Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 03 Mar 2011, 12:15

Dark Seed - krenuh malo igrati ovu "point and click" igru iz 1992, odlična stvar, super ugođaj, jako ljepo nacrtano, zasada jako zanimljiva igra
I may be an idiot, but i am no fool.

olio

Post by olio » 06 Mar 2011, 01:43

Prešao Dark Sector
Gameplay 8/10
Priča 5/10

Super akcijska igra (ako se zanemari priča i likovi) koja kombinira spešl powers, borbu i gunfight.

Proba Army of Two, sam igrat je besmisleno, ali udvoje je bila ludnica. Igra baš tjera da se surađuje.

Trenutno na Just Cause 2, izgubljen sam, neznam šta nj kuda + ima malo metaka, a teško ih se nađe.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Mar 2011, 10:20

oddworld - kultan serijal. Abe odysesse i Exodus su legendarne logičke platformske igre. Ali kada je već Steam izdao sve četiri igre za PC, mogli su uljepšati grafiku i što sve, a ne samo portirati igru i ostaviti s bugovima... Na konzolama dobiju HD verzije starih igara, a mi dobijemo iste stare igre i još zadnje dvije bugovite... sramota.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Mar 2011, 11:46

pitanje u svezi XBOX 360.a. NAletih na ovaj oglas, cjena je 900kn, pa me zanima što mislite isplati li se (napominjem da nisam niad u životu igrao niti čak držao xbox joystick u ruci, pa nemam nikakvoga iskustva s ovom konzolom)
Istina vjerojatno cu sad nabavit novi komp, ali ovo me zanima, just in case, naravno FPS igre nebih igrao, jer ih preko joysticka nemogu igrati; ili bolje uzeti PS3 slim s 250gb HDD za 1200kn (pošto je sad i ps3 uspješno modan)

text oglasa
SpoilerShow
XBOX360 Premium 20GB

Radi se o konzoli s Xenon matičnom pločom koja je imala RROD. Popravio sam ga, modificirao način montaže hlađenja te sam ugradio dodatni 12cm tihi Coolermaster ventilator sa plavim LED-icama kojemu se može pomoću Zalman potenciometra mijenjati brzina okretaja.

Konzola ima u sebi Hitachi drive sa stavljenom iXtreme LT+ v1.1 modifikacijom tako da pokreće sve igre.
Na konzoli je napravljen JTAG mod i stavljen je najnoviji Freestyle 2.0 RC1.6 dashboard uz XexMenu 1.1.

Mogućnosti JTAG-ane konzole:
- Koristenje HDD-a bilo koje velicine, internog ili vanjskog (USB)
- Pokretanje SVIH igara s HDD-a, bez DVD-a u dvd ćitaću.
- Emulatori za druge konzole (GameBoy Advance, Super Nintendo, Sega Master System, MAME, Nintendo 64...)
- Koristenje drugacijeg sucelja (npr. Xexmenu, FreeStyle, Xexloader)
- Mogućnost igranja XBL Arcade igara
- Pokretanje igara sa XBOX konzole prve generacije
- Koristenje programa za varanje u igrama...

Na HDD-u dobijete instalirane 2 igre, Alpha Protocol i Bulletstorm.

Sa konzolom dolazi:
- 1 original bijeli wireless joystick u odličnom stanju (skoro pa novi)
- 20GB original M$ HDD
- kabel za spajanje na TV
- napajanje

Cijena: 900kn + troškovi dostave

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Mar 2011, 22:19

Batman: Arkham City full trailer :supz: :supz: :supz:

Tek u jesen ove godine. Ali nema veze, uskoro će biti nekoliko odličnih hitova. Ovaj mjesec Assassin creeds: brotherhood s DLC - ovima. Ne mogu dočekati.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Mar 2011, 23:15

igra tko dragon age 2 ?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Mar 2011, 05:57

John_Ryder wrote:igra tko dragon age 2 ?
igrao demo koji mi je bio loš... A i medium grafika, jer nemam win7. Danas ću igrati full verziju, da vidim da li mi se uopće isplati kupiti original...

mišljenja svih su podijeljena. Onima kojima je prvi dio bio odličan, drugi je loš. A onima kojima je prvi dio bio loš, drugi je sto puta bolji...
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 10 Mar 2011, 08:17

john_constantine wrote:
igrao demo koji mi je bio loš... A i medium grafika, jer nemam win7. Danas ću igrati full verziju, da vidim da li mi se uopće isplati kupiti original...

mišljenja svih su podijeljena. Onima kojima je prvi dio bio odličan, drugi je loš. A onima kojima je prvi dio bio loš, drugi je sto puta bolji...

ovo je korisno za poboljšanje grafike, http://www.bug.hr/master/vijesti/dragon ... 07273.aspx

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Mar 2011, 16:40

John_Ryder wrote:
john_constantine wrote:

ovo je korisno za poboljšanje grafike, http://www.bug.hr/master/vijesti/dragon ... 07273.aspx
Poboljšanja će biti vidljiva samo ako ste u mogućnosti pokrenuti igru pod DirectX-om 11
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Mar 2011, 18:08

koliko opće dođe grafička koja podržava DX 11??

John_Ryder

Post by John_Ryder » 10 Mar 2011, 18:18

pa u mogućnosti sam :lol:

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Mar 2011, 00:09

http://www.dukenukemforever.com/full/us#/home

nova službena stranica za Duke nukem forever (do kraja svibnja će izaći). Muzika je prejebena, čini mi se poznatom, ali ne mogu se smisliti čija je to. I the duke cave je predobra stvar, alieni izgledaju preodlično... Jedva čekam.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Mar 2011, 08:16

skidam baš assasins creed brotherhood,to mi je jedna od najočekivanijih igara ove godine

Image
Image

olio

Post by olio » 16 Mar 2011, 13:04

Preša Infamous
Ludnica od igre
Odlična priča, gameplay, grafika.
Super su mi cutscene u stripovskom štihu, a igra uvlači u svijet i bude zanimljivo od početka do kraja.
Igra je sandbox, ako se idu prelaziti sve misije i otključati sve onda ima preko 30 sati igranja, a samo po glavnim misijama oko 9 sati.
Najbolja stvar je što igrina priča i izgled ovise o ponašanju glavnog lika, može bit evil ili good i tako se igra može proć na dva različita načina (izgled grada, ponašanje ljudi, izgled glavnog lika, moći glavnog lika, sve se mijenja)

10/10

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2011, 17:21

John_Ryder wrote:skidam baš assasins creed brotherhood,to mi je jedna od najočekivanijih igara ove godine
nemoj me jebati... :D Ma jebem mu, nema ga još uvijek u algoritmu. Ne želim skidati, nego ću igrati tek kada nabavim original.

ah, nakon usranog dana danas, ova vijest me razveselila. :rock:
Michel puši karu.

Post Reply