Objavi svoju sliku
- Scarface
Re: Objavi svoju sliku
Ašowe, originalnost, originalnost.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- sandi
Unti sumpora, pa to svi sad poceli svoje fotke stavljat...morat cu i ja zalijepit jednu svoju noviju, samo dok operiram nos posto imam devijaciju septuma... 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- elrania
zakon! ja sve gledam da trebam na neku kontrolu za to i čak maštam o toj operaciji i nekoj free korekcijisandi wrote:Unti sumpora, pa to svi sad poceli svoje fotke stavljat...morat cu i ja zalijepit jednu svoju noviju, samo dok operiram nos posto imam devijaciju septuma...
- sandi
ma ja sam previse puta dobio po tom nosu, pa sada imam nosinu kao mali crnac...a devijacija septuma, pa to je ono sad popularan izgovor jel... 
- Bub
Ja sam ponosan na svoju kljuku i nikad je ne bih mjenjao. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- sandi
ma necu ni ja svoju...nema smisla da izvalim lovu za korekciju, kad mi na svakom koncertu netko nosinu korigira for free! 
- elrania
ja sumnjam da bih ikad išta prčkala da nije baš zbog zdravstvenih razloga pa ak se već sve to tak može, ja sam prezadovoljna. al zbilja teško dišem, budim ljude oko sebe dok spavam =/ (ne hrčem
, samo glasno dišem) i mislim da je krajnje vrijeme da se tu neš sredi 
onak, koji mm poravnat neš i procvjetat ću
onak, koji mm poravnat neš i procvjetat ću
- sandi
pa za takvu minimalnu korekciju, jos ako je iz zdravstvenih razloga, mozes dobiti uputnicu za plastičara i zdravstveno ti pokrije troskove....
- elrania
budem unutar sljedeća 2 tjedna vidjela što se s tim da srediti i kom da se uputim kad se vratim doma. weee, sve neke operacije oko mene 
poznanica skratila nos početkom godine, ti ovo sad, jedna druga mora na neku rekonstrukciju čeljusti i nosa wohooo
osjećat ću se loše, ak me odbiju
poznanica skratila nos početkom godine, ti ovo sad, jedna druga mora na neku rekonstrukciju čeljusti i nosa wohooo
osjećat ću se loše, ak me odbiju
- Asfodel
SpoilerShow
Znam nekoliko ljudi ovdje iz viđenja koji su fino platili i korigirali nos i SVI sad imaju još ružnije
to nam je svima fascinantno. Svima su iz orlovskih onih napravili prćaste, ali iste veličine kao prije
(mi laici to ne kužimo i radije bismo da su im samo skresali tu grbu i ništa više dirali)
Najviše žale cure zbog jednog lika koji je bio ižasno zgodan, a sad više nije
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
he, sjajna boja očiju.Scarface wrote:Moja prva profilna na faceu, nakon gomile pritužbi i optužbi, pa ono, evo im jedna zahodska, ni ne zaslužuju bolje.
SpoilerShow
Michel puši karu.
- Asfodel
Ma kakvi. Pa baš i je takav dont give a shit tip, da žudi za samopromocijom bila bi neka mega isforsirana slija ili bi imao mali milijun ovakvih nehajnihfilmofil wrote:ti si nekako 'I don't give a shit' tip, ali očito i u tebi leži malo želje za samopromocijom
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
filmofil
ma reci ti šta oćeš, ali nisam očekivao od ghosta da će se actually potrudit slikat
This is the Zodiac speaking.
- Info
Mislim slika, kad ono nekakav post...Asfodel wrote:SpoilerShowZnam nekoliko ljudi ovdje iz viđenja koji su fino platili i korigirali nos i SVI sad imaju još ružnijeto nam je svima fascinantno. Svima su iz orlovskih onih napravili prćaste, ali iste veličine kao prije
(mi laici to ne kužimo i radije bismo da su im samo skresali tu grbu i ništa više dirali)
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- metallicat
yep, samo tebiAsfodel wrote:Jel samo meni ovo zvuči perverzno?metallicat wrote:uvijek mi je prezanimljivo vidjet nakon masu postova pravu sliku čovjekai onda ih imam uvijek u glavi kad čitam heh
info, složila bi se s ostatkom ženskog dijela![]()
E sad sam se sjetila da kažem, Info me u prvi mah podsjetio na Mamićevog sina. Oprosti Info![]()
SpoilerShow
ipak ništa