Nisam probao, nije u planu.Aryx wrote: zadnje crno vino koje sam bio je hmm Ždrjepceva krv , tak nekakok mi je bilo , kaj vi kazete vinski eksperti
Gastro kutak - recenzije vina
- Evil Xander
- Donnie Darko
- maddjuro
- Evil Xander
Slijedece na listi je Cape Spring, Pinotage 2005. Javim misljenje, ono sto sam do sada nasao na netu je recenzija na gastro.hr, ovo je sazetak:
"Nekoć je vino napravljeno od njega bilo poznato po okusu na "hrđave čavle“, međutim današnje boce imaju arome trešnje, šljive, tamnog bobičastog voća, duhana, začina... i počinju ostvarivati svoj potencijal.
Vino je duboke tamne, granatne boje s mirisima koji vuku na trpke višnje, kavu, automobilsku gumu, dijelom i na banane, pa čak i na žvakaće gume. Primjesa hrasta osjeća se od početka do kraja gutljaja, a 13% alkohola skladno je uklopljeno. U ustima se ipak osjeća da je istovremeno nezreo i ambiciozan te da mu nedostaje kompleksnosti pri čemu nezaobljeni rubovi remete sklad. Retrookus je prosušen, topao i blago gorkast."
Hrdjavi cavli, granatna boja, automobilske gume i zvakace, zvuci kao prava avantura!
"Nekoć je vino napravljeno od njega bilo poznato po okusu na "hrđave čavle“, međutim današnje boce imaju arome trešnje, šljive, tamnog bobičastog voća, duhana, začina... i počinju ostvarivati svoj potencijal.
Vino je duboke tamne, granatne boje s mirisima koji vuku na trpke višnje, kavu, automobilsku gumu, dijelom i na banane, pa čak i na žvakaće gume. Primjesa hrasta osjeća se od početka do kraja gutljaja, a 13% alkohola skladno je uklopljeno. U ustima se ipak osjeća da je istovremeno nezreo i ambiciozan te da mu nedostaje kompleksnosti pri čemu nezaobljeni rubovi remete sklad. Retrookus je prosušen, topao i blago gorkast."
Hrdjavi cavli, granatna boja, automobilske gume i zvakace, zvuci kao prava avantura!
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
-
FilmTV
- Freddy Krueger
Obavezno sa Sky-ColomDjuro20 wrote:ne pijem alkohol, al baš bi jednom, da sam bogaun, otišo na aukciju vina u britaniju, kupio neko ful skupo i rjetko vino. i onda pred svim onim ljubiteljima dobre kapljice s tim vinom radio bambus i gledao ih kako se zgražaju.
Skoro sam jebo jucer.Skoro sam jebo danas.
Jebem skoro svaki dan...
Jebem skoro svaki dan...
- john_constantine
- elrania
- Evil Xander
- A$H