Last Post Wins !!!11one
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
Evo u dnevniku kažu da je neo nacista koji je na uvjetnoj popisivač stanovništva.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Jedino ovisi na kakvoj je uvjetnoj, tj. zbog cega.Bub wrote:Evo u dnevniku kažu da je neo nacista koji je na uvjetnoj popisivač stanovništva.
ostalo apruvam i bmk.
to sto ce mi nest gadno i glupo ko kurac doč doma i pitat me jel vjerujem u boga me smeta više nego da mi dođe neonacist na uvjetnoj.
- Bub
Izvor: http://www.rtl.hr/video-pravoslavac-ma- ... anak-27032U Svetoj Nedelji kod Zagreba među popisivačima je bio i 23-godišnjak koji je prije godinu i pol dana osuđen zbog zločina iz mržnje. Deklarirani neonacist je na blogu pozivao na istrebljenje Židova i smrću prijetio homoseksualcima.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine

ma cijeli taj popis stanovništva je obična smijurija... A kakve koristi država ima uopće od toga?
Michel puši karu.
- Bub
Čista statistika, evo meni danas došla cura za vrijeme ručka popodne, rekao na najnormalniji način, zauzet sam dođite sutra. Da sam recimo spavao popodne, mislim da bi dobila malo višljim tonom.
- Ašow
Pa e, samo radi statistike.
Da se može reč da nas ima 4 miljona i nest i da napokon opadne nerealno visok broj katolika.
i naravno, 1 mjesec rada za nezaposlenu osobu.
Dobro dodje koja tisuća više u džepu.
Da se može reč da nas ima 4 miljona i nest i da napokon opadne nerealno visok broj katolika.
i naravno, 1 mjesec rada za nezaposlenu osobu.
Dobro dodje koja tisuća više u džepu.
- Asfodel
Ima još nekih odvratnoća.. pogotovo kad se svi znamo u malim sredinama pa se imalo prilike vidjeti da je na ona testiranja došlo dosta ljudi koji rade u općini (mislim da svi znamo koliko velike plaće oni imaju i da neće vjerojatno nikad dobiti otkaz). Frajeri su si uzeli godišnji i to će raditi za to vrijeme.Bub wrote:U Svetoj Nedelji kod Zagreba među popisivačima je bio i 23-godišnjak koji je prije godinu i pol dana osuđen zbog zločina iz mržnje. Deklarirani neonacist je na blogu pozivao na istrebljenje Židova i smrću prijetio homoseksualcima.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- elrania
- Bub
Ode u krpe...noć.
- Info
A dokad ih smijem izbjegavat
želim zadnji dan to riješiti, ne da mi se sada 

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Decadentor
smijes ih odjebat 2 puta, i onda se moras sam otic negdi prijavit...Info wrote:A dokad ih smijem izbjegavatželim zadnji dan to riješiti, ne da mi se sada

- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
Ništa, sutra oko 10 se kreće za Zagreb, još ne mogu virovat da ću konačno uživo čut Lombarda. Kraljina!!!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- nihil