Monsters (2010)
- Ašow
Re: Monsters (2010)
Kraj je blesav.
CIjeli film je izgubio na onom nečemzbog kraja.
6/10
CIjeli film je izgubio na onom nečemzbog kraja.
6/10
- Bub
ŠtaAšow wrote:Kraj je blesav.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
hah, nađe se 
al, svejedno, nije me se dojmio.
mozda jer sam ocekivao previse
Mislim, lagan je za gledanje i mozak na pašu baciš dok gledaš, ima tu neku čar, ali... nije mi nest. Jebiga
al, svejedno, nije me se dojmio.
mozda jer sam ocekivao previse
Mislim, lagan je za gledanje i mozak na pašu baciš dok gledaš, ima tu neku čar, ali... nije mi nest. Jebiga
-
John_Ryder
meni se svidio film,čak mi kraj nije toliko razočarenje,7.5/10
-
filmofil
kod ovog filma jedino prolazi fotografija i vizualno je stvarno prelijep, mislim da me to jedino držalo da ga pogledam do kraja...ta čudovišta mi ovdje izgledaju ko višak, a oko njih bi se sve trebalo vrtiti, mogli su jednostavno napraviti ljubavnu priču o muškarcu i ženi koji imaju road trip kroz meksiko i ameriku, isti bi mi efekt bio samo što onda ne bi išao gledat film...ovako sam očekivao da kad već ne stavljaju nikakav fokus na čudovišta film ima neki dublji smisao i poruku, ali apsolutno ništa nisam dobio od ovog djela...nisam fasciniran ni činjenicom da je koštao oko 500,000 dolara, to nije isprika za (ne)kvalitetu sadržaja
a kada se već i vrtilo sve oko te ljubavne priče mogli su ju učinit manje SMRTNO DOSADNOM...sve pršti od klišeja, cheesy dijaloga, cijelokupni efekt je 'već viđeno' kroz 1000 drugih filmova
preporučam ovo samo zbog lijepih kadrova krajolika i dobre atmosfere post alien dolaska na zemlju...i da, gledajte film odmorni jer postoji velika mogućnost da ćete zaspati nakon 20 minuta kad shvatite u kojem smjeru sve to ide
a kada se već i vrtilo sve oko te ljubavne priče mogli su ju učinit manje SMRTNO DOSADNOM...sve pršti od klišeja, cheesy dijaloga, cijelokupni efekt je 'već viđeno' kroz 1000 drugih filmova
preporučam ovo samo zbog lijepih kadrova krajolika i dobre atmosfere post alien dolaska na zemlju...i da, gledajte film odmorni jer postoji velika mogućnost da ćete zaspati nakon 20 minuta kad shvatite u kojem smjeru sve to ide
This is the Zodiac speaking.
- blessa
nisam se psihicki bila pripremila na tu dramu i to ljubavnu, a u pozadini samo cudovista... prema traileru sam ocekivala da ce biti zanimljivije (nije ni cudo kad su u trailer stavili samo one scene gdje se bar nesto dogadja) i jos slag na kraju onaj razocaravajuci kraj
5/10
- darian
Li-La filmić ... onak za pustit mozak na pašu 6/10
What is Life?
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
- Josef K
Monsters - 8/10
Ja sam valjda jedini kojem se kraj svidio
Ja sam valjda jedini kojem se kraj svidio
- Bub
Nisi jedini, vidjet ćemo kakav će nastavak biti.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Josef K
Say what?Bub wrote:Nisi jedini, vidjet ćemo kakav će nastavak biti.
- Bub
Jep, samo što su promjenili režisera tj. dvojica novih će raditi na filmu, a onaj prijašnji je producent.
- boyko
mah.. tu i tam napet,al većinom dosadan. jedva sam se održaval budnim..
6/10
6/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Michel
OTOCI I ĐŽUNGLE
Monsters (2010) - iako nije horor, ali vidim da ima tema o filmu u horor podforumu, pa ovdje pišem. I nisam tako zadovoljan kako sam mislio biti. Kužim svu tu metaforu, ljubavnu priču. Postoji kemija između njih, čudovišta ništa posebno, a možda zato što ne volim ta prevelika čudovišta. Kraj mi je zanimljiv i to za mene nije happy end
8======o/8==========o (6/10)
SpoilerShow
ja mislim da su oni umrli jer početak filma čujemo kako čudovište napada te vojnike koji su ih spasili na kraju filma. Dakle, redatelj je vješto sakrio da je kraj filma početak to jest vjerojatno odmah kasnije ih čudovište napadne i svi umiru.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Decadentor