a znamelrania wrote:pa to je to što si imala do nije poraslo, sam sa dužim šiškama
dobro je
taman da se na njemu pokaže najbolje nova tretirana kosa
Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
metallicat wrote:ja ti nemogu to komentirat jer su meni te frizure dosta ružne, čudna sam, šta ćua šiške ne volim nikad, nikako, na nikome
mada ti imaš nekako lice za to, bez obzira što mi se ne sviđa
![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Taj bob na slici mi izgleda komatozno, ali bitno je što TI želiš
Sretno s tim barziliranjem, zvuči kao odlična shema. Da sam slučajno kovrčko, i ja bih to.
Sretno s tim barziliranjem, zvuči kao odlična shema. Da sam slučajno kovrčko, i ja bih to.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Asfodel wrote:Taj bob na slici mi izgleda komatozno, ali bitno je što TI želiš![]()
![]()
![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
zaboravila sam napisati - meni je onaj bob super!
probala danas revlonov tuš, tj više je u onom flomić obliku, ali ostavlja jako tanke linije i trljala sam nakon 3h po liniji i nije se skidala uopće.
gusta je boja, nije vodenasto, jedino što košta 115kn pa će pričekati.
ima i u smeđoj boji koja super izgleda.
i ne mogu prestat mirisati kenzo flower. bio mi je odvratan, preloš i zaobilazila sam ga u širokom luku i danas me neš puklo da ga opet malo stavim pod nos i wow.
djeluje mi jako dobro za proljeće i ak budem u prilici - nabavljam!
probala danas revlonov tuš, tj više je u onom flomić obliku, ali ostavlja jako tanke linije i trljala sam nakon 3h po liniji i nije se skidala uopće.
gusta je boja, nije vodenasto, jedino što košta 115kn pa će pričekati.
ima i u smeđoj boji koja super izgleda.
i ne mogu prestat mirisati kenzo flower. bio mi je odvratan, preloš i zaobilazila sam ga u širokom luku i danas me neš puklo da ga opet malo stavim pod nos i wow.
djeluje mi jako dobro za proljeće i ak budem u prilici - nabavljam!
- Jane Doe
kak me ovo s kenzom nasmijalo. čitam i ne vjerujem, a znam kako ti je bioo gadan.... to se meni dogodilo s par stvari što se tiće i hrane i muzike i mirisa; nešto ne podnosim nikako i jedan dan se samo probudim sa željom za time i od tada mi je to super
jednostavno se dogodi....
bila kod frizera danas; lijeva strana 1cm, desna ima repove do ramna
od tog silnog šišanja u zadnje vrijeme, kosa mi postaje oštrija pod prstima, što je super jer je inaće sva meka i svilenkasta, dobiva se, samo neka nastavi tako i ja sretna
bila kod frizera danas; lijeva strana 1cm, desna ima repove do ramna
od tog silnog šišanja u zadnje vrijeme, kosa mi postaje oštrija pod prstima, što je super jer je inaće sva meka i svilenkasta, dobiva se, samo neka nastavi tako i ja sretna

- elrania
evo, nisam prala ruke na tom dijelu gdje sam ga našpricala da ga što duže uzgajam
ima neki komplet u mülleru za 522 kn etp od 50ml i krema za tijelo koja inače dođe nekih 300kn. da ne štedim za ruku, odmah bih si uzela to.
super mi je što mi se sad nakon nekoliko sati još uvijek fino drži taj miris i nije prešao u neku žnj poluraspadnutu notu, kak mi skoro uvijek bude s raznim drugim parfemima.
i wohooo za kosu
sam je bitno da ne ide na nulu i da se ima što farbati i dotjerivati
meni čak smeta ovaj cm i pol što mi je narasla pa jedva čekam frizerske škare.
ima neki komplet u mülleru za 522 kn etp od 50ml i krema za tijelo koja inače dođe nekih 300kn. da ne štedim za ruku, odmah bih si uzela to.
super mi je što mi se sad nakon nekoliko sati još uvijek fino drži taj miris i nije prešao u neku žnj poluraspadnutu notu, kak mi skoro uvijek bude s raznim drugim parfemima.
i wohooo za kosu
sam je bitno da ne ide na nulu i da se ima što farbati i dotjerivati
meni čak smeta ovaj cm i pol što mi je narasla pa jedva čekam frizerske škare.
- Jane Doe
da, dobar je on, fino se drži i cijelo vrijeme lijepo miriše. super mi je ta njegova kombinacija pudera i ruže (tako na meni miriše barem)
a naraste mi začas kosa i popuni se i preraste ono išišano na vrhu glave pa nemogu niš s njom. taman se onda još pofarbam dan prije 19.3. i na miru sam dok uha zacijele jer mi se neda petljat s farbom oko friških pirsinga i mislit dal ću ih slučajno zafarbat ili ne. a taman dok zacijele izdržat će i boja.
ma malo me pustilo to brianje glave, još je hladno, pa nemogu, a i nebi prije fotkanja, ova mi je frizura nekak najtaman za sada, pa neću kvarit.....
al ak će ić tak na kratko, mislim da nebi onda farbala negdje 2 mj, pa otišla njemu da mi ošiša na 1cm, skine ofarbano, a ja ne izgledam baš ćelava, a svejedno je super kratko (to je plan za dan kada će mi dopizdit farbanje i kad ću htjet nazad svoju boju)
... kak ja sve fino isplaniram, pa to je za nepovjerovat
a naraste mi začas kosa i popuni se i preraste ono išišano na vrhu glave pa nemogu niš s njom. taman se onda još pofarbam dan prije 19.3. i na miru sam dok uha zacijele jer mi se neda petljat s farbom oko friških pirsinga i mislit dal ću ih slučajno zafarbat ili ne. a taman dok zacijele izdržat će i boja.
ma malo me pustilo to brianje glave, još je hladno, pa nemogu, a i nebi prije fotkanja, ova mi je frizura nekak najtaman za sada, pa neću kvarit.....
al ak će ić tak na kratko, mislim da nebi onda farbala negdje 2 mj, pa otišla njemu da mi ošiša na 1cm, skine ofarbano, a ja ne izgledam baš ćelava, a svejedno je super kratko (to je plan za dan kada će mi dopizdit farbanje i kad ću htjet nazad svoju boju)
... kak ja sve fino isplaniram, pa to je za nepovjerovat

- elrania
bilo bi fora za neku skroz kratku crnu boju nabaciti.
al dobro, budeš to sama sve kak si isplanirala uz još milijun promjena do samog šišanja
al dobro, budeš to sama sve kak si isplanirala uz još milijun promjena do samog šišanja
- callac
Nikako da izvjestim kako je prošlo
dugo je trajalo, kosa mi trenutno izgleda kao kad se ja sama ispeglam/isfeniram jedino što je frizura devastirana, tri puta su me šišali-prvo pripravnica nakon što mi je oprala kosu i dok šefica koja radi brazilsko nije stigla, pa me nakon brazilskog šefica"popravljala" za njom, pa me još popravljala za sobom
da bi na kraju ja doma sama popravila šike koje su sada 5 cenata kraće neg su bile..i općenito su mi kosu drastično skratili i vratili me u fazu prije neka 4mj.
u ponedjeljak ćemo vidjet da li se sve skupa isplatilo jer tada tek smijem kosu oprati.. i da, tretam kao oporavlja kosu i iako je moja kosa bila ful zdrava jer ju svako malo šišam i održavam raznoraznim preparatima pa sam na ovo više išla radi ravnanja, sada mi se vrhovi na mjestima čine jako spaljeni i pucaju kad povučem..i šiške su onak petarda look na vrhovima.. ugl. nije nešto šta ću ponoviti više ikada, drž se ti željo svoje pegle i klasičnog načinja puštanja kose. 550 kunića izgleda ošlo u vjetar (50kn sam im za kavu ostavila i bile su šokirane jer nakon onog zaseravanja sa šišanjem su obje bile očajne pa su mi čak i ponudile da dođem u ponedjeljak OPET na šišanje jer bi meni baš super stajala kratka kosa i da zaš ju ne bi ošišala
)
Plus sam daan potrošila još love na baby šampone i regeneratore neke prirodne bez sulfata jer svi normalni šamponi ih imaju, a moja kosa se ne smije sada prati sa njima
jeeeeeeeeej, tri puta hura za mene
elri, kužim za parfeme jer se i meni dogodilo da mi se svidi neki koji mi je bio očajan, no flower mi je i dalje očajan, al ko zna za koji mjesec, godinu
Revlonov tuš nisam probaavala, trebam i ja novi jer mi se deborah dost potrošio, a oni ostali mi nisu tak dobri kao on. Kad se malo oporavim financijski, ide se u lov prvo na fen (mislim da sam uspjela danas mami prodati stari, fenirala sam ju i farbala pa joj se svidio
), a nakon toga neki parfemić i pizdarijice od šminke..
Plus sam daan potrošila još love na baby šampone i regeneratore neke prirodne bez sulfata jer svi normalni šamponi ih imaju, a moja kosa se ne smije sada prati sa njima
elri, kužim za parfeme jer se i meni dogodilo da mi se svidi neki koji mi je bio očajan, no flower mi je i dalje očajan, al ko zna za koji mjesec, godinu
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ufff, ja sam fulala jednom kod frizera i dala 120kn za pramenove koji nisu ni približno izgledali ko ono što sam htjela i još na slici pokazala i najsmješnije, nisu ni uhvatili na pol glave.
i ja glupača, mala mlada, kaj ja kužim, otišla sam tak sama s nekih 16 godina i nisam znala jel ja to krivo vidim il je zbilja tu neš sumnjivo...
došla doma, stara vrisnula da na što se tu davalo novce, nek odem natrag do njih...naravno, nisam otišla.
da se sad to desilo, pojela bih nekog tamo. a i dan danas se grizem što nisam nešto poduzela.
tak da razumijem gorčinu zbog ovoga... žao mi je što su je toliko rezali kad si ti pak imala namjeru puštati je...
javi naravno kak će to izgledati za koji dan.
mogu zamisliti bijes i razočaranje nakon onog s revlonom pa sad ovo
i ja glupača, mala mlada, kaj ja kužim, otišla sam tak sama s nekih 16 godina i nisam znala jel ja to krivo vidim il je zbilja tu neš sumnjivo...
došla doma, stara vrisnula da na što se tu davalo novce, nek odem natrag do njih...naravno, nisam otišla.
da se sad to desilo, pojela bih nekog tamo. a i dan danas se grizem što nisam nešto poduzela.
tak da razumijem gorčinu zbog ovoga... žao mi je što su je toliko rezali kad si ti pak imala namjeru puštati je...
- callac
elrania wrote:ufff, ja sam fulala jednom kod frizera i dala 120kn za pramenove koji nisu ni približno izgledali ko ono što sam htjela i još na slici pokazala i najsmješnije, nisu ni uhvatili na pol glave.
da se sad to desilo, pojela bih nekog tamo. a i dan danas se grizem što nisam nešto poduzela.![]()
i nikad se ne ljutim baš na frizere jer sam si zapravo sama kriva za većinu stvari, trebala sam inzistirati da mi niš ne rade (šišaju) i još sam kod ove male skužila da me krivo šiša pa sam šutjela jer kao, valjda to tak treba, nisam ja frizer (al zapravo sam magistrica frizerstva spram 50% njih kod kojih sam bila
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
e, a što je točno s tim maskama u boji?
spominjala si mi ih nekoliko puta već i nikako da mi klikne da pitam nešto više o tome, jer me zanima.
dakle, koja je točno funkcija, u kakvim bojama dolaze? to je nešto ko tretiranje bojane kose s ciljem da se razjača boja ili?
a za ostalo, ajd, lakše je valjda kad si sama svjesna da si zabrljala. sad ne slušaj kokoši i okani se svih mumbo jumbo kosa stvari i drži svojih škara, boja i klasičnog peglanja.
nadam se da će ovo bar imat nekog efekta nakon što opereš kosu itd.
spominjala si mi ih nekoliko puta već i nikako da mi klikne da pitam nešto više o tome, jer me zanima.
dakle, koja je točno funkcija, u kakvim bojama dolaze? to je nešto ko tretiranje bojane kose s ciljem da se razjača boja ili?
a za ostalo, ajd, lakše je valjda kad si sama svjesna da si zabrljala. sad ne slušaj kokoši i okani se svih mumbo jumbo kosa stvari i drži svojih škara, boja i klasičnog peglanja.
- callac
tnx,elrania wrote:e, a što je točno s tim maskama u boji?
a maska služi za oživljavanje boje, znači i ona sama je u boji, dolazi u više nijanski i ima specijalno za narančastu kosu, učinak traje do dva tri pranja što bi trebalo smanjiti frenkventnost farbanja. I njeguje, kosa je svilenkasta blablabla
šalim se afskroz, al brijem da se neću više tolko opterećivati glupostima, ovaj put stvarno
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
bit ćeš nova osobacallac wrote: šalim se afskroz, al brijem da se neću više tolko opterećivati glupostima, ovaj put stvarno![]()
![]()
i ajde više onda to dijete napravi i sredi se