Nije bilo nikakvih botova ili sranja slicnih?callac wrote:no problemo kod mene
Last Post Wins !!!11one
- cvd-klon
Re: Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
ništa...Sve mirnocvd-klon wrote:Nije bilo nikakvih botova ili sranja slicnih?callac wrote:no problemo kod mene
Osim što stranica horrohr pokazuje stare recenzije svakim refreshom...
Michel puši karu.
- Bub
Ne bih ni dolazio da nisam vidio PM na mail-u. Moglo je to i javno odmah, ja se ne ograđujem od ničega.Jane Doe wrote:imam sad potrebu poslat par pm-ova, neznam...
Sad sam ponovo pročitao sve postove i u ni jednom trenutnku ne vidim gdje sam ja uvrijedio ikoga pogotovo elraniju, uputite me ako sam u krivu, ajde lijepo vas molim pročitajte sve iz početka. Pravite me ludim i stavljate mi usta nešto što nisam napisao, a pogotvo mislio.
Odlučio sam odgovriti ovdje na tvoj PM.
Ljutnja? Kakva ljutna, pa bio bih sam sebi jadan kad bi se ljutio zbog ovako nečega, mada ono sjaši je bilo jako neuljudno. Imam svoje stavove kojih se držim, tako i u ovome.
Dakle, nemam što raditi na mjestu gdje ljudi konstantno izvrću moje riječi, tako radim i u RL, a ovo nije prvi puta, samo se maknem jer nema smisla dalje patiti i sebe i druge. Što da ja raspravljam s nekim o bilo kakvim temama i gubim svoje vrijeme kad osoba s druge strane ekrana čita samo što želi pročitat i ne vidi zapravo što se želi reći, te najgore ono od svega uzvraćati uvredom, to sve govori o osobnosti te osobe.
Da pričam o elraniji jer po njenim postovim non-stop je formalna, rijetko se šali, dosta se visoko drži, predstavlja se dosta ozbiljno, pametno (svaka čast na svemu) i onda se tako ponese, te dovodi moju zrelost u pitanje...yeah...toliko o zrelosti. To nije prvi puta da ti shvaćaš sve totalno krivo i onda tako nastupaš, te se osjećaš napadnuto a nitko te ne napada i nitko ne misli ništa loše o tebi ili o tvojim stavovim, vjeruj mi nisam ni ja. Recimo i da sam to napravio za što me optužujete, okay na lijep način mi možete dati kritiku koju ću ja uvažit, nisam glup, znam ako pogriješim i ispravit ću pogrešku, ali ovaj put ne nisam ništa loše rekao.
Žalosno je što dolazi do ovakvih stvari, zato i je dosadno na forumu, ljudi samo čitaju i pišu što jedu i kako se osjećaju, jer nitko ne želi ulaziti u neke diskusije, jer to uvijek ispadne katastrofa, a forum je namjenjen za takve stvari i rasprave se ne mogu održavati normalno nebitno dali se ljudi slažu ili ne slažu s nekim. Čim se baci neka pošalica, fuj nisi ozbiljan i spuštaju te nisko, čim se ubaciš u neku diskusiju izneseš svoj stav onda pametuješ...mah. Ne kažem nisam ni ja svetac imam i ja svojih mana, ljudi smo i naravno da griješimo, ali ovo. Da još bi samo naveo to izoliranje ljudi i simpatiziranje pogotovo starijh članova, da ne govorim što neki članovi uopće ne obračaju pažnju jedni na druge, stvarno loše, a nema nas tu baš nešto puno aktivnih. Koliko vidim da me ljudi ne gotive ovdje najbolje, pa bolje prekinut sve to, ionako neću nikome falit.
Eto toliko od mene budite dobri i ostanite lijepi.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Dičeš krute, ne idi, meni ces falit 
Al imas pravo u vezi toga kako se ne moze ovdje raspravljati.
Tak da je ovo opcenito samo za zajebavanje i tak.
A i poceli ste se oko tak blesave teme prepirat da je to nevjerojatno.
Svatko ima neko svoje misljenje. I kad krene neka ajmo reci "normalnija" rasprava, pofajtate se bezveze.
zato u te neke "rasprave" nit ne ulazim nit ist, a pogotovo nakon onog posta od scarfacea kad je postao pjesmu i pitao za misljenje.
Skuzio sam to otkad sam dosao na forum i poceo zalaziti ovdje.
Al imas pravo u vezi toga kako se ne moze ovdje raspravljati.
Tak da je ovo opcenito samo za zajebavanje i tak.
A i poceli ste se oko tak blesave teme prepirat da je to nevjerojatno.
Svatko ima neko svoje misljenje. I kad krene neka ajmo reci "normalnija" rasprava, pofajtate se bezveze.
zato u te neke "rasprave" nit ne ulazim nit ist, a pogotovo nakon onog posta od scarfacea kad je postao pjesmu i pitao za misljenje.
Skuzio sam to otkad sam dosao na forum i poceo zalaziti ovdje.
- john_constantine
ma ajde, ne seri.
Bila je gadna diskusija, povrijedili jedno drugo, i na kraju se sve dobro završilo. A nisi baš otvoreno vrijeđao, ali si previše davao naglasak na to da bi svi trebali imati djece bez obzira na sve... Ono, uporan. Ma djeluješ kao vrlo dobra osoba.
Više me zanima da li vrijedi pogledati Vlak pun love... Nisam nikad gledao taj film, a vidim, glume Woody Harrelson i Wesley Snipes...
Više me zanima da li vrijedi pogledati Vlak pun love... Nisam nikad gledao taj film, a vidim, glume Woody Harrelson i Wesley Snipes...
Michel puši karu.
- Ašow
Pa ono, isplati se koliko se i ne isplati.
Neces nist spešl propustiti. Ono, taman moš ubit vrijeme.
A krumenedo kakvih grobova ja imam po kompu, nevjerojatno nest. Treba to pocet trosit.
EDIT:
taman mi fale zubi i super mi je sad smajl
XD
Neces nist spešl propustiti. Ono, taman moš ubit vrijeme.
A krumenedo kakvih grobova ja imam po kompu, nevjerojatno nest. Treba to pocet trosit.
EDIT:
taman mi fale zubi i super mi je sad smajl
XD
- john_constantine
je, trebao bi potražiti koja svoja groblja na svom spisku...
Eh da, specijalno za tebe.
http://www.imdb.com/title/tt0212303/
Eh da, specijalno za tebe.
http://www.imdb.com/title/tt0212303/
Michel puši karu.
- Ašow
Skida se 
Eo, nes za tebe (sad cu ga pogledat, pojačat cu zvučnike do kraja, solo sma i wee
Pa cu oko ponoci van na pivo-dva otici
http://www.imdb.com/title/tt0327409/

Eo, nes za tebe (sad cu ga pogledat, pojačat cu zvučnike do kraja, solo sma i wee
Pa cu oko ponoci van na pivo-dva otici
http://www.imdb.com/title/tt0327409/
- john_constantine
Gledao, James Spader. Vjerujem da će te film razočarati jer sigurno očekuješ ono što sam i ja očekivao prvim i posljednjim gledanjem
Ma stavio sam si Crank za gledanje, po drugi put, da vidim da li će mi ovaj put bolje sjesti. Ako ne bude radio na divixplayeru, gledati ću plan pun love...
Ma stavio sam si Crank za gledanje, po drugi put, da vidim da li će mi ovaj put bolje sjesti. Ako ne bude radio na divixplayeru, gledati ću plan pun love...
Michel puši karu.
- Ašow
-
filmofil
bub, a jesi drama queen baš
pa bila je okej rasprava, ne znam zašto si se tako uvrijedio i povukao...pitao sam te konkretno nekoliko pitanja i nisi ni odgovorio...al dobro, ako te ovo sve tako uzdrmalo onda šta da ti ja radim...goodbye and good luck
This is the Zodiac speaking.
- Ašow
Evo vam svima jedna lijepa pjesma za odmoriti se.
(Bub, za tebe pogotovo, jer znam da volis akusticnu gitaru i tak)
http://www.youtube.com/watch?v=TtxvwZmQ3ec
(Bub, za tebe pogotovo, jer znam da volis akusticnu gitaru i tak)
http://www.youtube.com/watch?v=TtxvwZmQ3ec
- Scarface
Bub, djeluješ mi ka lik koji se jako, jako trudi svima svidit. A to ne valja, ni u životu ni ode. Inače si ok. Sad, ne znan želiš li tim inzistiranjem na odlasku dobit neku potvrdu od nas da želimo da ostaneš u obliku plačljivih postova, al u svakom slučaju, nije potribno toliko emoiziranje situacije. Otiđi, ostani, šta god, na tebi je. Krivac je u tvojoj glavi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
bub vrati se fališ mi...................
- elrania
Bub wrote:
Da pričam o elraniji jer po njenim postovim non-stop je formalna, rijetko se šali, dosta se visoko drži, predstavlja se dosta ozbiljno, pametno (svaka čast na svemu) i onda se tako ponese, te dovodi moju zrelost u pitanje...yeah...toliko o zrelosti. To nije prvi puta da ti shvaćaš sve totalno krivo i onda tako nastupaš, te se osjećaš napadnuto a nitko te ne napada i nitko ne misli ništa loše o tebi ili o tvojim stavovim, vjeruj mi nisam ni ja. Recimo i da sam to napravio za što me optužujete, okay na lijep način mi možete dati kritiku koju ću ja uvažit, nisam glup, znam ako pogriješim i ispravit ću pogrešku, ali ovaj put ne nisam ništa loše rekao.
nije istina, al ak će to tebi djelovat lakše za predočiti si situaciju - ok.
ne možeš si uzet za pravo tumačiti ovo po svom i druge kritizirati i zadubit se u svoju perspektivu smatrajući da je to ok.
mislim, možeš, al ne ispada lijepim.
u svakom slučaju -what scarface said.
i fala na ovom s visoka, mnogo je seksi!