Muški kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Muški kutak

Post by metallicat » 06 Apr 2011, 01:10

joj, di je boby?
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 06 Apr 2011, 01:15

metallicat wrote:joj, di je boby?
pojavljivo se sve rjedje, i onda je isceznio :lol: valjda smo mu dosadili :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Apr 2011, 08:55

john_constantine wrote:baš sam lijen za šišanje, a moram si maknuti tu svoju grivu... a ako se ošišam kratko, onda se neću moći gledati u ogledalo 3 mjeseca... možda samo kažem "ošišajte me za strane".

kakve vi imate frizure? :kokicarenje:
pa odi kod frizera/frizerke i reci da te ošiša na način koji bi ti pristajao, po obliku glave itd.
ja svojoj velim da mi samo malo skrati gore i malo više sa strane, potkrati bradu i bok.

Ašow

Post by Ašow » 06 Apr 2011, 21:16

auh, eo, ja se bas danas obrijo.
glatka mi glava ko bebina guza
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 07 Apr 2011, 12:02

Meni je mrsko ići na šišanje, ali zato moja frizerka me šiša već više od 10god i ne moram ništa govorit zna sve, jedino ona sam zna reći ajmo nešto promjenit. Ja većinom pristanem, jer ne patim od frizure bitno da je čista i uredna i onda se ona igra, odlučuje kako će biti i uvijek me iznenadi...btw...imam jako slabu kosu i kad ju operem digne se i leti kak vjetar piri.

Najbolje bi bilo kad ne bih ni morao ići jer stvarno mi je mrsko šišat se.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Apr 2011, 17:33

Ašow wrote:auh, eo, ja se bas danas obrijo.
+ onakve majice. Jasno mi je zašto ti je teško naći posao. :mrgreen:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 07 Apr 2011, 19:11

john_constantine wrote:
Ašow wrote:auh, eo, ja se bas danas obrijo.
+ onakve majice. Jasno mi je zašto ti je teško naći posao. :mrgreen:
hahahahahaha XD

A gle, kad idem na razgovor, totalno normalno (po drustvenim standardima normalnosti) se obučem.
Moje slobodno vrijeme je nesto drugo. :)

Necu doci u napalm death ili exhumed majici na razgovor za posao jebote :lol:
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Apr 2011, 20:23

ma znam, moram prcati. :mrgreen: :P Ma isto ne bi došao s godzilla majicama na razgovor za posao, he. :kokicarenje:

a kod traženja posla, da li tražiš samo određene poslove ili sve?
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 07 Apr 2011, 22:29

A ono, trazim zapravo dosta toga, pa sto mi uleti.

Nije mi stran ni fizicki rad niti sjedenje za stolom i jebanje po nekom programu. (Eo, ovaj tjean u 2 dana sam zaradio 500kn jer sam bio sexy uznojeni dendrofil negdje u tri picke mile matere negdje u šumi bogu iza tregera i jos me uvijek cijelo tijelo boli), niti konobarenje, niti prevođenje niti zastitarstvo, niti bilo qe. Svasta sam radio i uvijek sam nesta pronasao, al unazad pola godine, sve je na kapaljku.

A ono, radio sam u tvornici kuhinja, u mlinu, u vinariji, u šumariji, u kemijskoj industriji, u skladistima, na razvoženju koječega, na x utovara istovara, kao zastitar, kao konobar, kao prevoditelj, kao voditelj portala, kao djelatnik u marketingu, kao programer, kao web dizajner, kao administrator, kao novinar, kao arheolog, kao mesar, kao zidar, maneemampojmanisamviše. Sve i svasta. I uvijek sam se negdje mogao snaci za neku malu lovicu, cak sam i organizirao nekoliko koncerata, promociju knjige, izdanja od nekog bla. Svega je tu bilo a i bit ce.

Al eo, unazad par mjeseci sam ciljao na neke knjizare bio, pa su me iz skolske knjige odjebali, pa iz algoritma jer "nisam dovoljno kompetentan na području fantasyja" :facepalm: u tisak mediji mi je falila duga plava kosa očito, mah, boze ti sacuvaj.

Nadam se sad da će me zvati iz Vindije i reč: "Alo, krutenedo blentavi, jebemo ti mi mater, dodji radi za 3.000-3500, 6 dana u tjednu, rad u smjenama, 8 sati dnevno." Istog trena bi bio u varazdinu izvadio kurac i dero se.
Al to se neće dogoditi.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Apr 2011, 22:37

ma jbt... algoritma jer "nisam dovoljno kompetentan na području fantasyja"

:prayer: :zubifale: :toimonster:

ma ionako nisam niti ovako zadovoljan tamo prodavačima... daj se bar nasmiješi, jbt, kada već kupujem često kod tebe.

ma ja sam imao samo dva posla, tri mjeseca sezonskog u punionici vode i sada drugi, već pet godina stalnog posla. A poslije, stvarno ne znam što bi kada bi bio nezaposlen.

U vž onda nema baš nikakvih ponuda ili te baš stalno odbijaju?
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 07 Apr 2011, 22:43

Pa ono, odbijaju me masovno.
Mislim da je zbog naglaska.
Al inace sam uvijek vedar i nasmijan. I ironično, znam s ljudima. :neutral:

Al ovo za algoritam, isssss, e pricam o filmovima, pricam o igrama, pricam o knjigama, sve super i pita me "Znate li ikojeg pisca koji piše fantasy?" Ja onak gledam... (a stvarno hejtam fantasy, kao što u glazbi hejtam cajke, tako hejtam fantasy. Jebiga.) i kazem ne znam. Zenska zbunjeno gleda u mene "NE ZNATE?" ja onak, ne, ne znam. I vec sam znao, ma koliko god savršeno odgovorio na pitanja u vezi glazbe i u vezi filma da ce me sjebati na knjigama negdje.
Rekli da ce se javiti i nisu mi se javili. Al brijem da bi mogao sve osim fantasyja preporučavati ljudima što se tiče knjiga. Jedino to ne, jer ga organski ne podnosim. Al eto, moje nepodnošenje = njihovo uteravanje kurčine.

A uletit ce nesto.
Sad sa dvojicom kolega radim na malo ovećem projektu, pa će biti $$.
al jebo honorarne pizdarije, hocu real job.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Apr 2011, 22:53

ma nisam niti ja neki ljubitelj fantasy.... živa dosada. Ajde, biti će bolje, prijatelju. :)
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 07 Apr 2011, 23:56

Bit će.
Samo da ne ode na gore. A u mom slucaju je to neka bolest trenutno. Mah, bude bolje. :)
Glava gore, srednji prst izbacit visoko i ajmo :D
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 08 Apr 2011, 00:13

ako ti se opet pruži takva prilika, bar znaš na čemu si. naučiš napamet par pisaca fantasya i eventualno koju radnju da znaš ispričat :mrgreen:
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 08 Apr 2011, 00:21

john_constantine wrote:ma nisam niti ja neki ljubitelj fantasy.... živa dosada. Ajde, biti će bolje, prijatelju. :)
eo srce me.....trne mi ljeva ruka :lol:
Image

Post Reply