Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
http://www.imdb.com/title/tt0058548/ Treeščina samo takva. Gledalo se sa ekipom i bilo je presmiješno.
- elrania
The Big Lebowski (1998) - definitivno zaslužio da ga smatram najmilijim filmom.
- remike2
A Few Good Men (1992) - 10/10
Naletio jučer na TV-u, odličan film kojeg uvijek mogu pogledati, prejebena radnja, odlični glumci te super dijalog. Meni jedan od najdražih filmova svih vremena.
Notorious (1946) - 9/10
Strašno dobar i upečatljiv Hitchcockov film napravljen sa dosta elegancije i osjećaja, jako je napet dok u glavnim ulogama Cary Grant i Ingmar Bergman briljiraju.
Naletio jučer na TV-u, odličan film kojeg uvijek mogu pogledati, prejebena radnja, odlični glumci te super dijalog. Meni jedan od najdražih filmova svih vremena.
Notorious (1946) - 9/10
Strašno dobar i upečatljiv Hitchcockov film napravljen sa dosta elegancije i osjećaja, jako je napet dok u glavnim ulogama Cary Grant i Ingmar Bergman briljiraju.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- john_constantine
Bai ga jai (The Prodigal Son) - nadam se da će biti još kung fu filmova na HRT - u svake subote... Još jedna odlična kung fu poslastica. Prva polovica kao kung fu film s kazališnim trupama i simpatičnim humorom, s specifičnim kung fu borcem ženska glasa i "glumicom". A druga polovica, standard za kung fu filmove, ali najkomičniji dio zahvaljujući Sammo Hung Kam-Bo u ulozi kung fu kaligrafa s svojom kćeri, koju podučava kung fu. S obaveznim krvavim finaleom. 4/5
Michel puši karu.
-
Bore Lee: Cuvaj se sinjske ruke! - 6/10
Torrente - Odlična španjoplska komedija. Taj lik torrente mi je jedan od najodvratnijih likova u filmovima. 7/ 10
Torrente - Odlična španjoplska komedija. Taj lik torrente mi je jedan od najodvratnijih likova u filmovima. 7/ 10
- Ašow
I ja ga jučer pogledo. Skoro zaspo, a to je brijem zbog tom cruisea bilo jer ga ne mogu smisliti.remike2 wrote:A Few Good Men (1992) - 10/10
Skoro pa mi gori od richarda geerea.
- Asfodel
Također pogledano.Ghrall wrote:Torrente - Odlična španjoplska komedija. Taj lik torrente mi je jedan od najodvratnijih likova u filmovima. 7/ 10
Potpis na ovu odvratnost

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
Lawrence of Arabia - 10/10
Nakraju sam se malo pogubio, ali svejedno

- Asfodel
Zadro wrote:Lawrence of Arabia - 10/10

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Sammy
Eyes Wide Shut (1999) - odličan film, napet, misteriozan i zanimljiv. Majstorski režiran uz predobre soundtrackove, čim je počeo Šostakovićev valcer rastopio sam se i ona napeta glazba također odlična. Nažalost nisam mogao probaviti Nicole Kidman, nikako mi ne paše
i kraj mi je bio malo wtf. - 9/10
The Odyssey (1997) - neloša ekranizacija Homerovog epa, al ova priča zaslužuje puno bolje, uz veći budžet naravno. Zapravo sasvim solidna avantura strpana u 3 sata. - 7/10

The Odyssey (1997) - neloša ekranizacija Homerovog epa, al ova priča zaslužuje puno bolje, uz veći budžet naravno. Zapravo sasvim solidna avantura strpana u 3 sata. - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
alien vs njinja - a koji lol. zaspala sam negdje na polovici, ili više i ne kanim provjerit kako ide dalje

- john_constantine
metallicat wrote:alien vs njinja - a koji lol. zaspala sam negdje na polovici, ili više i ne kanim provjerit kako ide dalje![]()

nije nam suđeno...

Michel puši karu.
- metallicat
- john_constantine
a daj... alieni i nindže uz hrpu iznutrica, krvi i kung fu scena.metallicat wrote:ama bilo je smiješno malo, ali opet, come on
![]()

Zašto majka priroda nije napravila Ašowa bolje ženom?

Michel puši karu.
- Jane Doe
The godfather (1972)
prisjetila se nakon dosta vremena, jedan od onih filmova koji se mora pogledati, barem jednom u životu, savršenstvo od filma
prisjetila se nakon dosta vremena, jedan od onih filmova koji se mora pogledati, barem jednom u životu, savršenstvo od filma