Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Arlington road
odličan triler, u zadnje vrijeme ne mogu naletit na ovako dobar triler
9/10
odličan triler, u zadnje vrijeme ne mogu naletit na ovako dobar triler
9/10
-
Tangled - 10/10 predobar crtić
- Info
Reservoir Dogs - prvi film Tarantina i odmah najbolji. Michael Madson, ples, uho, pjesma
ostali isto odlični, pogotovo brat od Penna 9/10

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Victor Crowley
The Other Guys, dobra komedija uz mnoštvo poznatih glumaca. 7/10
- remike2
Također gledao te se slažem s ocjenom.Info wrote:Reservoir Dogs - prvi film Tarantina i odmah najbolji. Michael Madson, ples, uho, pjesmaostali isto odlični, pogotovo brat od Penna 9/10

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Asfodel
Atonement - da nema dosadne sredine bilo bi super film. Odličan mi je način naracije i osvježavajući kraj (twist, što li već) Netipično za takav film. E da, plus i za to što sam pustila suzu
A općenito ovako, mrvicu sam očekivala više.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Info wrote:Reservoir Dogs - prvi film Tarantina i odmah najbolji. Michael Madson, ples, uho, pjesmaostali isto odlični, pogotovo brat od Penna 9/10
+1
I dodajem jos
Godzilla - 8/10

- metallicat
alpha & omega - eh, razočarenje. mislim da do sad nisam pogledala lošiji crtić. mislim, nije toliko loš koliko me je strašno zasmetalo da vukovi umjesto normalno zavijaju, oni to okrenu na pjevanje
i scenarij općenito ne valja. 3/10

- john_constantine
Street Kings - solidan akcijski triler s bezobrazno predvidljivim preokretom. Keanu Reeves mi ne sjeda previše radi svoje ukočene face iako mi ga je simpa gledati. A ostatak glumačke ekipe, čisto solidan, zajedno s pomalo viđenom radnjom, solidnom mlakom dozom akcije i predvidljivog preokreta s par iznenađenja. Samo sam više suosjećao s Richardom Gereom iz "Policajac pod kontrolom", nego za Keanua Reevesa, čiji mi je lik bio mrzak već u prvoj minuti... 3/5
Michel puši karu.
- john_constantine
Za jia xiao zi (Knockabout/Skitnice) - izvrsna kung fu komedija za genijalnim debeljkom Sammo Hung Kam-Bo i ostalom karizmatičnom glumačkom ekipom, s sjajnim šorama, humorom, odličnim scenama s kung fu braćom, i napetim kung fu finaleom. Velika preporuka za ljubitelje kung fu filmova. 5/5
I HRT stvarno zna iznenaditi filmovima, iako se taj film nigdje nije spominjao, već sam ga slučajno pronašao. A potražiti ću još filmove s Sammom, odličan je još od Project A.
I HRT stvarno zna iznenaditi filmovima, iako se taj film nigdje nije spominjao, već sam ga slučajno pronašao. A potražiti ću još filmove s Sammom, odličan je još od Project A.
Michel puši karu.
- Otis.Driftwood
Juce sam pogledao
Neprijatelj Dejana Žečevića. Film je mračan , atmosferičan i dobro urađen. Ima neku duboku filozofiju pa je pomalo težak. Verovatno će više ljudi drugačije protumačiti "neprijatelja" u filmu. 10/10
http://www.okomode.com/metropolis/952/neprijatelj
i
True Grit. Braća Koen , šta reći. Film je sjajan. Očekivao sam duge dijaloge i film me nije smorio uopšte. To što nije dobio oskara mi ne znači ništa kad je film odličan. 10/10
Neprijatelj Dejana Žečevića. Film je mračan , atmosferičan i dobro urađen. Ima neku duboku filozofiju pa je pomalo težak. Verovatno će više ljudi drugačije protumačiti "neprijatelja" u filmu. 10/10
http://www.okomode.com/metropolis/952/neprijatelj
i
True Grit. Braća Koen , šta reći. Film je sjajan. Očekivao sam duge dijaloge i film me nije smorio uopšte. To što nije dobio oskara mi ne znači ništa kad je film odličan. 10/10
- Victor Crowley
The Ghost Writer, dobar film. 8/10
- Jane Doe
Tron (1982) i Tron: legacy
konačno da se i to pogleda. nisam ja ni prvi gledala cijeli (nažalost) i stvarno me oduševio. a za novi sam bila jaaako skeptična i stalno sam čekala da neš zaseru i.... nisu
baš je film odličan, nisam se nadala da će bit. lijepo je kad me na taj način iznenade, a ne obrnuto
konačno da se i to pogleda. nisam ja ni prvi gledala cijeli (nažalost) i stvarno me oduševio. a za novi sam bila jaaako skeptična i stalno sam čekala da neš zaseru i.... nisu

- Info
Jerk - Steve Martin
kako mi je smiješan ovako mlad. Ma odlična komedija, nešto kao omnibus, glumi različite likove. 8.5/10
The Life Aquatic with Steve Zissou - hahahaha, Bill Murray, vođa ekipe koja ide na put s podmornicom i brodom pa nailaze na svakakve situacije. 8.5/10

The Life Aquatic with Steve Zissou - hahahaha, Bill Murray, vođa ekipe koja ide na put s podmornicom i brodom pa nailaze na svakakve situacije. 8.5/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- john_constantine
Jerk je predobra komedija iako sam očekivao da će biti ono "glupa komedija", ali gegovi su zbilja predobri.Info wrote:Jerk - Steve Martinkako mi je smiješan ovako mlad. Ma odlična komedija, nešto kao omnibus, glumi različite likove. 8.5/10

[in bed]
Navin R. Johnson: You look so beautiful and peaceful, you almost look dead. And I'm glad, because there's something I want to say that's always been very difficult for me to say.
[pause]
Navin R. Johnson: "I slit the sheet, the sheet I slit, and on the slitted sheet I sit." There. I've never been relaxed enough around anyone to say that.

E kakav je taj Steve Zissou? Imam film, ali nikad ga nisam imao volje pogledati. Uvijek mi je djelovao kao komedija na koju će se smijati samo "znalci"... Ono, podmorska tematika, morske životinje i slično, da bi se skužile fore.
Michel puši karu.