Muški kutak
- Asfodel
Re: Muški kutak
Ma i mene zanima
kao i mngo drugih stvari, npr. kako su svake godine sigurni u određivanju najsisatijeg grada Hrvatske (standardno je bio Šibenik, no onda je počeo Sisak)

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
Asfodel wrote:Ma i mene zanimakao i mngo drugih stvari, npr. kako su svake godine sigurni u određivanju najsisatijeg grada Hrvatske (standardno je bio Šibenik, no onda je počeo Sisak)
Pre neki dan sam gledao istraživanje po kojem Beograd drži prvo mesto na svetu po broju ugrađenih silikona u odnosu na broj stanovnika.
40 000 devojaka svake godine ugradi silikone.
Po mom grubom proračunu, to je negde oko 80 000 sisa.
We're all mad here...
- Asfodel
Odvratno
Smrt silikonima, sloboda normalnim sisama!
Smrt silikonima, sloboda normalnim sisama!
- Bub
hip hip hoorayAsfodel wrote:Smrt silikonima, sloboda normalnim sisama!
SpoilerShow
Netko ti kvari prosjek ili...?Asfodel wrote:Ma i mene zanimakao i mngo drugih stvari, npr. kako su svake godine sigurni u određivanju najsisatijeg grada Hrvatske (standardno je bio Šibenik, no onda je počeo Sisak)
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
- Ašow
Po mom proračunu, jebeš umjetne sise.Andrej wrote:Asfodel wrote:Ma i mene zanimakao i mngo drugih stvari, npr. kako su svake godine sigurni u određivanju najsisatijeg grada Hrvatske (standardno je bio Šibenik, no onda je počeo Sisak)
![]()
Pre neki dan sam gledao istraživanje po kojem Beograd drži prvo mesto na svetu po broju ugrađenih silikona u odnosu na broj stanovnika.
40 000 devojaka svake godine ugradi silikone.
Po mom grubom proračunu, to je negde oko 80 000 sisa.
- Bub
80k sisa godišnje issss koliko je to love i koliko gladne djece možeš nahraniti s tim iznosom.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
No pasaran!Andrej wrote:Silikoni
- Andrej
Šta je ovo, niko ne voli devojke sa silikonima?
Ja sam čovek hedonista, volim kod žena sve ono što im priroda nije dala - da su bez ijedne dlake na telu, francuski pedikir, manikir, ogromne sise koje prkose gravitaciji...
Ja sam čovek hedonista, volim kod žena sve ono što im priroda nije dala - da su bez ijedne dlake na telu, francuski pedikir, manikir, ogromne sise koje prkose gravitaciji...
We're all mad here...
- elrania
velike sise su divne, al silikoni su zaista gadost. vidjela sam možda 1 il dva para silikona koji su bili wow. ostalo sve grozota.
i isuse bože andrej, francusku pedikuru voliš?
manikura je ok, al te male kandže na nogama kak bi se povukla crta za francusku su jezive
vidjeti da žene lijepe umjetne nokte na stopala je još gore
i isuse bože andrej, francusku pedikuru voliš?
- Info
Ja volim silikone, volim sve, mislim, da moram birati, izabrao bih prirodne, ali da mi se ponudi neka sa silikonima zašto ne... 
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Info
Ja imam umjetne nokteelrania wrote:velike sise su divne, al silikoni su zaista gadost. vidjela sam možda 1 il dva para silikona koji su bili wow. ostalo sve grozota.
i isuse bože andrej, francusku pedikuru voliš?manikura je ok, al te male kandže na nogama kak bi se povukla crta za francusku su jezive
![]()
NOT
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Bub
Naravno da nitko ne bi odbio, bilo bi žalosno.Info wrote:Ja volim silikone, volim sve, mislim, da moram birati, izabrao bih prirodne, ali da mi se ponudi neka sa silikonima zašto ne...
btw ja sam više guza kind of guy, ako već biramo.
SpoilerShow
e da baš mi drago vidjet da se o seksu priča u muškom kutku 
- Asfodel
Znači ti voliš silikone u guzama 
- callac
Mislim da sam se već izjašnjavala u ženskom kutku u svezi glede umjetnih i/ili velikih sisa, al da se ponovim- silikoni, big no-no šta se mene tiče, bez obzira kako izgledaju, da imam neke ekstra male rađe bi si malo sala ugradila nego stavljala te balone u sebe. Velike sise također mi nisu neki bitan faktor u ženskoj ljepoti tijela, volim simetriju i ponekad mi prevelike sise na ženi kvare cjelokupni dojam umjesto da ga kao u muškom viđenju popravljaju. I još plus što su još donekle kad je žanskica mlada, al sise ne prkose gravitaciji nego joj se bezuvjetno prepuštaju na nemilost
Ako itko gleda ovogodišnji Big Brother ima i silikona, a bome i vel'kih prirodnih sisa
( i zgodnih srba
i naravno da su za hrvate stavili pederčića, nekog klasičnog zagrebačkog, pardon, zaprešićanskog seljaka i dvije dalmatinske fufetine
krasno se predstavljamo kao nacija
)
Ako itko gleda ovogodišnji Big Brother ima i silikona, a bome i vel'kih prirodnih sisa
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.