hm, vidim da ima odlična kvaliteta, pogledati će se za par dana...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
nope, ali me baš živo zanima da nije riječ o nekoj pretjeranoj reakciji koju samo frik može skužiti. 
Michel puši karu.
- Josef K
Hvala!
Nije pretjerano i mislim da je 90% ljudi u dvorani primjetilo.
Čujemo se kad pogledaš film
Nije pretjerano i mislim da je 90% ljudi u dvorani primjetilo.
Čujemo se kad pogledaš film
- Wendigo
the fountain (2006)
večeras sam ga gledao po drugi put, predivan, dojmljiv film. definitivno jedan od najboljih novijih. - 5/5
večeras sam ga gledao po drugi put, predivan, dojmljiv film. definitivno jedan od najboljih novijih. - 5/5
- Info
Fargo - jako dobar film braće Coen, i strašno zabavan. Zbillja ima par jako smiješnih scena. Kad je film počeo, pisalo je da je po istinitom pa sam išao provjeriti i koliko sam skužio to je više istinitih priča složena u jednu. Svaka im čast na tome 8/10
Caddyshack - zabavna komedija sa Chevy Chaseom i meni osobno najboljim komičarem Bill Murrayem. Naravno, najsmješnije scene su upravo s njim, pogotovo kad počen loviti krticu
7/10
Caddyshack - zabavna komedija sa Chevy Chaseom i meni osobno najboljim komičarem Bill Murrayem. Naravno, najsmješnije scene su upravo s njim, pogotovo kad počen loviti krticu
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
-
John_Ryder
How Do You Know - dobri glumci,film dosadan,5/10
- john_constantine
je, ali je bilo dosta istinitih slučajeva ljudi koji su poslije filma smrznuli na snijegu dok su tražili taj kovčeg s novcem.Info wrote:Fargo - jako dobar film braće Coen, i strašno zabavan. Zbillja ima par jako smiješnih scena. Kad je film počeo, pisalo je da je po istinitom pa sam išao provjeriti i koliko sam skužio to je više istinitih priča složena u jednu. Svaka im čast na tome 8/10
Caddyshack - zabavna komedija sa Chevy Chaseom i meni osobno najboljim komičarem Bill Murrayem. Naravno, najsmješnije scene su upravo s njim, pogotovo kad počen loviti krticu7/10
Michel puši karu.
- Info
Što ozbiljno? Jesus... je li imaš možda link da vidim tu glupostjohn_constantine wrote:je, ali je bilo dosta istinitih slučajeva ljudi koji su poslije filma smrznuli na snijegu dok su tražili taj kovčeg s novcem.Info wrote:Fargo - jako dobar film braće Coen, i strašno zabavan. Zbillja ima par jako smiješnih scena. Kad je film počeo, pisalo je da je po istinitom pa sam išao provjeriti i koliko sam skužio to je više istinitih priča složena u jednu. Svaka im čast na tome 8/10
Caddyshack - zabavna komedija sa Chevy Chaseom i meni osobno najboljim komičarem Bill Murrayem. Naravno, najsmješnije scene su upravo s njim, pogotovo kad počen loviti krticu7/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Josef K
Da
To sam vidio na dodacima na DVDu. Kakvi glupani 
- Asfodel
The Green Hornet - preporučljivo, topik.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
filmofil
walking the tracks: the summer of stand by me
fora dokumentarac snimljen 15god nakon filma, pričaju o pojedinim scenama (kako su napravljene, što se događalo iza kulisa, značenje), razvoju radnje, likovima, glumcima, ...
preporučam svakome ko voli taj film, ima na you tubu cijeli u 4 dijela
fora dokumentarac snimljen 15god nakon filma, pričaju o pojedinim scenama (kako su napravljene, što se događalo iza kulisa, značenje), razvoju radnje, likovima, glumcima, ...
preporučam svakome ko voli taj film, ima na you tubu cijeli u 4 dijela
This is the Zodiac speaking.
- remike2
Face/Off (1997) - 10/10
Days of Thunder (1990) - 6/10
Days of Thunder (1990) - 6/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- electric_eye
Pulp Fiction (1994) - Po 100 put... 10/10
- remike2
electric_eye wrote:Pulp Fiction (1994) - Po 100 put... 10/10
Meni isto jedan od onih filmova koji mi nikad ne mogu dosaditi.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Sammy
I Am Legend (2007) - jako dobra postapokaliptična drama, atmosferična, vizualni efekti ok (tu mislim na opustošeni grad, a ne bljak mutante). Will Smith me bas ugodno iznenadio, super je odglumio usamljenog covjeka na rubu pameti. Priča je odlična, a kraj odličan te mi nebi smetalo da su ga produzili za 15-ak minuta. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
Galaxina (1980) - 3/10
SciFi, kopija star warsa i to mnogo loša. Loša priča i loša gluma. Francuzi.
SciFi, kopija star warsa i to mnogo loša. Loša priča i loša gluma. Francuzi.