(slažem se za prvo

Yaaaaaaay 2/3Asfodel wrote:Prefora su za vidjetielrania wrote:rockabilly frizure su divne...samo što traže lickanje pred ogledalom -> khm turn off
![]()
Meni nema do: 1) duge kose, 2) bez kose i 3) dredova
metallicat wrote:zaš baš GCmaddjuro wrote:FFS, nikako da izađen na zelenu granu s kupnjom game cubea, nađem povoljnu ponudu lik odustane, nađem još jednu opet neki zastoj.
(ispričavam se na duplom postu, ali tako mi malo fali do 5000, da mi se nije dalo editirati prijašnji post)?
Ajme stvarnocallac wrote:ima u land of magic, to je pod firmom onetoplay...ako budeš dolazila u zege po to, javi se i ja te odvedemZadro wrote:Bojim se da jesu... Bar ja neznam nijedno drugo mjesto.Jane Doe wrote:pitanje za ekipu iz Zagreba..
di ima, osim u Stripovi na 2, za kupit figurica iz filmova, igrica i tak to, al onih ljepših, većih, kvalitetnijih......
nije valjda da su Stripovi jedino mjestotamo sam sa bivšim taborila, morao je sve moguće igračkice pokupovati!
ovo je zaista nenormalna cijenaZadro wrote:
Ajme stvarnoSvaki dan prolazim pored njega a nisam se sjetio
![]()
Imali su nedavno velkog Aliena užasno jeftinog. Tipa 80kn.
mene su zvali u 10 iz meka da dođem radit.metallicat wrote:jutro. blje kako mi se neda radit
Isto to sam pomislio jutros kad sam se okliznuo izlazeći iz kade.sandi wrote:ashdoiqAHNDLCKAKUS