Vermillion wrote:Shp86 wrote:
Evil Dead - treći put ga gledao. Svaki put sve bolji. Fascinantno kako neki redatelj uspije s tako malim budžetom napraviti tako atmosferičan film. Bez obzira na poluamatersku glumu, i hrpu grešaka, film je svejedno možda najbolji horor film 80-ih. I naravno Bruce Campbell rocks

9/10
Tek treći put?
Pa treba pogledat sve horore svijeta, pa se nema vremena za multiplogledanje istih filmova.A i treba mi neko vrijeme da zaboravim film, pa da mi opet dobro sjedne.
Outpost - hmmm,šta reć..vidim da su ga mnogi pohvalili.mene je iskreno razočarao na neki način. super počne,bez nekakvih baljezgarija ulazimo u srž filma, atmosfera stvarno vrhunska, solidna gluma i par ok dijaloga,a onda...scenarij postaje totalno loš, nestaje mi čak i te jezovite atmosfere, a redatelj i scenarist useru sve što se usrat da. kraj mi je totalno bezveze i klišeiziran, niz nelogičnosti vezan uz ove nazi - drkadžije. Ipak poseban plus ovom filmu ide zbog osvjetljenja i kamere koji su mu odlični, ali i one atmosfere s početka filma. 6/10
Deep Rising (1998) -

ajme majko..iskreno,od filma koji je emitiran na nov@ tv iza pola noći, nikad ništa ni ne očekujem. Možda je ovaj čak i solidan kakve sam sve gledao tamo.ali...
Treat Williams (tata iz Everwooda!!!) u ulozi mačo frajera s uberkul utokama roka po nekakvom brodu nekakva čuda. Još su tu njegov sidekick (nekakav usranko koji tobož u strahu cijelo vrijeme valja neke priglupe fore zajedno sa tatom iz Everwooda), nekakvi plaćenici od kojih ne znaš koji je veći debil, nekakav ludi doktor koji podsjeća na kurt russela iz posejdona,samo s negativnim namjerama, i naravno,najveće razočaranje filma Famke Janssen (X-men), sa svojom uberglupom ulogom sexy, smiješne i naravno ¨uvijek spremne na akciju¨ ženske.
Radnja je sranje, o efektima neću ni pričat (CGI šrot), kraj hollywoodski, al opet nisam ni očekivao ništa bolje. 2.5/10
It's in your nature to destroy yourselves...