Što ste zadnje kupili?

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 21 Aug 2007, 21:57

a ja i pijem inače sam kolu, i možd tu i tam jamnicu il neki sok ak se nađe u kući
I may be an idiot, but i am no fool.

bakero

Post by bakero » 21 Aug 2007, 22:01

Djuro20 wrote:a ja i pijem inače sam kolu, i možd tu i tam jamnicu il neki sok ak se nađe u kući
ja sam isto ovisnik o koli, otić će mi jetra u kurac, al je jetra jedini organ u ljudskom tijelu koji se obnavlja he he! :D
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 22 Aug 2007, 09:18

Vorador wrote:pitanje za iskusnjare :lol:
do sada sam uvijek naručivao po jedan item sa amazona pa nemam pojma ali me zanima npr. kad naručujem više ona fora da se raspodjeli u više pošiljaka? da li je bolje tako ili da ide sve odjednom?
ja obično naručujem više toga od jednom, ali naručjem preko More Comicsa pa ti na žalost ne bih mogao pomoći...sorry
Mislim da bi A$H mogao znati...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 22 Aug 2007, 11:18

Spectre wrote:
HorrorHR wrote:otkud si to naručio pak? čudno mi nekako da su tin edition izbacili za ovaj film.
Njemačko izdanje, uzeo preko ebaya za sitniš. Koliko sam primjetio, oni izbacuju sve i svašta u limenkama. Mislim da ću iduće hvatati tin izdanje Severancea. :)
E da...kad si naručio i koliko je trebalo da stigne? zanima me jel sam i ja nekaj naručio sa e Baya jučer...pa ono...da znam od prilike koliko ću čekat...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 Aug 2007, 12:07

do sada sam uvijek naručivao po jedan item sa amazona pa nemam pojma ali me zanima npr. kad naručujem više ona fora da se raspodjeli u više pošiljaka? da li je bolje tako ili da ide sve odjednom?
disperziranje u više pošiljaka = veća šansa da ti lupe carinu na sve pa ćeš platiti dvostruke ili trostruke takse

Vorador

Post by Vorador » 22 Aug 2007, 15:12

HorrorHR wrote:
disperziranje u više pošiljaka = veća šansa da ti lupe carinu na sve pa ćeš platiti dvostruke ili trostruke takse
to sam si i mislio... logično je... :lol:

A$H

Post by A$H » 22 Aug 2007, 15:28

3 maxi Punishera i još 2 nova 30 days of night stripa..sad imam cijeli komplet..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 22 Aug 2007, 15:51

A$H wrote:3 maxi Punishera i još 2 nova 30 days of night stripa..sad imam cijeli komplet..
E kad smo već kod stripova, vidio sam jučer u MC-u stripove Masters of Horror i Friday the 13th

Image
Image Image Image Image Image

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Aug 2007, 17:16

hm, danas sam se baš rastrošio.
Hitman kolekcija 2,3 i 4 :D
Fast and furious 1,2,3 + dodaci za svaki film
Pokretna kuća
Dan poslije sutra

sve to oko 500 kn. :wink:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 22 Aug 2007, 17:19

Dragonrage wrote:
A$H wrote:3 maxi Punishera i još 2 nova 30 days of night stripa..sad imam cijeli komplet..
E kad smo već kod stripova, vidio sam jučer u MC-u stripove Masters of Horror i Friday the 13th

Image

Da, imam ih doma, Masters of horror u kojem su adaptirane prve dvije priče serije i po jednu svešćicu Friday 13th, nightmarea on Elm's street i texas massacrea. Šteata šta ne živin u Zagrebu jer bi bija stalno u MoreComicsa i kupova amere, 30 days of night iman samo treći koji san bija naručija pošton.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Spectre

Post by Spectre » 23 Aug 2007, 12:45

HorrorHR wrote:
Spectre wrote:
HorrorHR wrote:otkud si to naručio pak? čudno mi nekako da su tin edition izbacili za ovaj film.
Njemačko izdanje, uzeo preko ebaya za sitniš. Koliko sam primjetio, oni izbacuju sve i svašta u limenkama. Mislim da ću iduće hvatati tin izdanje Severancea. :)
Istina, italija, njemačka (austrija) i neke sjeverne zemlje imaju fetiš za izdavanjima stvari u tin ili digipack izdanjima. Baci još koju sliku pakiranja ako možeš.

Kolko si cepnuo za to? Na njemačkom ebayu?
ImageImage

Ništa spektakularno, avion i slova na prednjoj strani su malo izbočena, tekst je na Njemačkom kao i meniji na dvdima, ali film ima Engleski audio, a dodaci su svi na Engleskom.

Mislim da sam platio 70-80 kn s poštarinom. Uzeo sam na ebay.com, ali on pretražuje sve ebayeve valjda jer sam ovo uzeo od nekog tipa iz Njemačke.

Spectre

Post by Spectre » 23 Aug 2007, 12:55

Dragonrage wrote:
Spectre wrote:Njemačko izdanje, uzeo preko ebaya za sitniš. Koliko sam primjetio, oni izbacuju sve i svašta u limenkama. Mislim da ću iduće hvatati tin izdanje Severancea. :)
E da...kad si naručio i koliko je trebalo da stigne? zanima me jel sam i ja nekaj naručio sa e Baya jučer...pa ono...da znam od prilike koliko ću čekat...
Ovisi odakle ti je prodavač, npr. iz Njemačke mi je do sada trebalo oko 4 dana da stigne od dana slanja; iz UK-a oko 6-7 dana, iz USA oko 7-12 od dana slanja (iako se zna otegnut ponekad, do sada mi je maksimalno vrijeme čekanja bilo tri tjedna i to od trgovine Movie Mars koja prodaje preko eBaya, ali cijene su niske). Neki su vrlo spori što se slanja tiče (treba im čak i do tjedan dana), neki pošalju odmah idući dan od primitka uplate. Neki jave kad su poslali, neki ne. Uglavnom, do sada sam imao samo pozitivna iskustva s eBayom. Amazon me nešto zeza u zadnje vrijeme, za zadnju pošiljku im je trebalo oko mjesec dana da pošalju (dva puta sam dobio e-mail isprike), još uvijek čekam paket da stigne. :cry:

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Aug 2007, 13:31

dylan dog maxi br.1
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 23 Aug 2007, 14:55

Dragonrage wrote:

Image

da bio sam kupio ove Petak 13-ti već sam to spominjao negdje na ovom forumu ima i Nightmare in Elm Street...koji isto imam..a Masterse nisam uzimao jer me nije privukao strip serija je druga stvar..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Vorador

Post by Vorador » 23 Aug 2007, 15:25

Post Reply