Novi Conan film

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

Re: Novi Conan film

Post by Dragonrage » 04 Mar 2011, 17:45

sandi wrote:
Dragonrage wrote: LOL...a kaj je Arnie bio? Jedino maskarnu nije imao...ali sve ostalo vrijedi i za njega.
Arnold je jebeni neandertalac!!

Sa idefiniranim, nauljenim mišićima :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Mar 2011, 17:46

ma ili će film ispasti kao duža verzija Xene ili Herculesa, ili će biti riječ o malo sirovijem i krvavijem fantasy filmu u stilu King scorpion i slično. Ali da će nadmašiti originalnog Conana, vrlo teško.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Mar 2011, 17:46

@dragon: da nabildan je, ali opet ponavljam - nije to to, kad zbrojim sve, jel...
ma nevermind, ti jedva čekaš film, ja ga mrzim iz nekih svojih razloga / principa i bok! ;)

sandi

Post by sandi » 04 Mar 2011, 17:49

Dragonrage wrote: Ja ću dat priliku ovom filmu prije nego kaj krenem kenjat....
ma da se razumijemo...gledat ce se i ovo! Ali Milius je sa svojom vizijom Conana jako visoko postavio letvicu i mislim da ce ju 'novi' Conan jako tesko preskociti...Milius je snimio jedan gotovo art film, a ovo mi vuce na mindless holivudsku akcijadu...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Mar 2011, 18:08

john_constantine wrote:ma ili će film ispasti kao duža verzija Xene ili Herculesa, ili će biti riječ o malo sirovijem i krvavijem fantasy filmu u stilu King scorpion i slično. Ali da će nadmašiti originalnog Conana, vrlo teško.

Zar ga baš mora nadmašiti? Zar je to važno??
Wendigo wrote:@dragon: da nabildan je, ali opet ponavljam - nije to to, kad zbrojim sve, jel...
ma nevermind, ti jedva čekaš film, ja ga mrzim iz nekih svojih razloga / principa i bok! ;)
Ne....ne čekam ga jedva...al ću mu dat priliku jer je ovo od samog početka pa do ove točke naveliko napredovalo, nabolje jel te. Nije se ni meni s početka uopće sviđao izbor glumca...ali dečko si je dao truda, fizički se transformirao iz ljepotana u kakvu takvu mrgu, i čisto sumnjam da on želi nadmašiti Arnolda lili da želi da ga se uspređuje s njim...brijem si da nije toliko umišljen. Tak da on...dat ću mu šansu jer original mi nemre uništiti ni za vjeke vjekova. Ne mogu mrziti nešto samo na temelju principa. Tak sam jedva čekao mi Macheta...a sad mrzim film iz dna duše...al sad imam razloge za to...

sandi wrote:
Dragonrage wrote: Ja ću dat priliku ovom filmu prije nego kaj krenem kenjat....
ma da se razumijemo...gledat ce se i ovo! Ali Milius je sa svojom vizijom Conana jako visoko postavio letvicu i mislim da ce ju 'novi' Conan jako tesko preskociti...Milius je snimio jedan gotovo art film, a ovo mi vuce na mindless holivudsku akcijadu...
Osobno više niti ne očekujem. Ako ga naprave kao brutalnog koljača...ja zadovoljan. Ta ovo je 21 stoljeće...stoljeće hollywoodskih blockbustera...ta nisi valjda očekivao da će ići raditi nešto šta ima "dušu"?

Ono što mene od početka daje kakvu takvu nadu je redatelj...Marcus Niespel. Koliko god taj Pathfinder imao lošu priču...vizualno je on u tom filmu gotov uspio uprizoriti popularne Frazetine ilustracije. Kad sam gledao taj film...imao sam dojam kao da gledam igrane Frazetin ilustracije...tak da ono...od početka mi je on bio najsvjetlija točna u svemu tome...al vidit ćemo...

sandi

Post by sandi » 04 Mar 2011, 18:17

ako budu iskoristili http://www.youtube.com/watch?v=5ZY2mRG5mzg mozda se i uspijem 'uživiti' u film... :supz:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Mar 2011, 18:23

Sumnjam...uvijek u tim novim verzijama izmjene glazbu. Tako je bilo sa Batmanom...

sandi

Post by sandi » 04 Mar 2011, 18:28

a znam da stalno 'posuđuju' glazbu...tako je u 'kraljevstvu nebeskom' bila tema iz '13-og ratnika'...pa se ponadah da ce mozda makar sa glavnom temom nahraniti apetite fanova :lol:

Scarface

Post by Scarface » 04 Mar 2011, 21:18

Meni je također ovo sad jako iščekivan film, a u samom početku san popljuva izbor glumca. Buscemijev Conan nije jedini Conan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 05 Mar 2011, 10:44

Scarface wrote:Meni je također ovo sad jako iščekivan film, a u samom početku san popljuva izbor glumca. Buscemijev Conan nije jedini Conan.
e vidiš, za mene je.

boyko

Post by boyko » 12 Mar 2011, 12:11

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Mar 2011, 15:20

Meh...ovo je teaser u kojem se skoro pa niš ne vidi...

Još uvijek čekam trailer za neka prva očekivanja...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 20 Mar 2011, 23:58

Evo još malo slikica:
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 21 Mar 2011, 00:01

Što se tiče sadašnjeg mišljenja o Conanu, pa sad mi se čini da bi film mogao biti i dobar.

Ima par fotki koje su mi se svidjele, dok druge izgledaju ko iz Xene i Kralja Škorpiona...tako vidjet ćemo kad izađe pravi trailer...

Inače vidi se da su radili film prema Dark Horse Comics stripovima, a ako gledamo Marvelove ostajem prema svom mišljenju...a to je da je ovaj konan najbliži Barry Winsdor Smithovoj kreaciji Conana.

Evo još jedne male usporedbe starog i novog Conana

Image
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Mar 2011, 05:59

ma ja se samo nadam da će bar biti nasilja i otkidanja udova mačevima... a ne mlako kao scorpion king.
Michel puši karu.

Post Reply