Last Post Wins !!!11one
- elrania
Re: Last Post Wins !!!11one
pa prekovremeno, jel. iznad 8h rada bi trebalo za duplo ić gore il tak neš.
- john_constantine
baš si mislim kako jedan lik na forum.hr ima signature "pametniji popušta - taj je ili slabić ili mlakonja". A onaj mladić koji je ubijen na Jarunu, nakon što je dva puta udario policajca i radio nerede... Nije bio slabić niti mlakonja, pa je dobio tri metka u leđa.
Michel puši karu.
- metallicat
da, al što to nije samo za one stalno zaposlene? kako god, ja se nisam nažalost susrela s timelrania wrote:pa prekovremeno, jel. iznad 8h rada bi trebalo za duplo ić gore il tak neš.

- Asfodel
Potpismetallicat wrote:da, al što to nije samo za one stalno zaposlene? kako god, ja se nisam nažalost susrela s timelrania wrote:pa prekovremeno, jel. iznad 8h rada bi trebalo za duplo ić gore il tak neš.![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Asfodel
Samo kad me zovu, po trg. centrima - bilo što da je tipično za to. Ili ako nešto drugo uleti, naravno (recimo tiskara, al baš i ne ulijeće u zadnje vrijeme)
Zasad je najbolje bilo slaganje ljudima stvari s blagajne u vrećice (kad su gužvetine) -> posao snova

Ustvari ne, lažem, inventure su poslovi snova, jer se manje naradiš, al ovo mi je super zbog izravnog kontakta s ljudima
Zasad je najbolje bilo slaganje ljudima stvari s blagajne u vrećice (kad su gužvetine) -> posao snova

Ustvari ne, lažem, inventure su poslovi snova, jer se manje naradiš, al ovo mi je super zbog izravnog kontakta s ljudima

- metallicat
pa super, koliko može bit 
lol, nisam znala da postoji netko ko slaže u vrećice
ja jednom radila inventuru u kauflandu i stvarno je super jer se ne naradiš 

lol, nisam znala da postoji netko ko slaže u vrećice

- Asfodel
Ni jametallicat wrote:pa super, koliko može bit
lol, nisam znala da postoji netko ko slaže u vrećiceja jednom radila inventuru u kauflandu i stvarno je super jer se ne naradiš

- Info
Baš sam pročitao ponovno vijest i zbilja ga je udario, ali koliki moraš biti debil da otiđeš doma po pištolj pa s burazom u auto i tražit tog mladića da ga ubijejohn_constantine wrote:baš si mislim kako jedan lik na forum.hr ima signature "pametniji popušta - taj je ili slabić ili mlakonja". A onaj mladić koji je ubijen na Jarunu, nakon što je dva puta udario policajca i radio nerede... Nije bio slabić niti mlakonja, pa je dobio tri metka u leđa.

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Ašow
zato sam ja za slobodno nosenje oruzjaInfo wrote:Baš sam pročitao ponovno vijest i zbilja ga je udario, ali koliki moraš biti debil da otiđeš doma po pištolj pa s burazom u auto i tražit tog mladića da ga ubijejohn_constantine wrote:baš si mislim kako jedan lik na forum.hr ima signature "pametniji popušta - taj je ili slabić ili mlakonja". A onaj mladić koji je ubijen na Jarunu, nakon što je dva puta udario policajca i radio nerede... Nije bio slabić niti mlakonja, pa je dobio tri metka u leđa.i još je policajac. Umjesto da ga na mjesta uhiti, on ide doma po pištolj. Jednostavno ne shvaćam
legalizaciju lakih droga i naravno, legalizaciju prostitucije.
Više $$ u državni proračun, narod jebe, drogira se i nosi vatreno oružje.
taman.
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
ma je, i kada je našao mladića, onda ga je mladić opet udario i pukao mu je film.Info wrote:Baš sam pročitao ponovno vijest i zbilja ga je udario, ali koliki moraš biti debil da otiđeš doma po pištolj pa s burazom u auto i tražit tog mladića da ga ubijejohn_constantine wrote:baš si mislim kako jedan lik na forum.hr ima signature "pametniji popušta - taj je ili slabić ili mlakonja". A onaj mladić koji je ubijen na Jarunu, nakon što je dva puta udario policajca i radio nerede... Nije bio slabić niti mlakonja, pa je dobio tri metka u leđa.i još je policajac. Umjesto da ga na mjesta uhiti, on ide doma po pištolj. Jednostavno ne shvaćam
Michel puši karu.
- Info
Da mu je jebao mater i oca i kćer; da ga je udario i rukom i nogom i u glavu i u jaja; da mu je ne znam što napravio – ovaj je otišao kući i onda ga tražio da ga ubije te hladnokrvno pucao u njega. Ubio. Klinca. S predumišljajem. Službenim pištoljem.
Trebao je umjesto toga sebi u glavu pucati.
Gade mi se ti nabrijani klinci, ali još više gade mi se naši policajci. Koliko je samo bilo nasilnih slučajeva zadnjih godina.
Sad si razmišljam da je priča glasila "dva lučka radnika se u birtiji posvadila, potukla, pa jedan otišao kući po pištolj, vratio se i upucao drugoga", bi li to zvučalo više vjerovatno? Samo činjenica da je ubojica policajac poteže dodatna pitanja.
Evo jedan komentar susjeda "Žena mu ne radi, imaju bolesno dijete. Njega se uvijek znalo vidjeti u skupim autima bez registracijskih pločica. Mislim da se bavio preprodajom, priča susjed Siniše Šoštarića, 41-godišnjeg policajca koji je prošlog petka službenim pištoljem ubio 18-godišnjeg Ivana Mamića.
Na imanju Šoštarićevih dva su psa rotvajlera, a na lokotom zaključanim ulaznim vratima dvorišta, pored kamere natpis “Ulazite na vlastitu odgovornost”. Mjere osiguranja nedvojbeno ukazuju da je gazda imanja policajac."
Zato ja i rijetko izlazim, imam par frendova kojima mogu vjerovat i to je to.
Trebao je umjesto toga sebi u glavu pucati.
Gade mi se ti nabrijani klinci, ali još više gade mi se naši policajci. Koliko je samo bilo nasilnih slučajeva zadnjih godina.
Sad si razmišljam da je priča glasila "dva lučka radnika se u birtiji posvadila, potukla, pa jedan otišao kući po pištolj, vratio se i upucao drugoga", bi li to zvučalo više vjerovatno? Samo činjenica da je ubojica policajac poteže dodatna pitanja.
Evo jedan komentar susjeda "Žena mu ne radi, imaju bolesno dijete. Njega se uvijek znalo vidjeti u skupim autima bez registracijskih pločica. Mislim da se bavio preprodajom, priča susjed Siniše Šoštarića, 41-godišnjeg policajca koji je prošlog petka službenim pištoljem ubio 18-godišnjeg Ivana Mamića.
Na imanju Šoštarićevih dva su psa rotvajlera, a na lokotom zaključanim ulaznim vratima dvorišta, pored kamere natpis “Ulazite na vlastitu odgovornost”. Mjere osiguranja nedvojbeno ukazuju da je gazda imanja policajac."
Zato ja i rijetko izlazim, imam par frendova kojima mogu vjerovat i to je to.
- Info
Evo jedno pitanje za sve
Da vam je rođeni otac ne daj Bože počinio ovakakv zločin, bi li svjedočili protiv njega i zahtijevali najstrožu kaznu?

Da vam je rođeni otac ne daj Bože počinio ovakakv zločin, bi li svjedočili protiv njega i zahtijevali najstrožu kaznu?
- Decadentor
Mislim da se nemoguce stavit u tu situaciju...al za sad bi reko ne (valjda)Info wrote:Evo jedno pitanje za sve![]()