Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Josef K

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Josef K » 21 Mar 2011, 18:12

Danas sam imao da :lol:

Ašow

Post by Ašow » 21 Mar 2011, 18:52

:lol:
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 21 Mar 2011, 22:06

cifra love koja mi treba za sljedeći mjesec- stanarina (moja polovica 750kn), režije (moja polovina 600kn), registracija auta (moja polovica jer sa sestrom to dijelim 1300kn), parkirna karta za 6mj.(300kn) tri rođendana (svakome po 200kn znači opet 600kn), poklon za useljenje bratu u novi stan i još odvojiti dio od plaće svaki mjesec za vjenčani poklon bratu koji se ženi u 6. mjesecu :facepalm: propucat ću se, nema mi druge nego da počnem nešto prodavati... ili naći još jedan posao, nešto vikendima, u mračnim uličicama :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 21 Mar 2011, 22:32

ajme, užas. mada te ja potpuno razumijem, osim što ja novac odvajam/dajem za možda neke drukčije ili dodatne stvari, ali opet. strašno...valjda ćeš nekako uspijet. možda ako ne uspiješ za brata skupit, mu daš naknadno kad budeš mogla. razumijet će
Image

callac

Post by callac » 21 Mar 2011, 22:53

Ma, najgore mi je što sam na pol stvari zaboravila da me čekaju, kao, stignem, pa potrošila novce na apsolutne pizdarije poput brazilskog feniranja, hrpetina gelova za tuširanje i šampona (zaliha mi je za idućih godinu dana :facepalm: ) zadnja tri mjeseca se pušio marlboro jer u malom dućanu u kvartu ne prodaju walter, a meni teško prošetati do videoteke (koja mi je ako ćemo iskreno i bliža), neka glupa ulja, serume, kremice, šminku i sto drugih pizdarija koje mi realno ne trebaju...barem tu već ima 1.000,00 kn koje sa mogla uštedjeti... ma i više, a sad mi je kasno o tome razmišljati i evo mi još jedan :facepalm: :toimonster:
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 21 Mar 2011, 22:58

hm, ne želim bit gruba, al jel možeš da ne kupujuš općenito toliko toga, kad ti je 1, šampon, 1 krema itd sasvim dovoljna/o?
ovo za brazilsko se nemoj grist, jer kad tad biš to napravila jer si mislila da ćeš tako samo uštedjet i manje uništit kosu peglanjem i sl.
evo npr kako ja radim: imam oko 10 stvari koje svaki mj moram platit/kupit, one obavezne. to imam napisano u jedan blokić i točno koliko će me doć. naravno ako neki mj nešto dodatno moram, samo nadopišem. kad mi dođu obje plaće, sve to kupim/poplaćam i onda ono šta mi ostane, pa makar neka mizerija, to je ono što imam za sebe. na meni je oću uz to još nešto stavit sa strane ili potrošit.
malo kenjam, ne zamjeraj :lol:
Image

callac

Post by callac » 21 Mar 2011, 23:19

:lol: ako je ovo bilo grubo, onda ja sama sebe masakriram :lol: naravno da mi ne treba toliko toga i znam da sam megaloman i tako mi i treba.. smijala sam se kad su pričali o tome kako je šoping opuštajuć, a sama sam postala ovisna o tome, kao da si moram svaki tj. nešto kupiti za sebe. Danas sam cijeli dan u kurcu i potrošila sam večeras 9kn za vrhnje i jela njoke sa šunkom, sirom i vrhnjem. Inače bi palo neko fino meso, salatica, juice.... ali da sad prestanem trošiti i ne kupim apsolutno ništa, pa ni cigarete, mlijeko, kruh...nema šanse da skupim dovoljno novaca. A starce nemam obraza pitati jer imaju velike troškove. I tak :lol: :skrujufakju:
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 21 Mar 2011, 23:23

a postepeno biš se trebala odviknut od tog, mislim od te velike potrebe za nečim. jedino da razmisliš da skupljaš za brata duže vrijeme pa daš kad budeš imala onoliko koliko želiš. možda ove poklone možeš skresat, tipa kupit svakome nešto u vrijednosti od cca 100kn..a nađe se načina da se uštedi, ali naravno ne preko noći. mogla bi ja tu pisat, ali ne želim se previše nametat :lol: ali uvijek možeš pmat ako imaš potrebu :mrgreen: :lol:
Image

callac

Post by callac » 21 Mar 2011, 23:25

metallicat wrote:a postepeno biš se trebala odviknut od tog, mislim od te velike potrebe za nečim. jedino da razmisliš da skupljaš za brata duže vrijeme pa daš kad budeš imala onoliko koliko želiš. možda ove poklone možeš skresat, tipa kupit svakome nešto u vrijednosti od cca 100kn..a nađe se načina da se uštedi, ali naravno ne preko noći. mogla bi ja tu pisat, ali ne želim se previše nametat :lol: ali uvijek možeš pmat ako imaš potrebu :mrgreen: :lol:
hvala ti, znam i ja kako uštedjeti, živjela sam puno bolje sa puno, puno manje novaca.. sve je stvar navike i dobre ekonomije. Malo se opustilo u zadnje vrijeme, ali sad stežem kesu i sebi i drugima. Jebi ga!
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 21 Mar 2011, 23:26

nisam ni htjela reć da neznaš uopće, samo eto, teško napisat a da ne ispadne zlonamjerno :mrgreen: :seksualische:
Image

Ašow

Post by Ašow » 21 Mar 2011, 23:33

Svađa.
A svađe mrzim. I mrzim se nač u jednoj.
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 21 Mar 2011, 23:41

metallicat wrote:nisam ni htjela reć da neznaš uopće, samo eto, teško napisat a da ne ispadne zlonamjerno :mrgreen: :seksualische:
nisam nipošto shvatila zlonamjerno :) ali sam morala i ja napisati da ne ispadne da sam neka glupačetina koja sam zna pare trošiti i da sam navikla samo imati.
http://www.youtube.com/watch?v=mEszTzdUMcY :lol: :jawbreaker:
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Mar 2011, 23:48

callac wrote:
metallicat wrote:nisam ni htjela reć da neznaš uopće, samo eto, teško napisat a da ne ispadne zlonamjerno :mrgreen: :seksualische:
nisam nipošto shvatila zlonamjerno :) ali sam morala i ja napisati da ne ispadne da sam neka glupačetina koja sam zna pare trošiti i da sam navikla samo imati.
http://www.youtube.com/watch?v=mEszTzdUMcY :lol: :jawbreaker:
Gledala sam samo početak, jel zbog outfita? :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 21 Mar 2011, 23:52

pjesma zbog naslova jer bih rado vratila vrijeme unatrag, a lol i :jawbreaker: na spot općenito, često ga puste na VH1 pa umirem od smijeha, a autfit je jebenica
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Mar 2011, 18:38

quotanje :P
Last edited by john_constantine on 22 Mar 2011, 21:35, edited 2 times in total.
Michel puši karu.

Post Reply