Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
Re: Last Post Wins !!!11one
budem
, mada to još nije ziher. možda će mi cura ići tamo raditi na godinu + dana, pa da se unaprijed raspitam koliko će me koštati da barem 2x mjesečno odem gore.

- callac
http://www.youtube.com/watch?v=W8ah8nKe6FUWendigo wrote:budem, mada to još nije ziher. možda će mi cura ići tamo raditi na godinu + dana, pa da se unaprijed raspitam koliko će me koštati da barem 2x mjesečno odem gore.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
Do jaja stari!Wendigo wrote:budem, mada to još nije ziher. možda će mi cura ići tamo raditi na godinu + dana, pa da se unaprijed raspitam koliko će me koštati da barem 2x mjesečno odem gore.
Ispada da ce te najvise kostati karta zadar-zagreb i obrnuto

- john_constantine
eto, još jedna net osoba na ignore. Ma gušt je imati prave i net "neprijatelje". 

Michel puši karu.
- maddjuro
- Ašow
- elrania
maddjuro wrote:so boring it is
- john_constantine
meni nije... imam toliko toga da ne znam što bi zapravo počeo... igrao dragon age ili abbe oddworld... Čitao knjige ili gledao filmove. Ili čitao stripove ili gledao serije... ma pun kufer. 

Michel puši karu.
- Wendigo
meni je najdosadnije kad imam hrpu toga za zabaviti se.
trenutno samo čitam. niti pratim kakvu seriju, niti igram nešto konkretno... baš mi se nekak´neda.
trenutno samo čitam. niti pratim kakvu seriju, niti igram nešto konkretno... baš mi se nekak´neda.
- Ašow
meni ama baš nikad nije dosadno.
uvijek je tu nova knjiga, novi film, novi album za pogledat, poslušat, pročitat.
Evo, sad sam na preslušavanju i surfanju.
Jos 2-3 izdanja i vidit cemo qe dalje
uvijek je tu nova knjiga, novi film, novi album za pogledat, poslušat, pročitat.

- john_constantine
baš to.Ašow wrote:meni ama baš nikad nije dosadno.

makar mi jedino zna biti problem kada iz nekog razloga želim razgovarati s nekim preko neta, a ono, nitko... Ma samo ugasim komp i opušteno sve.

Michel puši karu.
- Ašow
a ono, ima tih momenata kad bi htio radit jedno, a nemozes, pa moras drugo, da. 

- john_constantine
je, a i ove godine bar planiram nekamo van, ono, uobičajeno par puta veći izlazak u mom životu. Trash festival (ako ga bude, nadam se) i hodošćašće do Marije Bistrice. Ovaj put u ugodnom društvu, a mogao bi srediti i baš dobar provod.
Ah, frend me poziva da se učlanimo u klub samaca u Vž. Znaš ono, kod Hotela Turist. Ali jebemu, čitam u novinama, ipak ne primaju mlađe od 28 godina.
Ah, još godinu i pol..
Ma neka, ionako sam otupio kada je riječ o curama. Radije bi se dao kastrirati, ali to danas smatraju da si psihički slučaj ako ga odrežeš i baciš u WC. 
Ah, frend me poziva da se učlanimo u klub samaca u Vž. Znaš ono, kod Hotela Turist. Ali jebemu, čitam u novinama, ipak ne primaju mlađe od 28 godina.

Michel puši karu.
- Ašow
hah, to mi zvuci kao oni klubovi potpore u SAD-u. Znam gdje je, da 
A cuj, mozd uleti neka zena. Ima ih puno brate mili, nisu bitna djeca, nit ist, sam nek imas nekog tko te ful shvaća i kog ti ful shvaćaš i to e to.
Ae, probaj bar prije no sto se tam učlaniš nešt učiniti po tom planu

A cuj, mozd uleti neka zena. Ima ih puno brate mili, nisu bitna djeca, nit ist, sam nek imas nekog tko te ful shvaća i kog ti ful shvaćaš i to e to.
Ae, probaj bar prije no sto se tam učlaniš nešt učiniti po tom planu

- john_constantine
baš to.
a nisam to još govorio ovom svom frendu, ali nešto mislim u zadnje vrijeme. Da li je veza i zajednički život moguće samo ako se dvoje ljudi zaljube? I onda dalje, znaš kako ide... Da li je moguće, da se dvije osobe ne zaljube, pa opet vide da imaju puno toga zajedničkoga, poklapaju se, i sve to. Djeluju kao prijateljski jer nisu zaljubljeni u jedno drugo, ali savršeni su za zajednički život... I onda se zajebaju radi "hormona", ono, zaljube u krivu osobu...
Ma to bi bila dobra rasprava... Mah, ne gnjavim se previše oko toga. Ja sam već par puta rekao "ne mogu zamisliti da se neka uopće zaljubi u mene", i na tome se završilo.
A ne znam kolike su šanse da nađem neku koja bi dala da joj bar jedanput poliznem oko. 
Ali ono o čemu najčešće razgovaramo, je o tome kako je danas teško biti "čovjek". Ono, bez komentiranja drugih njemu u lice. Ili imati predrasude radi običnih stvari. I sve ostalo. Ako si predobar, onda te smatraju budalom. Znaš ono, Dobar=budala. Ako se previše smiješiš, onda si gad. I sve ostalo, baš čitam debilan članak o tome u 24 sata. A komentari još gnjusniji... makar lako se praviti pametan dok si anoniman. Ali samo s godinama vidim kakav je postao mentalitet ljudi danas...

a nisam to još govorio ovom svom frendu, ali nešto mislim u zadnje vrijeme. Da li je veza i zajednički život moguće samo ako se dvoje ljudi zaljube? I onda dalje, znaš kako ide... Da li je moguće, da se dvije osobe ne zaljube, pa opet vide da imaju puno toga zajedničkoga, poklapaju se, i sve to. Djeluju kao prijateljski jer nisu zaljubljeni u jedno drugo, ali savršeni su za zajednički život... I onda se zajebaju radi "hormona", ono, zaljube u krivu osobu...
Ma to bi bila dobra rasprava... Mah, ne gnjavim se previše oko toga. Ja sam već par puta rekao "ne mogu zamisliti da se neka uopće zaljubi u mene", i na tome se završilo.

Ali ono o čemu najčešće razgovaramo, je o tome kako je danas teško biti "čovjek". Ono, bez komentiranja drugih njemu u lice. Ili imati predrasude radi običnih stvari. I sve ostalo. Ako si predobar, onda te smatraju budalom. Znaš ono, Dobar=budala. Ako se previše smiješiš, onda si gad. I sve ostalo, baš čitam debilan članak o tome u 24 sata. A komentari još gnjusniji... makar lako se praviti pametan dok si anoniman. Ali samo s godinama vidim kakav je postao mentalitet ljudi danas...
Michel puši karu.