Same here. Atmosfera izvrsna, a akcija fenomenalna...no sve ostalo...lame.A$H wrote:akcija i atmosfera super..ali prica..gluma pojedinih likova..kraj..ideja..ma sve faila..
The Book of Eli (2010)
- Dragonrage
Re: Re:
- kraykulla
Re: The Book of Eli (2010)
dobar film,samo mu nešto jako fali.mogao je ispast puno bolje nego je ispao.
zbog toga recimo dao bih mu 7/10.
zbog toga recimo dao bih mu 7/10.
- metallicat
Re: Re:
upravo to. ja sam očekivala filmčinu a ono drek. na živce mi idu ta biblijska sranjca.A$H wrote:The Book of Eli

- Jane Doe
odličan fim, nedavno pogledala ponovno. no muči me jedna stvar, braco mi je stavio bubu u uho i nemrem se riješit toga; on pretpostavlja da je glavni lik slijep. ne samo jer je pročitao cijelu bibliju na brajlu nego zbog toga kako osjeti stvari, kako čeka da netko prvi krene kad se bori s nekim i tak neke sitnice.... ja pretpostavljam da nije, ali ima mi smisla, sad ću mora opet gledat jer me to muči, ak je tako, kako mi je to promaklo...

- metallicat
hm, što nije da se na kraju pokaže
SpoilerShow
da je slijep, tj nema se šta skužit kad se vidi?

- Jane Doe
- metallicat
- Jane Doe
- Andrej
Meni je film više nego dobar. U odnosu na većinu post-apokaliptičnih filmova u kojima preovladava - "spasi svoju guzicu, bolje Ti nego Ja, daj da se nešto iskopa iz kante i pojede" filozofija, ovaj makar ima neki nagoveštaj pokušaja ulaska u drugačiju priču o prioritetima.
Daleko je ovaj film od religioznog trabunjanja i cela ideja o knjizi je odličan način pljuvanja po svima koji su kroz istoriju Svete spise koristili u dnevno političke svrhe.
On ne nosi knjigu već oružije koje je gore od 200 atomskih bombi. Čista simbolika.
Prejako.
Daleko je ovaj film od religioznog trabunjanja i cela ideja o knjizi je odličan način pljuvanja po svima koji su kroz istoriju Svete spise koristili u dnevno političke svrhe.
On ne nosi knjigu već oružije koje je gore od 200 atomskih bombi. Čista simbolika.
Prejako.
We're all mad here...
- Jane Doe
ne mogu, a da se ne složim sa svim napisanim. potpuno dijelim mišljenjeAndrej wrote:Meni je film više nego dobar. U odnosu na većinu post-apokaliptičnih filmova u kojima preovladava - "spasi svoju guzicu, bolje Ti nego Ja, daj da se nešto iskopa iz kante i pojede" filozofija, ovaj makar ima neki nagoveštaj pokušaja ulaska u drugačiju priču o prioritetima.
Prejako.

- Wendigo
slažem se. baš mi se zgadio film zbog tog završetka i nema šanse da ću ga opet gledati.Studeni wrote:teži šećer.....kraj mi je iber-maestralno jadan, a naročito onaj glupi holivudski licemjerno-kompleksaški guilty PC dio krajaA, mala Kunisica mi je žešći promašaj....ono, u svoj toj prašini i sranju ribizla i dalje izgleda kao teža manekerija...čisto i ispeglano...a,tako je i odglumila...SpoilerShowsa sve Kur'anom (promaklo mi je da li je i Talmud u blizini bio..... Ash, jel je??) kraj Biblije.....
6/10
jedino mi se sviđa taj postapokaliptični setting.
- elrania
Jane Doe wrote:ne mogu, a da se ne složim sa svim napisanim. potpuno dijelim mišljenjeAndrej wrote:Meni je film više nego dobar. U odnosu na većinu post-apokaliptičnih filmova u kojima preovladava - "spasi svoju guzicu, bolje Ti nego Ja, daj da se nešto iskopa iz kante i pojede" filozofija, ovaj makar ima neki nagoveštaj pokušaja ulaska u drugačiju priču o prioritetima.
Prejako.
jedino što mi je sam kraj loš, ali sve tokom cijelog filma je zaista ok. jako mi se svidjela tema.
- sandi
meni je ovaj film jebeno fantastican!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...