Teretane

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Decadentor

Re: Teretane

Post by Decadentor » 10 Mar 2011, 19:02

napravio 100 sklekova na dvaput i sad sam miran do zime :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Mar 2011, 09:00

john_constantine wrote:ma tako mi je kazao jedan kolega s posla, stalno me gnjave radi trbuha i onda mi je kazao da bi trebao vježbati 20 trbušnjaka ujutro i navečer. Pa mislim, zašto ne? Bar bi bio aktivan, a ne, ono, odlučim se i onda odustanem... Za prehranu sam se bar sredio. Doručak, gablec i ručak (više kao večera kada sam doma u 17). Ono, bez pretjerivanja kao prije.

Bio sam lijen prijaviti se na neki fitness forum koju mi je jedna "net frendica" preporučila, a sada ne znam adresu. :zubifale: Pa, kako bi onda trebao započeti? Ne samo u svrhu mršavljenja (što mi je bar potrebno s obzirom na lagane zdrastvene tegobe kao bol u nozi od hodanja), nego i da steknem kondicije i slično...
krivo te uputio. ako želiš nešto postići, radije poslušaj nekoga tko ima iskustva s time.
kao prvo, 20 trbušnjaka je pljuga. ja ih sa svojom škembom i 98kg napravim 30, a da ni ne skužim. trebao bi ih barem 60-80 po danu napraviti. i s vremenom sve više i više...
i od njih nikako nećeš izgubiti trbuh, samo ćeš se malo zategnuti i razviti trbušne mišiće.
salo se gubi pravilnom prehranom, pod koju spada minimum zasićenih ugljikohidrata (to ti je 70% posla do skidanja škembe), ozbiljnim trčanjem, vožnjom bicikla i sl. metodama.
a sve ovo gore navedeno nema smisla ako ne radiš barem pola sata (minimum) po mogućnosti svaki dan, i ako jedeš čipseve, pizze, slatkiše i sl. sranja...

Ašow

Post by Ašow » 11 Mar 2011, 14:39

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:ma tako mi je kazao jedan kolega s posla, stalno me gnjave radi trbuha i onda mi je kazao da bi trebao vježbati 20 trbušnjaka ujutro i navečer. Pa mislim, zašto ne? Bar bi bio aktivan, a ne, ono, odlučim se i onda odustanem... Za prehranu sam se bar sredio. Doručak, gablec i ručak (više kao večera kada sam doma u 17). Ono, bez pretjerivanja kao prije.

Bio sam lijen prijaviti se na neki fitness forum koju mi je jedna "net frendica" preporučila, a sada ne znam adresu. :zubifale: Pa, kako bi onda trebao započeti? Ne samo u svrhu mršavljenja (što mi je bar potrebno s obzirom na lagane zdrastvene tegobe kao bol u nozi od hodanja), nego i da steknem kondicije i slično...
krivo te uputio. ako želiš nešto postići, radije poslušaj nekoga tko ima iskustva s time.
kao prvo, 20 trbušnjaka je pljuga. ja ih sa svojom škembom i 98kg napravim 30, a da ni ne skužim. trebao bi ih barem 60-80 po danu napraviti. i s vremenom sve više i više...
i od njih nikako nećeš izgubiti trbuh, samo ćeš se malo zategnuti i razviti trbušne mišiće.
salo se gubi pravilnom prehranom, pod koju spada minimum zasićenih ugljikohidrata (to ti je 70% posla do skidanja škembe), ozbiljnim trčanjem, vožnjom bicikla i sl. metodama.
a sve ovo gore navedeno nema smisla ako ne radiš barem pola sata (minimum) po mogućnosti svaki dan, i ako jedeš čipseve, pizze, slatkiše i sl. sranja...
True.
dok sam pičio u teretanu, sa svojom škembom i svojih 90kg tad sam ih radio 180 po treningu. I sve sa utegom od 15kg.
A evo, sad je došlo proljeće pač da majicu skinem i da igram basket kao ređi miler.
Napokon malo da se rekreira.
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Mar 2011, 20:28

kako ojačati leđa ?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Info

Post by Info » 14 Mar 2011, 00:18

Probaj sa zgibovima...

Ja sam si kupio ovu spravu

Image

A ovako to izgleda

Image

Uglavnom, zadovoljan sam. Mislim, ne trebaš niti kupit ako imaš nešto slično oko kuće ili negdje gdje možeš slobodno vježbat
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Ašow

Post by Ašow » 14 Mar 2011, 15:41

jep, to je jebenini :)
--------
Last.fm

sandi

Post by sandi » 05 May 2011, 13:23

@cons- nemaš ništa od samih trbušnjaka!Trbušnjacima jačaš mišiće, ali ako imas škembu oni ti se jačaju ispod sala! Da napraviš 1000 trbušnjaka dnevno oni ti ne mogu izbit na površinu kroz salo! Dakle prvo dijeta, a onda definiciju izradiš...Ja sam se isto preko zime bio usvinjio i kada sam dobio negativni komentar od bolje polovice za mjesec dana sam skinuo skoro 10 kila!!...samo trebas imat dobar motiv i volju :zubifale: :zubifale:

@info- ova sprava ubija!!Treb'o bi ju imat' svak'!!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 05 May 2011, 18:36

ja sam sportskom prehranom+proteini(whey) i glutamin isto skinuo 10 kg u mjesec dana...da covjek ne povjeruje kako masno tkivo nestaje...
hlace na kojima sam mukom zakopcavao 3 puce mi lights spadaju...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Andrej

Post by Andrej » 05 May 2011, 19:55

GreenHornet wrote:ja sam sportskom prehranom+proteini(whey) i glutamin isto skinuo 10 kg u mjesec dana...da covjek ne povjeruje kako masno tkivo nestaje...
hlace na kojima sam mukom zakopcavao 3 puce mi lights spadaju...
Glutamin je sjajna stvar kad želiš da skineš salo a u isto vreme održiš mišićnu masu. Šteta što sam lenj, pa me mrzi da i jedem redovno, a kamoli da uzimam suplemente.
Pre svega je zdrav.
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 05 May 2011, 20:46

Zdrav svakako, ali da je za skidanje sala...hmmm...i ne baš...ipak je to neesencijalna aminokiselina koje tijelo samo proizvodi, a koristi se više za oporavak pod velikim stresovima i u medicinske svrhe. Mislim da je više u njegovom slučaju igrala redovita ciljana prehrana od 5, 6 obroka dnevno i trening.
Andrej wrote:Šteta što sam lenj, pa me mrzi da i jedem redovno.
Treba tebe nahranit, vjerujem da nije lako. :zubifale:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 05 May 2011, 21:33

Bub wrote:ciljana prehrana od 5, 6 obroka dnevno i trening.
da...3 obroka,2 meduobroka i obrok prije spavanja.i trening 6 puta tjedno.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 May 2011, 21:35

a da li orbitrek može onda biti dobra stvar za trening?
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 05 May 2011, 22:11

Sve ti ovisi o prehrani i tvojim ciljevima, ako želiš masu naravno da moraš biti u kalorijskom suficitu i imati trening s utezima, za mršavljenje u deficitu i to opet se ne misli na dva obroka, nego 5, 6. Opet ima tu igra i spor, brz metobolizam, kakve si građe, ektomorf, endomorf, pazit kad se šta jede, ne mješati UH i M bla bla bla... :zubifale: Ima tu još dosta toga, moraš upoznat svoje tijelo i vidjeti kako reagira...imaš i stručnijih foruma od mene, pa pročitaj si malo. :wink:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 05 May 2011, 22:35

btw bub,moguce da je andrej u pravu,jer su mi rekli da ni slucajno ne pocinjem to drzati dok mi glutamin ne stigne...

Bub

Post by Bub » 05 May 2011, 22:49

Glutamin ti se nalazi u 60% tijela, mišićima, krvi i svakim naprezanjem ili bolesti se smanjuje, pa dolazi do umora i uzima se u svrhu oporavka, tako ima i veliku ulogu u imunološkom sustavu...sad da li je za mršavljenje, pa ne znam, jedino ako gubiš u mišićima. To je kao da kažeš da od whey-a mršaviš, a u whey-u također imaš glutamina i BCAA aminokiselina. Možda sam i u krivu, ali nisam nigdje pročitao nešto vezano uz to. Recimo za to ti je dobro riblje ulje (Omega 3 masne kiseline) koje korigira udio masnoće u tijelu plus to još imaš jako puno benefita od njega.

Post Reply