a oni kojima pisem ne budu zanimljivi, tu i tam se pojavi, brijem da sam stavio mozda koju sliku prije.
Objavi svoju sliku
- Ašow
Re: Objavi svoju sliku
imam mic, al bolje da ti ne pričam 
a oni kojima pisem ne budu zanimljivi, tu i tam se pojavi, brijem da sam stavio mozda koju sliku prije.
- Jane Doe
- Ašow
- Scarface
Ja i najbolji prijatelj plus dvi male beštijice koje samo gnjave.

SpoilerShow

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Awich
(Dec kak se to piše?)
(Dec kak se to piše?)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
a koji si ti, ak smijem pitat??
možda je već negdje bila tvoja solo slika, al jebiga, valjda mi je promaklo

- Scarface
Desni.
Ovaj smeđi nam je novi psić, neki mješanac kojeg je otac naša na selu, valjda je bija napušten, pa ajde, kad već imamo mista doveja ga je doma. Inače je isto ženka (da san joj ime Frida) ka i samojed (Sibi) pa se super slažu, a tek šou nje i mačaka. Mali bili mačak (Kimba) ju jedini ne napada kad mu se približi, pa ga gnjavi cilo vrime, liže ga, grize za vrat, a on samo leži i nije ga briga nizašta.
Ovaj smeđi nam je novi psić, neki mješanac kojeg je otac naša na selu, valjda je bija napušten, pa ajde, kad već imamo mista doveja ga je doma. Inače je isto ženka (da san joj ime Frida) ka i samojed (Sibi) pa se super slažu, a tek šou nje i mačaka. Mali bili mačak (Kimba) ju jedini ne napada kad mu se približi, pa ga gnjavi cilo vrime, liže ga, grize za vrat, a on samo leži i nije ga briga nizašta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Vjerojatno zato što te malo podsjeća na radijator.Ašow wrote:Sexy balkon
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
- Decadentor
Asfodel wrote:Awich
(Dec kak se to piše?)
tocno tako awww

- Jane Doe
pitala sam jer kukaš kako si ružan, pa eto sad slike i ne vidim da je iko na njoj ružan, al eto...Scarface wrote:Desni.
super za pse, lijepo je da ste udomili kad imate mjesta i super što se slažu. moje su isto udomljene i super se slažu, isto cure (samo što su mice). ovaj samojed je divan (divna), volim pse sa plišanim ušima
rado bi da imam kuću s vrtom, pa da to lijepo ogradim i da mogu imat psa i da mi mice imaju di šetat... a jebga, možda jednog dana

-
John_Ryder
Decadentor wrote:Asfodel wrote:Awich
(Dec kak se to piše?)
tocno tako awwwsad me hvata nostalgija za starim imenom
awwwich mrawwwichh
- hakmesar
Jane Doe wrote:a jebemu sve, pa pregenijalne su slikeAšow wrote:Chatroulette again.
Disi mala krutenedo
Pedofilija na krivi način.SpoilerShow
SpoilerShow![]()
![]()
![]()
e, a kaj ti s njima pričaš, to mene živo zanima.... mislim da to mogu pročitat da bi mi suze spricale pol m u zrak od smijeha![]()
kaj deda veli, faca mu je zakon dok te gleda poluobnaženog
ahahahhhhhahahaahahahahahahahahaha..................predobrooooooooooo
- Decadentor
John_Ryder wrote:Decadentor wrote:Asfodel wrote:Awich
(Dec kak se to piše?)
tocno tako awwwsad me hvata nostalgija za starim imenom
awwwich mrawwwichh![]()
![]()