Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by metallicat » 15 Mar 2011, 19:53

na svako pitanje danas sam mu ružno odgovorila, još sam i rekla, ''dobro, neću puhat nos više'' i okrenula se. ako se još jednom nešto ovako gadno dogodi, na licu mjesta dajem otkaz. znam da pare nisu vrijedne, ali kad jednostavno neznam od kud bi mjesečno izvukla svu tu lovu kojom moram sve poplaćat.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Mar 2011, 19:57

ma samo je najvažnije ne biti "bezobrazan", i imati taktičan odgovor. Ako ne pomaže, jednostavno "ignore". Mislim, neka ti uđe kroz jedno uho, a izađe kroz drugo. Meni je to već postalo normalno, da više ne obraćam pozornost na komentare u zadnje vrijeme.

Više je problem što možeš naći drugo radno mjesto, ali opet će biti tamo neki drugi seronja kojemu, kao život nije dovoljno težak, pa mora ga još i drugima još bolje zagorčati.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 15 Mar 2011, 20:03

da, to je baš zanimljivo kako se uvijek, ali uvijek netko mora nać da ti zagorča već jadan život. nevjerovatno
ali opet, u cinestaru sam god i pol radila, i u meku toliko radim, ali index je najgori. ovo mi je već 2x da samo što nisam bacial stvari i otišla doma. 3. put će tako i bit.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Mar 2011, 20:09

metallicat wrote:da, to je baš zanimljivo kako se uvijek, ali uvijek netko mora nać da ti zagorča već jadan život. nevjerovatno
ali opet, u cinestaru sam god i pol radila, i u meku toliko radim, ali index je najgori. ovo mi je već 2x da samo što nisam bacial stvari i otišla doma. 3. put će tako i bit.
da, znam... :( Zato sam prestao biti dobar prema svima. Ono, moj prijatelj mi je jedanput kazao da se previše trudim da se dopadnem svima. Sada više ne. Ne pozdravljaš me, neću niti ja tebe. Bezobrazan si prema meni, ja ću isto biti. A ako ne ide, potpuni ignore. Ne pozdravljaš ga, ne pogledaš ga u oči, ne primjećuješ da postoji. I pomalo, pomalo, shvaća da si mu smetnja i da se mora maknuti ili ti ili on.

A gamadi će uvijek biti, jbg. Zato, treba samo naučiti ih ignorirati. Ne dozvoliti da ti zajebu dan i unište te, jer baš to žele. Ako trebaš pomoć, uvijek možeš naći nekoga. Mene ili nekog drugog koga znaš.

Ima Japanska poslovica "Svaki čovjek bi trebao imati svoje drvo.". Na poslu ignoriraš tog kretena, držiš se onih koji su dobri prema tebi, radiš s njim ako treba, ali ako se usudi što reći, samo "šššššš". Samo, nemoj se nikada dati zajebavati.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 15 Mar 2011, 20:30

žao mi je metallicat... sumnjam da bih sama duže izdržala s nekim takvim na radnom mjestu. mislim da bih već i prvi put pukla na njih koliko nisko toleriram takvo što.
znam da ti je zbog para problem pa se drži koliko možeš i sretno sa svime!

metallicat

Post by metallicat » 15 Mar 2011, 20:34

a hvala :| :seksualische:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Mar 2011, 20:44

Znam kako je to i jednom sam izdržala svih cijelo vrijeme koliko je trajao posao s tim deranjem i sranjem (al to je bilo non stop, cijeli dan, svaki dan). Svi su izdržali, a neki su bili po par mjeseci. Ne znam, ja se jednostavno isključim, proturječim cijelo vrijeme i govorim da nije u pravu, ali ne odlazim i ne dajem otkaz. Ja sam si to predočila tako da nema šanse da ja zbog polupismene živčane babe izgubim novce.
Zapravo, kad bih mogla birati između teškog fizičkog rada i tog deranja bez razloga - odabrala bih deranje. Probala sam i jedno i drugo i jedino sam nakon fizičkih bolova svaki dan plakala, zbog ovog drugog ne. Kad se osvrnem nakon dugo vremena, možda me čak i osnažilo.

Cat, drž se i guraj to što dulje. Da je netko drugi s drukčijom financ. situacijom vjerojatno bih savjetovala drukčije. :seksualische:
Last edited by Asfodel on 15 Mar 2011, 20:49, edited 1 time in total.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 15 Mar 2011, 20:47

@cat, lik je kreten i takvi uvijek nađu nekog ko je normalan i ko želi radit i na njemu se izdrkavaju kad im je loš dan.
tak je i kod mene i tak je izgleda svagdje, na žalost, a oni koji su sve drugo samo ne vrijedni, takve niko ne dira :facepalm: :toimonster: jebemu sve
niš, glavu gore, steraj ga u sebi u kurac i probaj to izbrisat iz memorije tu sekundu
ko zna, možda je lik impotentan :zubifale: ko zna kaj njega muči da je postao takav jdanik (tak si ja to protumačim, pa mi bude nekako lakše), glavu gore i ne sekiraj se za budale
Image

elrania

Post by elrania » 15 Mar 2011, 21:41

bratić se ženi u 5. mj i vikend iza je petogodišnjica mature i vijećam s 2 poznanika iz razreda oćemo ić na to il ne.
sad je zaključak da ću ja ić, ak jedan ide, a drugi će ić ak ja idem i tako u krug već tj dana.

Ašow

Post by Ašow » 15 Mar 2011, 21:43

propala kladionica.

E i kakvih 5 godina mature? wtf? Koja je to fora?
nisam imo ni maturalnu zabavu :lol:
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 15 Mar 2011, 21:45

elri, odi, ako imaš ikoga s kim si si bila ili jesi dobra...
cat- baš mi je žao, nemam komentara na takav nastup jednog odraslog čovjeka...i sama sam osjetljiva kada mi netko nešto ružno kaže pogotovo ako je neopravdana, baš mrzim nepravdu!!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 15 Mar 2011, 21:47

ovi moji su rezervirali SALU I POZVALI BEND. dakle, čekaju me dve svadbe u 5. mjesecu.
trebalo bi 185 kn dat za to, jer plaćamo i profesorima.

rekla sam im uživo da mi je to bezvezno, al kao tradicija, ovo ono. gluposti.

@callac - jedino ta dva s kojima mogu na pivu bilo kad kad sam doma u ka. za još jednu osobu ne znam jel ide, al i to se da bilo kada nać na kavi. kad o ostalima razmislim, osjećam se ko da ću bezveze baciti novac.

metallicat

Post by metallicat » 15 Mar 2011, 21:50

Jane Doe wrote:ko zna, možda je lik impotentan :zubifale:
skužili danas da se samo na ženski rod izderava, pa možda i je :lol:
Asfodel wrote:Zapravo, kad bih mogla birati između teškog fizičkog rada i tog deranja bez razloga - odabrala bih deranje. Probala sam i jedno i drugo i jedino sam nakon fizičkih bolova svaki dan plakala, zbog ovog drugog ne.
eto, ja bi obrnuto. čak se nakon većeg fizičkog napora bolje osjećam.

el, :lol: za u krug. ma najbolje da odeš, nemaš šta izgubit, a i možeš se doma pokupit. jedino ako nije da se mora za neku fensi večericu ili šta god iskeširat više, pa da ne gubiš pare bezveze, a možeš si recimo nakit kupit za te pare :P
u biti, odi, pa se malo foliraj s novim pirsićima i tattoo :mrgreen:
Image

metallicat

Post by metallicat » 15 Mar 2011, 21:52

prekasno palim :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 15 Mar 2011, 21:54

haha, da, mislim da bih bila tamo glavna atrakcija. i još što bih obukla bi vjerujem odskakalo :lol: mogu im još profurat priču da sam odustala od faksa, sad radim u meku i tak :lol:
evo, dogovorila sam se s ova dva da ćemo u sljedeća 3 tjedna odlučiti :lol:

Post Reply