Tattoo & Piercing
- Decadentor
- metallicat
Re: Tattoo & Piercing
Jane Doe wrote:ne otpada niš, idemo skupa pa znam![]()
i, bdw. ja se predbilježila za bušotine, valjda me vole pa su rekle da mogu, samo se nadam da će startat s tim već 19-og, al i onak imam zakazano tada, pa će se napravit tak i tak.

- elrania
ajde ajde ajde ajdeDecadentor wrote:tek sam sad vidio, a vis mogo bielrania wrote:popunila se kvota, moš se javiti još za genitalne
jedan mali lorum bio bi divan
@jane: a bušiš besplatno? odlično!
@metallicat. eto, kak jane kaže, nisam niš otkazivala, al zato živim sad sa 100kn tjedno za hranu i sve što mi treba.
budem posudila od dečka nešto, nadam se da on bude imao dovoljno tada pa mu to vratim naknadno i valjda ću ja nekako pohvatat ono što će faliti.
fuj mi je to što sad krpam sa svih strana, al valjda je tak moralo biti.
- Jane Doe
@elri, a valjda bušim džabe, da. ivana je bila jako hepi kaj sam joj se javila i kaže da mogu, ako oni počnu s tim do 19-og. eto, pa se ja toplo nadam da hoće
ak tak ispadne, onda bi si naručila onu majcu na panteru koju već snimam prepredugo ... nadam se da će se sve poklopit
ak tak ispadne, onda bi si naručila onu majcu na panteru koju već snimam prepredugo ... nadam se da će se sve poklopit

- metallicat
ne bi rekla da niš od togametallicat wrote:Zadro wrote:Znači ništa od Losta![]()
![]()
a vidjet ćemo. ako ipak bude, idemo ''skupa'' to učinit
![]()

- Jane Doe
slija + brojevi
ja navijam
+ nadam se možda odradit nekaj praije ljete, našla idealnu sliju, idealna kompozicija, trebat će malo docrtat i preradit, ali je super i ima veze s micama
ja navijam
+ nadam se možda odradit nekaj praije ljete, našla idealnu sliju, idealna kompozicija, trebat će malo docrtat i preradit, ali je super i ima veze s micama

- metallicat
- Jane Doe
- metallicat
- Jane Doe
old school
ovo je baš ono, klasični primjer old schoola, ono kaj ja najviše volim.
sve kaj imam je na tu foru
ovo je baš ono, klasični primjer old schoola, ono kaj ja najviše volim.
sve kaj imam je na tu foru

- metallicat
ma da, baš sam smoto
meni se to nikad nije pretjerano sviđalo, ali više u smislu da to imam na sebi. naravno na drugima, i kad je jebeno napravljeno, mi je super
baš ti je i vrijeme za još koju životinjicu
si rekla mami za 5.-tu? jer koliko se sjećam od prijašnjih postova, da nisi ni za 4-tu
meni se to nikad nije pretjerano sviđalo, ali više u smislu da to imam na sebi. naravno na drugima, i kad je jebeno napravljeno, mi je super
si rekla mami za 5.-tu? jer koliko se sjećam od prijašnjih postova, da nisi ni za 4-tu

- Jane Doe
ak se skupi na vrijeme za to, radit će se.
a mama i ja ne pričamo o toj temi. ona nije impresionirana time, a još manje ljudima koji su jače pokriveni time, tako da ja ne pričam, ona ne pita i super. a i onak se vidimo par puta mjesečno.
jedino kaj ja znam da ona potajno želi leptira i ja planiram jednog dana počastit ju jednim. ili ću ju nagovorit i odvest i platit joj tetovažu ili ću napravit jednog na sebi samo za nju
a mama i ja ne pričamo o toj temi. ona nije impresionirana time, a još manje ljudima koji su jače pokriveni time, tako da ja ne pričam, ona ne pita i super. a i onak se vidimo par puta mjesečno.
jedino kaj ja znam da ona potajno želi leptira i ja planiram jednog dana počastit ju jednim. ili ću ju nagovorit i odvest i platit joj tetovažu ili ću napravit jednog na sebi samo za nju

- metallicat
možda da njoj ipak platiš, pa se navuče
kad sam mami pričala za onu besplatnu, krivo je shvatila, mislila da će ju frendica dobit heh i neki dan spomenemo opet to i skuži da je za mene, nije bila presretna
kad sam mami pričala za onu besplatnu, krivo je shvatila, mislila da će ju frendica dobit heh i neki dan spomenemo opet to i skuži da je za mene, nije bila presretna

- Jane Doe
to i namjeravam, naravno, ak bude htjela, misli da nebi mogal podnjet bol (a rodila dvoje djeca
)
no, vidjet ćemo
znam, većina roditelja nije presretno oko toga. i kod mene je sve bilo super dok su bile dvije, kasnije je krenulo u drugom tonu...
morat ću ju pitat, kad se pofotkam, dali želi vdijet fotke s mog modeliranja...
malo mi je žao zbog toga jer nemogu neke stvari koje volim podijelit sa njom, ali mislim da će s vremenom i to sjest na svoje, kao i sve ostalo do sada
no, vidjet ćemo
znam, većina roditelja nije presretno oko toga. i kod mene je sve bilo super dok su bile dvije, kasnije je krenulo u drugom tonu...
morat ću ju pitat, kad se pofotkam, dali želi vdijet fotke s mog modeliranja...
malo mi je žao zbog toga jer nemogu neke stvari koje volim podijelit sa njom, ali mislim da će s vremenom i to sjest na svoje, kao i sve ostalo do sada

- metallicat
točno s tom brojkom (dvije) je i moja zadovoljna i očekujem s trećom da će nizbrdo
btw, još si mi dužna uslikat nogu
btw, još si mi dužna uslikat nogu