka FTW!
ja nemogu smisliti stvari po džepovima. doduše, nosim samo mobitel(e), novčanik, ključeve i ponekad upaljač, ali svejedno.
ja nemogu smisliti stvari po džepovima. doduše, nosim samo mobitel(e), novčanik, ključeve i ponekad upaljač, ali svejedno.
- Ašow
Novčanik u stražnjem desnom džepu, mob u lijevom prednjem, pljuge i upaljač u desnom prednjem.Wendigo wrote:ma pederuša, ona što ide oko struka FTW!
Moj rad.
- Decadentor
hahaha totalno istoAšow wrote:Novčanik u stražnjem desnom džepu, mob u lijevom prednjem, pljuge i upaljač u desnom prednjem.Wendigo wrote:ma pederuša, ona što ide oko struka FTW!
Moj rad.

- metallicat
farbu, hidrogen, guhl za crvenu kosu - sad sam totalno opremljena
maskaru, olovku, mlijeko za tijelo (samo da tetov. mogu namackat
)
maskaru, olovku, mlijeko za tijelo (samo da tetov. mogu namackat

- callac
Ovaj se forum pretvara u same crvenokose, Asf, daj onu donju kosu ofarbaj u črleno imetallicat wrote:farbu, hidrogen, guhl za crvenu kosu - sad sam totalno opremljena![]()
maskaru, olovku, mlijeko za tijelo (samo da tetov. mogu namackat)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
callac wrote:Ovaj se forum pretvara u same crvenokose, Asf, daj onu donju kosu ofarbaj u črleno imetallicat wrote:farbu, hidrogen, guhl za crvenu kosu - sad sam totalno opremljena![]()
maskaru, olovku, mlijeko za tijelo (samo da tetov. mogu namackat)
i sad kad sam napisala donju kosu mi tek sinula asocijacija perverzna
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
callac wrote:Ovaj se forum pretvara u same crvenokose
- john_constantine
je, najbolje da se i mi muški sada ofarbamo u crveno...
izuzetkom Ašowa, on nema što farbati.
Michel puši karu.
- elrania
john_constantine wrote:je, najbolje da se i mi muški sada ofarbamo u crveno...
može uvijek donju kosu.
- Bub
ako je imaelrania wrote:john_constantine wrote:je, najbolje da se i mi muški sada ofarbamo u crveno...
može uvijek donju kosu.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Uvijek je ima isto koliko i na glavi. Ili manje.Bub wrote:ako je imaelrania wrote:john_constantine wrote:je, najbolje da se i mi muški sada ofarbamo u crveno...
može uvijek donju kosu.
- john_constantine
novi tv - panasonic full HDD, 200 Hz... bilo je koštalo 7000 kn, a na kraju se izvukao s 2000 kn jeftinije, he. Stvarno ima dosta mogućnosti, još mjesec dana (ako bude plaće, ah...) i kupujem konačno ps3. A usluga im je vrhunska, tako da ću ga tamo kupiti. Model od 320 gb...
Čita i divixe na USB - u, i titlove. Samo me hebe to što nema prikaz hrvatskih slova č,ć, i takve... a složio sam sve na hrvatski, ali ne pokazuje ih. Da li zna netko nešto o tome?
Čita i divixe na USB - u, i titlove. Samo me hebe to što nema prikaz hrvatskih slova č,ć, i takve... a složio sam sve na hrvatski, ali ne pokazuje ih. Da li zna netko nešto o tome?
Michel puši karu.
- Bub
Opa Cons sad će filmove biti ugodnije gledati i skidat će se HD 1080p
Koja dijagonala, koji model?
Za titlove ti vjerojatno ima opcija u setinzima da moraš prebaciti na UTF-8 ili Central European koji podržava naše i ostale europske znakove, poigraj se malo s time.
Za titlove ti vjerojatno ima opcija u setinzima da moraš prebaciti na UTF-8 ili Central European koji podržava naše i ostale europske znakove, poigraj se malo s time.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
Hm, morati ću potražiti onda. 81 cm, panasonic. Jer možda je ono bilo za nešto drugo... A mislim da nisam nigdje našao central european, ali poliskati ću...
ne, nema takve opcije.
ne, nema takve opcije.
Michel puši karu.