Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Decadentor

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Decadentor » 12 Mar 2011, 19:00

john_constantine wrote:
Decadentor wrote:
john_constantine wrote:kako treba tretirati osobe koje su preživjele pokušaj samoubojstva radi ljubavi?
kako mislis kako tretirati??
ma mislim, odnositi prema njima. Treba li skrivati sve oštre predmete od njih i takvo što... Kao onaj samoubojica u Little miss sunshine.
ukoliko mislis prijateljski odnos trebo bi bit sto duze uz tu osobu i po mogucnosti joj micat misli od prekida/bivse a ako mislis bit u vezi... nesmijes prekinit....jel ono sad sam sve na sturo napiso....

@edit tek sam sad vidio da si editiro... ovo za ostre predmete samo kad je kriza i kad osoba pukne, ovako inace ce bit stabilna (vise manje) al nesmije bit sama....
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Mar 2011, 19:03

da... Ma već tjedan dana je u bolnici, a izgleda da će još biti... Pa razmišljam da uzmem par dana godišnji i posjetim ju ili da ipak čekam da izađe iz bolnice i pozovem ju kod sebe, da joj pomognem. Nije joj prvi put da je to napravila radi ljubavi, ali sada... Više sam razočaran, nego šokiran. Ne postoji niti jedna osoba vrijedna samoubojstva...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Mar 2011, 19:08

john_constantine wrote:da... Ma već tjedan dana je u bolnici, a izgleda da će još biti... Pa razmišljam da uzmem par dana godišnji i posjetim ju ili da ipak čekam da izađe iz bolnice i pozovem ju kod sebe, da joj pomognem. Nije joj prvi put da je to napravila radi ljubavi, ali sada... Više sam razočaran, nego šokiran. Ne postoji niti jedna osoba vrijedna samoubojstva...
ukoliko dojde kod tebe vjerovatno nece htjet pravit scenu pa se nebi trebalo ponovit, al opet nikad neznas poslje...
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Mar 2011, 19:12

Decadentor wrote:
john_constantine wrote:da... Ma već tjedan dana je u bolnici, a izgleda da će još biti... Pa razmišljam da uzmem par dana godišnji i posjetim ju ili da ipak čekam da izađe iz bolnice i pozovem ju kod sebe, da joj pomognem. Nije joj prvi put da je to napravila radi ljubavi, ali sada... Više sam razočaran, nego šokiran. Ne postoji niti jedna osoba vrijedna samoubojstva...
ukoliko dojde kod tebe vjerovatno nece htjet pravit scenu pa se nebi trebalo ponovit, al opet nikad neznas poslje...
ne razumijem. Zbog čega bi pravila scenu?
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Mar 2011, 19:14

john_constantine wrote:
Decadentor wrote:
ne razumijem. Zbog čega bi pravila scenu?
mislio sa na neko rezanje ili nesto u tom smislu al sam se krivo izrazio, al sam napiso da najvjerovatnije nece..takvi trenuci dolaze kad s i sam..
Image

Info

Post by Info » 12 Mar 2011, 19:15

Ovo za japance je strašno. Ono što mi je upalo u oči i ne mogu vjerovat da je netko takav komentar ostavio. Pazite komentar

"Ljudi moji možda će ovo zvučiti ružno, ali nekim djelom mi je drago da im se ovo dogodilo s obzirom koliko su duplina pobili! Nebi se uopće čudio da im je ovo svojevrsna osveta inteligentijih bića od nas! Kako bi vi reagirali da vam neko ubija na milijona pripadnika vaše vrste na drugom planetu?"

:roll: jebote kakav komentar, mislim, gledao sam taj dok., ali zbog toga da je nekome drago što im se jučer dogodilo je izvan svake pameti
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Decadentor

Post by Decadentor » 12 Mar 2011, 19:18

Info wrote:Ovo za japance je strašno. Ono što mi je upalo u oči i ne mogu vjerovat da je netko takav komentar ostavio. Pazite komentar

"Ljudi moji možda će ovo zvučiti ružno, ali nekim djelom mi je drago da im se ovo dogodilo s obzirom koliko su duplina pobili! Nebi se uopće čudio da im je ovo svojevrsna osveta inteligentijih bića od nas! Kako bi vi reagirali da vam neko ubija na milijona pripadnika vaše vrste na drugom planetu?"

:roll: jebote kakav komentar, mislim, gledao sam taj dok., ali zbog toga da je nekome drago što im se jučer dogodilo je izvan svake pameti
hah zamisli degena, a nisu oni ubijali dupine :facepalm: oni su ribožderi, a ovo sa dupinima su mislim filipinci ili islandjani
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Mar 2011, 19:21

Decadentor wrote:
Info wrote:Ovo za japance je strašno. Ono što mi je upalo u oči i ne mogu vjerovat da je netko takav komentar ostavio. Pazite komentar

hah zamisli degena, a nisu oni ubijali dupine :facepalm: oni su ribožderi, a ovo sa dupinima su mislim filipinci ili islandjani
ma japanci ubijaju samo kitove... :zubifale: A ljubitelji životinja su ionako više manje luđaci... 80 % bi dalo svoj život da na planetu opstane samo životinjska vrsta.

Info, da li je taj komentar bio na portalu 24 sata?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Mar 2011, 19:22

ja nasreću nemam prijatelja niti poznam osobe koje su pokušale počiniti samoubojstvo, ali pretpostavljam da je ta osoba ženskoga spola, i da je ona jedan od onih tipova osobe koja kada se zaljubi zaljubi se do kraja, da je jako emotivna osoba, a takvi tipovi osoba znaju nakon prekida raditi koješa, ova je nažalost okrenula ruku na sebe; svakako preporučam da ,ako si u mogućnosti, posjetiš je i pružiš potporu, i svakako bi trebala ta osoba potražiti psihijatrijsku pomoć, pogotovo ako nije nakon prijašnjih incidenata. Sada nism psihijatar, niti poznam tu osobu, ali ako je stvarno tip koji se jako veže uz partnera , i teško joj padaju padaju prekidi, do te mjere da je voljna ubiti se, onda svakako treba pod hitno psihijatru, a ako je i uz to i jedna od onih koji se smatraju rizični i da trebaju biti pod nadzorom, bilo bi ljepo da joj možeš pomoći ali onda se tome treba ozbiljno posvetiti, jer samo je trenutak nepažnje dovoljan da se nešto desi (kao primjer znam jednu osobu, sin joj ima PTSP, isto je bio suicidalan, i osoba koga ga je pzila je samo na trenutak se udaljila od njega, dobio je jednu od onih svojih epizoda i pokušao se objesiti, nasreću sada je taj tip uredu, oženio se i nasreću sve se dobro završilo). Poanta je da svakako treba pružiti podršku, ali svakako ti ta prijatelj/ica treba potražiti psihjatrijsku pomoć.
I may be an idiot, but i am no fool.

Info

Post by Info » 12 Mar 2011, 19:27

john_constantine wrote:
Decadentor wrote:

ma japanci ubijaju samo kitove... :zubifale: A ljubitelji životinja su ionako više manje luđaci... 80 % bi dalo svoj život da na planetu opstane samo životinjska vrsta.

Info, da li je taj komentar bio na portalu 24 sata?
Da :)

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Mar 2011, 19:29

mislim da ima psihijatrijsku pomoć, ne vjerujem da si tjedan dana u bolnici i više, samo radi samoubojstava (poznavajući nju, sigurno rezanje vena, ali pretpostavljam). U svakom slučaju ću probati naći slobodno vrijeme da dođem do nje s obzirom da nije baš blizu... Već sam prolazio kroz to, tako da znam kako je to vrlo teško, kada si sam. Više me jebe to što ne mogu normalno razgovarati preko mobitela ili telefona, nego samo sms poruke. Samo znam da ne može jesti i ništa drugo. Depresija...

A i nema smisla prebiti njezinog bivšeg, jer nije kriv za to.

No, nešto mislim... da li joj se može dogoditi da ju sada okolina i društvo osuđuje zbog toga?
Last edited by john_constantine on 12 Mar 2011, 19:35, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 12 Mar 2011, 19:30

Decadentor wrote:Zadro spamaj dosadno mi je :lol:
SpoilerShow
:butthead:

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Mar 2011, 19:31

info - ma taj portal 24 je takav užas da je to strašno. :facepalm: Čitam na poslu taj portal jer je dosta stvari blokirano, komentari da se sramiš u kakvoj to državi živiš. :toimonster: Ali lako je srati kada si anoniman. A većinom pljuju po svemu i svačemu, po manekenkama, po dobrim ljudima, po ljudima koji su spasili nekoga, i što sve... kao da samo nekakvi frustirani ljudi na tom portalu.
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 12 Mar 2011, 19:37

Ma na svim tim portalima, index.hr pogotovo. Kada bude neka vijest o nekoj katastrofi ili ubojstvu, čitam komentare i ne vjerujem. Kao da svi pokušavaju ispasti nekakve face pa ostavljaju takve komentare. I nevjerojatno je da su uvijek slični komentari

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Mar 2011, 19:47

Info wrote:Ma na svim tim portalima, index.hr pogotovo. Kada bude neka vijest o nekoj katastrofi ili ubojstvu, čitam komentare i ne vjerujem. Kao da svi pokušavaju ispasti nekakve face pa ostavljaju takve komentare. I nevjerojatno je da su uvijek slični komentari
da. Ma ovo s dupinima nije ništa novo, copypaste nekog starog komentara i na kraju ispadne veći idiot nego što je...
Michel puši karu.

Locked