Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- boyko
Re: Last Post Wins !!!11one
same hereDecadentor wrote:Meni je badel bio car
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
joooj dosta o pelinu!! 

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
definitiva.boyko wrote:same hereDecadentor wrote:Meni je badel bio car
bobita i segestica su bljuf totalan.
A da ti ne pričam o zvečevu.
aurgh
- Asfodel
Bogohuljenje. Molit ću za spasenje vaših duša.. 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
+1Ašow wrote:definitiva.boyko wrote:same hereDecadentor wrote:Meni je badel bio car
bobita i segestica su bljuf totalan.
A da ti ne pričam o zvečevu.
aurgh
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
- john_constantine
phu... kako sam samo zajebao jednom rečenicom stvari. Ono, preselio se kod kolegice i normalno, komentari od drugih kako me usvojila i slične pizdarije. Ali ne obazirem se na to. Ali ovaj "papučar" sve češće dolazi kod nje, i smetalo mi je to jer me ometa. I posvadili se kada me zove "halo, halo", a ja niti glavu nisam okrenuo prema njemu. I kada me pitao zašto ga ne čujem, a ja "ja imam svoje ime i ako me drugi mogu zvati imenom, možeš i ti. Nisam ti ja jebeni telefon!". Sve je ostalo na toleranciji i pristojnim pozdravima uz povremeni komentar za posao.
Ali normalno, on stalno dolazi i brblja s njom. Mene nije briga, dok je njoj dobro, neka. Dok me ne ometa više na poslu, neka. Ali čujem komentar kao "već se počeo tjerati, kada kao pas ide kujcici". A pri kraj posla brbljamo jer je već gotovo, pa polako zatvaramo i dotaknemo se teme o tome kako stalno komentiraju nama iza leđa. Ja spomenem to od "dobrog kolege", vulgarnog govora i ponašanja. A nisam mislio da će se uvrijediti, već sam se navikao na takve prostačke komentare da stvarno ponekad zaboravim kome se obraćam... I naravno, dođe ovaj, ona njemu "kako je dobra prema njemu, a on ju vrijeđa... i čime je to zaslužila?". A on je skužio o čemu je riječ, ja se pokušam opravdavati jer nisam mislio ništa loše. I uvrijeđen i on.
Ma šteta, bili smo si jako dobri, makar je više manje to "vulgarne zajebancije". A sada, ispričati ću mu se sutra. Ako neće, kako je kazao, neoprostivo, neka. Neću si rezati žile zbog toga, ali moram paziti što govorim... Stvarno imam probleme u odnosima s ljudima.
ah, ali me isto tako loš komentar jedne druge osobe uljepšao dan. Ma mučilo me nešto, kada sam upoznao lika u kolicima tijekom prvog forumaškog okupljanja. Pričam s njim o svemu, ali on jedva da što govori. Ono, kada mu je neugodno. I žao mi je što mu nisam rekao "čekaj malo, studiraš za defektologa, a ne znaš niti razgovarati samnom". A komentar koji mi je uljepšao dan "jednostavno, lik je budala. Većina ljudi je takva."
Ali normalno, on stalno dolazi i brblja s njom. Mene nije briga, dok je njoj dobro, neka. Dok me ne ometa više na poslu, neka. Ali čujem komentar kao "već se počeo tjerati, kada kao pas ide kujcici". A pri kraj posla brbljamo jer je već gotovo, pa polako zatvaramo i dotaknemo se teme o tome kako stalno komentiraju nama iza leđa. Ja spomenem to od "dobrog kolege", vulgarnog govora i ponašanja. A nisam mislio da će se uvrijediti, već sam se navikao na takve prostačke komentare da stvarno ponekad zaboravim kome se obraćam... I naravno, dođe ovaj, ona njemu "kako je dobra prema njemu, a on ju vrijeđa... i čime je to zaslužila?". A on je skužio o čemu je riječ, ja se pokušam opravdavati jer nisam mislio ništa loše. I uvrijeđen i on.
Ma šteta, bili smo si jako dobri, makar je više manje to "vulgarne zajebancije". A sada, ispričati ću mu se sutra. Ako neće, kako je kazao, neoprostivo, neka. Neću si rezati žile zbog toga, ali moram paziti što govorim... Stvarno imam probleme u odnosima s ljudima.
ah, ali me isto tako loš komentar jedne druge osobe uljepšao dan. Ma mučilo me nešto, kada sam upoznao lika u kolicima tijekom prvog forumaškog okupljanja. Pričam s njim o svemu, ali on jedva da što govori. Ono, kada mu je neugodno. I žao mi je što mu nisam rekao "čekaj malo, studiraš za defektologa, a ne znaš niti razgovarati samnom". A komentar koji mi je uljepšao dan "jednostavno, lik je budala. Većina ljudi je takva."
Michel puši karu.
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Michel puši karu.
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
fuck... prokleta besparica.
http://cgi.ebay.com/CREEDENCE-CLEARWATE ... 5d2dfbfe69
možda za rođendan, ako ga bude još uvijek...

Michel puši karu.
- Decadentor
nemam ni jedan org album, al kad gledam sta ce mijohn_constantine wrote:fuck... prokleta besparica.

- Info
Slažem si maraton za vikend subota i nedjelja od 01:00 - 04:00
Filmovi su Alone (2007), Dark Water (original), Shutter (original), Tucker & Dale vs Evil, Prom Night, The Burning i House (1986).
Treba mi 4 filma, 2 po jednu noć. Kako bi vi izabrali?
a gdje su još poslije toga serije do jutra, ajmooooooooo http://www.youtube.com/watch?v=u9HDpRC_VDk
Filmovi su Alone (2007), Dark Water (original), Shutter (original), Tucker & Dale vs Evil, Prom Night, The Burning i House (1986).
Treba mi 4 filma, 2 po jednu noć. Kako bi vi izabrali?

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Decadentor
ovako nestInfo wrote:Slažem si maraton za vikend subota i nedjelja od 01:00 - 04:00
Treba mi 4 filma, 2 po jednu noć. Kako bi vi izabrali?a gdje su još poslije toga serije do jutra, ajmooooooooo http://www.youtube.com/watch?v=u9HDpRC_VDk