Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Tattoo & Piercing

Post by elrania » 20 Mar 2011, 13:35

nihil wrote:oftopić car :finga:

kao sto sam vec negdje rekao,tetovaze u boji djeluju nekako djecje,ali dobro..svida mi se sova

koje su se boje koristile ? ja samo vidim crnu i bijelu i nekako mi se cini da bi bila bolja da je stvarno takva
a da nisam stavila ovo na prethodnu stranicu, ne bih niš rekla :lol:

Image

dakle, sve što je jane rekla i prije toga 3 vrste crne.

nihil

Post by nihil » 20 Mar 2011, 13:41

hvala na slici,ali moj monitor ima samo crnu i bijelu :lol:
dolor nil finis

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2011, 13:43

wtf, oukeeeej :lol:

metallicat

Post by metallicat » 20 Mar 2011, 17:24

Ašow wrote:super izgleda, premda uopce nije tip tetovaže koju volim.
slažem se. mislim, odlično je, jebeno crta. čak se meni malo više sviđa c/b ali nema veze :D crvena mi je naj od boja :D
baš sam sretna što si ju napokon napravila. sad ja neznam kako da dočekam 9mj :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2011, 18:19

onako kako sam ja čekala 6 mjeseci od prvog dana kak sam se zaposlila u meku radi zarade za sliku :lol:
sad se treba sakupiti 1600 za sljedeći motiv i nadam se da to bude bilo do 7. mjeseca sakupljeno i nacrtano :D

metallicat

Post by metallicat » 21 Mar 2011, 23:13

Ašow wrote:Tu bi i ja htio biomehaniku neku morbidnu.
si naletio na netu na neke slike dobre? ja sam proguglala ali nisam našla neke bolesnjače, više onako normalne ili u boji kompletno, a za biomeh mi nikako ne paše da je cijela šarena.
jednom bi si i ja nešto takvo, predobro mi je to.
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 22 Mar 2011, 18:02

@catm konačno sunčan dan i prirodno osvjetljenje, samo za tebe :D vrtim se na stolici friško izdepiliranih nogu :rock:
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
slike su izvrsne kvalitete, slikane mobitelom 8) :lol: , al bitno da je slayer u pozadini :supz:
uglavnom, vanjska strana noge (iliti lasta) ljeto 2009., unutarnja strana (sidro, jelte) kraj 2010. boje, po mojoj skromnoj procjeni, jednako izražajne.
da, i možeš kliknut na sliku, pa se otvori malo manja, mislim da se čak tako bolje vidi...
Image

metallicat

Post by metallicat » 22 Mar 2011, 18:53

Jane Doe wrote:slike su izvrsne kvalitete, slikane mobitelom 8) :lol:
:lol: :lol:
hvala :partyman: super su :mrgreen:
na sličnu lastu sam naletila par puta kad sam gledala slije. jel ima ona neko posebno značenje?
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 23 Mar 2011, 07:46

hvala ti :seksualische:
a pa naravno, svaki taj old school motiv ima cijelo jedno praznovjerje i priču iza sebe. stvar sa lastom je ta da su je mornari tradicionalno tetovirali na prsa nakon pređenih 5000 nautičkih milja, te nakon sljedećih 5000, još jedna na drugu stranu prsa. vjerovali su, da ako se utope, da će lasta ponjeti njihovu dušu u nebo. isto tako bila je i simbol nade u povratak kući, jer kad bi bili dugo na moru i vidjeli te ptice, znali bi da je kopno blizu, a isto tako, budući da je lasta selica i da pređe milje i milje, ona se uvijek vrati kući. probodena lasta znaći da je mornar izgubio prijatelja mornara na moru. tako, uglavnom, lasta je, osim što je pokazivala iskustvo stečeno plovidbom bila je i kao neki good luck charm.
osim mornara tetovirali su ih i revolveraši na šaku, da budu brzi na potezanju pištolja, a imali bi i flying fist ak dođe do tučnjave :mrgreen:
tako, meni old school motivi ne samo da su lijepi nego ih volim i radi te njihove simbolike, praznovjerja i priča vezanih za njih. super mi je to.
mada, danas su se sva ta orginalna značenja izgubila i danas svi sve tetoviraju, tako da, za nekog tko ima lastu, može ona imat čisto neko osobno značenje nevezano za prvobitno značenje i praznovjerje...
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Mar 2011, 17:20

da, samo što mornari nisu uopće dozvoljavali ženama da budu na brodu jer su vjerovali da to donosi nesreću. :mrgreen:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 23 Mar 2011, 18:39

dobro, i? :lol:

ot: mislim da mi se cijela tetovaža ogulila danas :lol:
bilo se počelo jako ljuštiti popodne i sad sam je oprala i dok sam čistila te mrvice, sam se sve ostalo zgulilo.
kako je meeekanooo sadaaa :heart:
maže se još bepanthenom i tak, al konačno se osjećam opuštenije kak se ovo malo i nije više hrapavo, ne zateže weeee :D

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Mar 2011, 18:50

elrania wrote:dobro, i? :lol:
već si imala taj avatar.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 23 Mar 2011, 18:56

tako je! i najavila sam njegov povratak.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Mar 2011, 07:18

john_constantine wrote:da, samo što mornari nisu uopće dozvoljavali ženama da budu na brodu jer su vjerovali da to donosi nesreću. :mrgreen:
da, samo, to ima neke veze sa mojim postom ??
ili imaš potrebu zafrkavat malo :zubifale:

@elrania, pa ti i tvoja ruka ste rekorderi :supz: koliko se sjećam, moja se potpuno ogulila nakon 5 dana, super brzo u odnosu na druge dijelove tijela, al vidim da je tvoja ruka turbo :mrgreen: a fala bogu da je lakše sada, meni je to mackanje i zacjeljivanje gore od samog tetoviranja, zamorno je, pa kad mi ostane neki neoguljeni komađić koji se neda :x pa nikad gotovo, pa kad pred kraj počne svrbit ko ludo, a nesmiješ dirat. rekli su mi da se lupkam da će mi bit lakše, ja lupkam, a ono još gore :zubifale: ova zadnja, fala bogu, nije svbila ni malo. al zato me jučer lijevo uho svrbilo za popizdit nakon ispiranja fiziološkom :o :x ....
sad jedva čekam vidjet tvoju tetu uživo :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 24 Mar 2011, 10:07

mislim da ima još 5% površine koja se treba oguliti. bude to danas :twisted:
malo me svrbi na tim mjestima, no skoro pa je gotovo sve :D

e, a daj mi sad reci, to kad se ogulilo, jel ja to trebam i dalje stalno mazat i čuvat pod folijom il se to uglavnom sve maže i tak drži pod folijom dok ne otpadne? Image

Post Reply