Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
alecto

Re: Tattoo & Piercing

Post by alecto » 04 Apr 2011, 09:22

loše as in loše rade ili?
glupo je što se mogu kupit samo 2 kupona po osobi. ona prošla ponuda je bila bolja.

al to već znaš. :zubifale:
we are such stuff as dreams are made on

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Apr 2011, 09:47

alecto wrote:loše as in loše rade ili?
glupo je što se mogu kupit samo 2 kupona po osobi. ona prošla ponuda je bila bolja.

al to već znaš. :zubifale:
da, loše rade. pregledala galeriju i ono, paf, loše, skroz loše...
da, one kupone sam kupila isključivo jer se radilo o Eroru koji je izvrstan i jer sam tak i tak htjela ić kod njega. ali to je prvi i zadnji puta da kupujem tako nešto. dosta mi je šokova u životu.
mislim, sve je dobro kad se dobro svrši, ali 2 tjedna sam bila u neizvjesnosti što će od toga biti jer je like koji im vodi biznis, malo tu ponudu odradio ofrlje i na svoju ruku.
Image

elrania

Post by elrania » 04 Apr 2011, 12:20

+1 na ovo da loše rade. :|

metallicat

Post by metallicat » 04 Apr 2011, 12:57

uf, tigrovi su preloši.
Jane Doe wrote:a blago mi se radi onih kupona, inaće nebi još tetoviranje bilo na vidiku, al eto, fino se potrefilo.
a kaj će ić, na lijevi rist ide kompas, al ne ko predmet, nego onako kako se crta na pomorskim kartama s onim malim fleur de lys koji ide na sjever ( i bez slova za oznake strana svijeta), a na desni rist ide ruža, samo cvijet i par listića,onako klasična, old school. donjela sam par svojih slika, čisto ko primjer,al želim isključivo da to on sam nacrta, pogotovo ružu. vidjela sam na par njegovih radova ruže u takvom stilu i definitivno želim da ju on sam osmisli i nacrta.
a boje; kompas bi išao crveno/crno ili crveno/plavo (ja bi radije tako, da bude svijetliji, a i koja boja više neće škodit jer je dizajn sam po sebi "siromašniji" od ruže, pa da ga malo "podigne"), a ruža bi bila, najvjerojatnije svjetlo crvena sa žutim, osim ak se ne složimo oko kakve druge boje, ali čisto sumnjam.
nikad dosta ruža :mrgreen:
a znam da si se zbog kupona blago, ali opet :mrgreen: ajd super, baš me zanima :D
ja mislila ić tamo u 9mj opet, na onu nadam se besplatnu, ali to mi je predaleko čini i ja bi išla sad ubrzo. kako god glupo zvuči, neznam kako da mami kažem jer uopće neće bit sretna, i ne želim da zbog tog se posvađamo, ali ni ne želim se ne tetovirat radi tog..ah, zaš ne živim sama :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Apr 2011, 13:39

ček, kaj ti je on rekao za 9. mj. da će te onda besplatno tetovirat ili ???
nekak mi je to malo daleko, pogotovo za free tetovažu... kaj ak se predomisli pa se napravi da se ne sjeća da je obečao... malo mi je to onak,za računat na tako nešto.
još imaš vremena do kupanja i sezone badića, pa stigneš sad proć do njega i odradit to...
a za staru, kaj da ti kažem, nemoj joj reć, a ak tetovaža nije na nekom preizloženom mjestu, kak će ju vidit... osim ak neide na plažu s tobom i ak se ne presvlačiš pred njom
znam da je to bed jer ni ja nisam imala potrebe skrivat neke tako banalne stvari pred starom, a onda sam jednog dana skužila da mi je bolje da nezna ono kaj joj nije neophodno da zna, i tak :mrgreen:
Image

metallicat

Post by metallicat » 04 Apr 2011, 13:45

ne, ne, rekao je da imam besplatnu tu određenu i da kad god dođem. to sam si ja planirala u 9mj, kao da prođe malo duže od ove :lol: valjda neće zaboravit, ali da na kraju i kaže da ništa od free ne bi ga krivila, ipak to par tisuća vrijedi. kako god, ja ću probat.
a za mamu, ajd da ne živim s njom, pa onda nekako to nije skrivanje, jednostavno napravim i gotovo, ali ovako bi imala osjećaj da lažem, skrivam a ne i hjtjela. da se razumijemo, napravit ću ja njih koliko ja hoću, ipak je to moje tijelo i novac, ali ne želim da se posvađamo radi tog. a i mrzim kod staraca ono ''dobro ili da'', a u biti je ne :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Apr 2011, 13:52

aha, nisam znala kako ti je točno reko, onda dobro, super. a ti sad kak se smisliš i kad ti se da.
a za mamu, i meni je dugo trebalo da se okanem sve pričat. prvo je sve ok, onda me nazove za 3 dana, dok sve "preradi" u sebi i onda ima po par sati govora :facepalm:
bilo mi je isprva teško, ali sada bez beda prešutim, jer je gore ako joj kažem, ovako ak sama vidi, a ja se napravim ono, kao da je to tu već 100 godina, nikom ništa.
izgleda da, čim joj rečem nešto, da je to njoj kao da ju neko poziva da da svoje mišljenje, a onda nezna stat u tome, ovako je lakše. ali ovo smo čisto ja i moja mama i nije nikakav recept za uspješan odnos, da nebi ispalo da tu sipam pamet, jer kad su starci u pitanju, nikad nemreš bit dovoljno pametan
Image

metallicat

Post by metallicat » 04 Apr 2011, 13:58

nekako ću reć, samo treba pričekat dobar trenutak, kojeg nikako dočekat. ja ću pripremat slike, onda joj moram reć, i onda se idem naručit :lol: jer ako upali ono s turizmom, to ću u 9mj :lol:
Image

metallicat

Post by metallicat » 04 Apr 2011, 14:04

Image
Image
Image
Image
Image
prva je prekul :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 04 Apr 2011, 19:28

prva je skroz slatka (i sve me više neš hvata da negdje moram imat neku kjut tetovažu .lol: 9 i ovo na leđima je fora, jer su krila po rukama. zgodno je smješteno.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Apr 2011, 21:58

he, prvi je baš fora. :mrgreen:

ali dopada mi se ova druga slika...
Michel puši karu.

alecto

Post by alecto » 04 Apr 2011, 22:31

elrania wrote:prva je skroz slatka (i sve me više neš hvata da negdje moram imat neku kjut tetovažu .lol: 9 i ovo na leđima je fora, jer su krila po rukama. zgodno je smješteno.
mene sad ovo totalno zaintrigiralo i sviđa mi se ta ideja :lol:
we are such stuff as dreams are made on

Asfodel

Post by Asfodel » 04 Apr 2011, 23:41

Ovo na leđima :supz:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 05 Apr 2011, 01:21

elrania wrote:prva je skroz slatka (i sve me više neš hvata da negdje moram imat neku kjut tetovažu .lol: 9 i ovo na leđima je fora, jer su krila po rukama. zgodno je smješteno.
ja bi najrađe vampira ernesta :mrgreen:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 05 Apr 2011, 07:05

sve su dobre, al mi je treća onako, baš ekstra :mrgreen:
@cat, ernest bi bio baš fora, kad smo kod slatkih tetovažica :D
Image

Post Reply