Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 05 Apr 2011, 21:53

Evo, osušila i isfenirala ipak :D nisam mogla odoljeti!! Boja je vrhunska, mislim da bi mi i prirodne riđokose pozavidjele na nijansi :mrgreen: a čak se i dečku sviđa! Znači nije ona neprirodno narančasta ili crvena već čisti bakar koji vuče na onaj stari strawberry :heart: samo što su ovaj put i vrhovi (konačno) ulovili pa više nema plavih pramenova! :partyman:
idem stavit mafine da se peku, obećala sam pa poslikam kosicu i metnem ovamo!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 05 Apr 2011, 22:15

Image

evogac, boja! to su šiške slikane, ful su mi narasle, skoro se obrve ni ne vide, ostatak kose ne mogu kvalitetno poslikati jer se blic upali pa to više nije ta boja, jel..
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 05 Apr 2011, 22:19

nekak mi izgleda ko da baš ne dolazi do izražaja pod umjetnim svjetlom. živo me zanima kakva je po danu vani.

al ak kažeš da valjda, onda mora da je ok :D

callac

Post by callac » 05 Apr 2011, 22:41

ne kužim na koji način ne dolazi do izražaja? ako misliš pod intenzitet boje u smislu kričavosti, onda da, ne dolazi do izražaja u tom smislu ni pod kojim svjetlom :) ima fini sjaj, ali je svijetlije bakrena, ko ona od male Alexis u Castleu ili Jessica u True Blood..
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 05 Apr 2011, 22:44

ima sivi ton u sebi, ne izgleda mi svježe narančasto. al ajd, to je valjda do mene. vjerujem da je uživo življa boja.

callac

Post by callac » 05 Apr 2011, 22:51

čini ti se zbog ovog gornjeg dijela koji je mutan, bolje je uživo svakako i još nemam sve dodatke koji idu na kosu- ulje, sprej za sjaj :lol:
e, pohvala za Keune šampon iz nove linije So Pure, kako divno miriši i omekšava kosu.... ali niti jedan nije do koljena Guhlu, koja je to fantazija u bočici :prayer: :prayer: jedva sam se čekala vratiti na crvene nijanse da ga opet mogu koristiti :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 05 Apr 2011, 22:54

mene su nekoliko puta mamili oni mirišljaviji voćkasti šamponi, ali ne dam se dalje od guhla. predobro mi je koliko traje i koliko ga se malo stavlja zbog koncentriranosti i zbilja vidim da pomaže, što je najbitnije.
uz to imam još onaj regenerator od ružina ulja isto od njih i super je u kompletu.

callac

Post by callac » 05 Apr 2011, 22:59

elrania wrote:mene su nekoliko puta mamili oni mirišljaviji voćkasti šamponi, ali ne dam se dalje od guhla. predobro mi je koliko traje i koliko ga se malo stavlja zbog koncentriranosti i zbilja vidim da pomaže, što je najbitnije.
uz to imam još onaj regenerator od ružina ulja isto od njih i super je u kompletu.
meni nakon šamponiranja sa njim niti ne treba regenerator koliko je kosa mekana i svilenkasta. To mi se iskreno niti sa jednim šamponom prije nije dogodilo. Isprobala sam jučer od L'occitane šampon + maska, divan miris, ali kad se ispere sve skupa, kosa je škripava :|
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 05 Apr 2011, 23:04

ja sam probala jednom ovaj bez regeneratora i nakon feniranja s četkom je svejedno izgledala ko grm.

je ona svilenkasta i sve to (valjda i premekana i lagana), al bez regeneratora koji je malo spusti mi je sva ko da me grom pogodio. smiri se i to nakon nekoliko sati, al opet, gadno mi je čim se vidim takva.
jako mi se petlja tokom pranja pa moram imati nešto da se raščešlja, inače dođe do katastrofe. em si iščupam previše kose, em ovo s raščupanošću kasnije.
Last edited by elrania on 05 Apr 2011, 23:05, edited 1 time in total.

callac

Post by callac » 05 Apr 2011, 23:05

Image
evo jednu sam još sličkicu našla da dobro prenosi boju, ova je najvjernija originalu, isto bez blica, al na svjetlu u sobi (velikom, ne lampi)
a jesam opterećena... sad samo tražim dal ima sivkastog štiha kojeg sam, barem sam tako mislila, se riješila ovaj put.. :?
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 05 Apr 2011, 23:07

a ma nema ga, ajde, dobro je :lol:

al na stranu sa svim ovim, meni je ipak bilja ljepša ona platinasta. Image

callac

Post by callac » 05 Apr 2011, 23:08

elrania wrote:ja sam probala jednom ovaj bez regeneratora i nakon feniranja s četkom je svejedno izgledala ko grm.

je ona svilenkasta i sve to (valjda i premekana i lagana), al bez regeneratora koji je malo spusti mi je sva ko da me grom pogodio. smiri se i to nakon nekoliko sati, al opet, gadno mi je čim se vidim takva.
jako mi se petlja tokom pranja pa moram imati nešto da se raščešlja, inače dođe do katastrofe. em si iščupam previše kose, em ovo s raščupanošću kasnije.
da, radi se o drugačijim tipovima kose... plus ja moju peglam jer joj deset regeneratora ne bi pomoglo da se spusti ako ju samo isfeniram.. i obavezno na mokru kosu ide revlon ulje, pa nakon peglanja opet to ulje i na kraju T&G sjaj koji ju još dodatno zamasti. al svejedno drugi dan nakon još jednog peglanja tek izgleda pristojno.
meni se ne mrsi jer su vlasi debele. baš budem probala taj regenerator, privuklo me ovo "od ruže" :mrgreen:
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 05 Apr 2011, 23:15

elrania wrote:a ma nema ga, ajde, dobro je :lol:

al na stranu sa svim ovim, meni je ipak bilja ljepša ona platinasta. Image
nisi prva koja mi to kaže, ali ja se ne vraćam, nema tih para ni komplimenta koje mi netko može ponuditi :lol: u zabludi su svi koji misle da je crvenu kosu najteže održavati, plava je sto puta teža, ako ti je stalo da izgledaš fino, a ne ko neka fufa koja se nabrzaka zblajhala. Ono žutilo nakon tjedan dana koje se neminovno javlja bez obzira koju nijansu plave staviš je nešto što ja organski ne podnosim i ponavljam da sve duže verzije frizura na tu boju su mi jeftinjava. Prolazi ravna, bob ili duži bob verzija, al kovrče, valovi, raščupanost i žuta kosa :jawbreaker: :toimonster: :facepalm:
I da ne govorim koliko ju je više potrebno održavati jer se tretira sa 12% hidrogenom dok sve ove nijanse koje sada nosim su 3% i 6%
(i još ju pereš sa ghulom od kane :mrgreen: )
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 06 Apr 2011, 00:25

kokoške, koliko toga ste napisale :lol:
sviđa mi se boja. sad tek vidim do kud ti je kosa, mislila da je malo duža, ali to je valjda posljedica šišanja nakon brazilskog? :lol:
Image

callac

Post by callac » 06 Apr 2011, 00:32

metallicat wrote:kokoške, koliko toga ste napisale :lol:
sviđa mi se boja. sad tek vidim do kud ti je kosa, mislila da je malo duža, ali to je valjda posljedica šišanja nakon brazilskog? :lol:
lol, ma nije tako kratka, stepenasto je šišana od naprijed prema otraga pa mi je na slici vidljiv pramen koji ide uz obraz, al da, šišala sam se dva puta otkako sam radila brazilsko i više ne jebem one bebi šampone, nefarbanje i ostale gluposti koje kao ne bih smjela raditi :lol: konačno je počela na dodir sličiti na moju staru kosu. :partyman:
tnx za boju, sad u kupaoni se pogledala, ipak je malo tamnija nego na slici, al sutra na danjem ću najbolje procjeniti.
If one of them is dead.

Post Reply