Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 07 Mar 2011, 17:42

pa prekovremeno, jel. iznad 8h rada bi trebalo za duplo ić gore il tak neš.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Mar 2011, 18:51

baš si mislim kako jedan lik na forum.hr ima signature "pametniji popušta - taj je ili slabić ili mlakonja". A onaj mladić koji je ubijen na Jarunu, nakon što je dva puta udario policajca i radio nerede... Nije bio slabić niti mlakonja, pa je dobio tri metka u leđa.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 07 Mar 2011, 20:05

elrania wrote:pa prekovremeno, jel. iznad 8h rada bi trebalo za duplo ić gore il tak neš.
da, al što to nije samo za one stalno zaposlene? kako god, ja se nisam nažalost susrela s tim :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Mar 2011, 20:36

metallicat wrote:
elrania wrote:pa prekovremeno, jel. iznad 8h rada bi trebalo za duplo ić gore il tak neš.
da, al što to nije samo za one stalno zaposlene? kako god, ja se nisam nažalost susrela s tim :lol:
Potpis
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 07 Mar 2011, 20:37

e, asf, stalno da te oću pitat pa zaboravim :lol: šta ti radiš?
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Mar 2011, 20:46

Samo kad me zovu, po trg. centrima - bilo što da je tipično za to. Ili ako nešto drugo uleti, naravno (recimo tiskara, al baš i ne ulijeće u zadnje vrijeme)
Zasad je najbolje bilo slaganje ljudima stvari s blagajne u vrećice (kad su gužvetine) -> posao snova :seksualische: :mrgreen: :lol:
Ustvari ne, lažem, inventure su poslovi snova, jer se manje naradiš, al ovo mi je super zbog izravnog kontakta s ljudima :)

metallicat

Post by metallicat » 07 Mar 2011, 20:50

pa super, koliko može bit :D
lol, nisam znala da postoji netko ko slaže u vrećice :lol: ja jednom radila inventuru u kauflandu i stvarno je super jer se ne naradiš :D
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Mar 2011, 20:52

metallicat wrote:pa super, koliko može bit :D
lol, nisam znala da postoji netko ko slaže u vrećice :lol: ja jednom radila inventuru u kauflandu i stvarno je super jer se ne naradiš :D
Ni ja :lol:

Info

Post by Info » 07 Mar 2011, 21:55

john_constantine wrote:baš si mislim kako jedan lik na forum.hr ima signature "pametniji popušta - taj je ili slabić ili mlakonja". A onaj mladić koji je ubijen na Jarunu, nakon što je dva puta udario policajca i radio nerede... Nije bio slabić niti mlakonja, pa je dobio tri metka u leđa.
Baš sam pročitao ponovno vijest i zbilja ga je udario, ali koliki moraš biti debil da otiđeš doma po pištolj pa s burazom u auto i tražit tog mladića da ga ubije :facepalm: i još je policajac. Umjesto da ga na mjesta uhiti, on ide doma po pištolj. Jednostavno ne shvaćam
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Ašow

Post by Ašow » 07 Mar 2011, 22:08

Info wrote:
john_constantine wrote:baš si mislim kako jedan lik na forum.hr ima signature "pametniji popušta - taj je ili slabić ili mlakonja". A onaj mladić koji je ubijen na Jarunu, nakon što je dva puta udario policajca i radio nerede... Nije bio slabić niti mlakonja, pa je dobio tri metka u leđa.
Baš sam pročitao ponovno vijest i zbilja ga je udario, ali koliki moraš biti debil da otiđeš doma po pištolj pa s burazom u auto i tražit tog mladića da ga ubije :facepalm: i još je policajac. Umjesto da ga na mjesta uhiti, on ide doma po pištolj. Jednostavno ne shvaćam
zato sam ja za slobodno nosenje oruzja
legalizaciju lakih droga i naravno, legalizaciju prostitucije.

Više $$ u državni proračun, narod jebe, drogira se i nosi vatreno oružje.
taman.
--------
Last.fm

Sammy

Post by Sammy » 07 Mar 2011, 23:49

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Mar 2011, 05:58

Info wrote:
ma je, i kada je našao mladića, onda ga je mladić opet udario i pukao mu je film.
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 08 Mar 2011, 15:06

Da mu je jebao mater i oca i kćer; da ga je udario i rukom i nogom i u glavu i u jaja; da mu je ne znam što napravio – ovaj je otišao kući i onda ga tražio da ga ubije te hladnokrvno pucao u njega. Ubio. Klinca. S predumišljajem. Službenim pištoljem.
Trebao je umjesto toga sebi u glavu pucati.

Gade mi se ti nabrijani klinci, ali još više gade mi se naši policajci. Koliko je samo bilo nasilnih slučajeva zadnjih godina.

Sad si razmišljam da je priča glasila "dva lučka radnika se u birtiji posvadila, potukla, pa jedan otišao kući po pištolj, vratio se i upucao drugoga", bi li to zvučalo više vjerovatno? Samo činjenica da je ubojica policajac poteže dodatna pitanja.

Evo jedan komentar susjeda "Žena mu ne radi, imaju bolesno dijete. Njega se uvijek znalo vidjeti u skupim autima bez registracijskih pločica. Mislim da se bavio preprodajom, priča susjed Siniše Šoštarića, 41-godišnjeg policajca koji je prošlog petka službenim pištoljem ubio 18-godišnjeg Ivana Mamića.
Na imanju Šoštarićevih dva su psa rotvajlera, a na lokotom zaključanim ulaznim vratima dvorišta, pored kamere natpis “Ulazite na vlastitu odgovornost”. Mjere osiguranja nedvojbeno ukazuju da je gazda imanja policajac."

Zato ja i rijetko izlazim, imam par frendova kojima mogu vjerovat i to je to.

Info

Post by Info » 08 Mar 2011, 15:09

Evo jedno pitanje za sve :)

Da vam je rođeni otac ne daj Bože počinio ovakakv zločin, bi li svjedočili protiv njega i zahtijevali najstrožu kaznu?

Decadentor

Post by Decadentor » 08 Mar 2011, 15:15

Info wrote:Evo jedno pitanje za sve :)

Da vam je rođeni otac ne daj Bože počinio ovakakv zločin, bi li svjedočili protiv njega i zahtijevali najstrožu kaznu?
Mislim da se nemoguce stavit u tu situaciju...al za sad bi reko ne (valjda) :lol: ali vjerovatno bi se sve promjenilo u zadanom trenutku...
Image

Locked