Candyman

Mjesto za horore iz novog milenija.
chatterer

Re:

Post by chatterer » 13 Apr 2010, 12:15

Evil Xander wrote:Po nicemu se ne istice. Uostalom, stani ispred ogledala i kazi tri puta Candyman pa nam javi kako prodje.

8)

haha
vječna zajebancija s frendovima na taj način

remike2

Re: Re:

Post by remike2 » 13 Apr 2010, 18:27

chatterer wrote:
Evil Xander wrote:Po nicemu se ne istice. Uostalom, stani ispred ogledala i kazi tri puta Candyman pa nam javi kako prodje.

8)

haha
vječna zajebancija s frendovima na taj način
Haha... Clive Barker isto tako kaže da neka asistentica od njegovog zubara kad joj djeca ne odu na vrijeme spavati ona ode u hodnik i stane ispred ogledala i govori Candyman, no nikad se ne usudi da ga kaže 5 puta!
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

kraykulla

Re: Candyman

Post by kraykulla » 31 Jul 2010, 16:52

meni je ovo jedan od najprecijenjenijih serijala koji nije zaslužio da se vodi kao kultni ili nešto.jedinica mi je koliko toliko okej,a ostali su užas.
ima toliko boljih filmova i serijala.ne znam više puta sam dao šansu sva tri nastavka ali jednostavno sam svaki puta ostao razočaran.jedino kaj mi je odlično u filmu je muzika.

remike2

Post by remike2 » 31 Jul 2010, 17:38

Zaslužila je jedinica da se vodi kao jedan originalan i kultan naslov koji je jedan od najboljih horrora zadnjih 20 godina, briljantno remek djelo, no slažem se za ostale nastavke, nisu ni do koljena originalu. Dvojka je još i u redu, ali trojka je baš blago smeće.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

jeba

Post by jeba » 27 Feb 2011, 10:16

meni je jedinica dosta dobra, dvojku sam gledao samo jednom (već sam zaboravio kako ide radnja), a trojku nisam ni pogledao

a što se tiče maniac cop :supz:

Michel

HOROR MIX: PART ONE

Post by Michel » 30 Mar 2015, 15:18

Candyman (1992) - druga polovica filma odlična, ali prva polovica me ubila od dosade. Bila je potrebna za radnju, ali osjeti se porast u kvaliteti kad se pojavio Candyman kojeg je odlično odglumio Tony Todd. Karizmatično, glas mu je odličan i sama pojava zastrašujuća. Sviđa mi se i ta prljava atmosfera iz ghetta. Jebena scena kad Candyman onako odozada izleti kroz prozor.

8=======o/8==========o (7/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Post Reply