Last Post Wins !!!11one
-
John_Ryder
Re: Last Post Wins !!!11one
moja ujna je rodila s 40,i bilo je dosta komplikacija zbog godina,po meni je do 35-te najkasnije,mislim po mom mišljenju a po iskustvu to znaju žene koje su rodile,a nitko od vas baba na forumu nije rađao tako da stfu

- Jane Doe
mama ti je baba
moja stara je mene imala sa 23, a brata 8 godina kasnije, i sve bez najmanjih problema
al ajd, složit ću se do 35 da bi bilo idealno, al ni do 40 nije kasno (to je ono ko zadnja granica), kasnije ništa jer bi bebino zdravlje moglo bit upitno
moja stara je mene imala sa 23, a brata 8 godina kasnije, i sve bez najmanjih problema
al ajd, složit ću se do 35 da bi bilo idealno, al ni do 40 nije kasno (to je ono ko zadnja granica), kasnije ništa jer bi bebino zdravlje moglo bit upitno

- Wendigo
imam ja, već skoro mjesec dana.Jane Doe wrote:pa i nema, neki će krajem godine, neki početkom sljedećeJohn_Ryder wrote:u jbt,ja brijo da nitko nema 3 banke,damn....
- Jane Doe
dobro da si se javio,ali ja sam mislila na žene ovdje.... moj bed kaj nisam specifično naglasilaWendigo wrote:imam ja, već skoro mjesec dana.Jane Doe wrote:pa i nema, neki će krajem godine, neki početkom sljedećeJohn_Ryder wrote:u jbt,ja brijo da nitko nema 3 banke,damn....

- callac
ne vadi iz konteksta jer to pogotovo nema smisla, a ako nisi shvatila zašto sam to napisala, onda pitaj pa ću ponoviti!elrania wrote:callac wrote: I ovakve rasprave sa studentima i djecom od 19-23 godine nema smisla voditi
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Okay nema problem shvatio sam, mislim da ja tebe nisam ni u jednom trenutku vrijeđao, a za ovo bi se iznenadila, ali ako mi sudiš po postovima na forumu, yeah, mislim da tu stvarno moramo podvući crtu i prestat diskutirat, jer ni ti tako ne znaš koliko ja problema imam...btw...ako čitaš gore misli da sam napisao da shvaćam da su neki još studenti i nemoju svoje stavno etc, očito se čita samo što se želi pročitat.elrania wrote:ne bih htjela govoriti što o sebi mislim, ali samo ću reć da mi ti npr. nisi dostojna osoba za pokazati što je zrelost.
Nema problema, očito se na ovome forumu ne može diskutirati o ničemu, a da se netko ne nađe uvrijeđen i prozvan, što nikome nije bila namjera. Ništa eto ja ću vam se onda maknut, pa vi nastavite čitati što jedete i kako se osjećate.Jane Doe wrote:cura još nema ni 23. nema svoj kruh, kak bi se reklo, a očito ima i problema sa zdravljem i ti sad tu navalio na nas i na naš materinji instinkt.
kako sam rekla 4 ženske ovdje nisu nikakav statistički uzorak za raspravljanje.
naravno, reci ti kaj misliš, al nemoj se iz nas čudit kao da smo zlelene krave s marsa, pa ti niko neće reč da pametuješ
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Wendigo
fakat nepotreban rasprava. netko voli djecu, a netko ne.
i jedna i druga strana ima svoje razloge. čisto sumnjam da je u pitanju neka "zločestoća" ili "neljudskost"...
ne znam... ne shvaćam zašto bi netko bio loša osoba i ovakav ili onakav ako jednostavno ne voli djecu...
i jedna i druga strana ima svoje razloge. čisto sumnjam da je u pitanju neka "zločestoća" ili "neljudskost"...
ne znam... ne shvaćam zašto bi netko bio loša osoba i ovakav ili onakav ako jednostavno ne voli djecu...
- elrania
shvatila sam da vidiš da mi imamo druge prioritete, al nebulozno mi je ovo 'spuštanje' s djecom. prvi dio razumijem i nemam tu što kontrirarti.callac wrote:ne vadi iz konteksta jer to pogotovo nema smisla, a ako nisi shvatila zašto sam to napisala, onda pitaj pa ću ponoviti!elrania wrote:callac wrote: I ovakve rasprave sa studentima i djecom od 19-23 godine nema smisla voditi
ja tebe poštujem i divim se nekim stvarima, al znaš ga zbilja pretjerati s komentarima i katkada savjetima s obzirom na svoje i ne tak prestare godine.
to sam tako doživejla i nije mi najljepši komentar.
- Jane Doe
koji se ti bijes ljutiš, pa raspravljamo.
valjda se ljudi mogu objasnit kad se ti već čudiš iz njih....
samo da ja sad neš pitam; dali mislite da su večina roditelja dobri roditelji i sposobni da dobro brinu i odgajaju djecu ??
ja mislim da nisu i da da dosta njih uopće nije da ima se da da pure paze, a kamo dijete. al eto imaju ih jer im je vrijeme, da ih selo ne trača i kaj ja znam zakaj, da ih neko dvori kad ostare...
ja mislim da je svakako pohvalno kad neko može sebi priznat da nije za dijete i da se ne osječa da bi mogo bit dobar roditelj, nego da iz neke sebičnosti napravi dijete
valjda se ljudi mogu objasnit kad se ti već čudiš iz njih....
samo da ja sad neš pitam; dali mislite da su večina roditelja dobri roditelji i sposobni da dobro brinu i odgajaju djecu ??
ja mislim da nisu i da da dosta njih uopće nije da ima se da da pure paze, a kamo dijete. al eto imaju ih jer im je vrijeme, da ih selo ne trača i kaj ja znam zakaj, da ih neko dvori kad ostare...
ja mislim da je svakako pohvalno kad neko može sebi priznat da nije za dijete i da se ne osječa da bi mogo bit dobar roditelj, nego da iz neke sebičnosti napravi dijete

- Jane Doe
hvala bogu na ovomeWendigo wrote:fakat nepotreban rasprava. netko voli djecu, a netko ne.

- callac
evo sad si sama sebi u trbuh skočila, elranija nema još ni 23, a tvoja stara je sa 23 rodila pa si mi predbacila što sam rekla da je još dijete...onak, odluči se! Moja je sa 16 rodila i da, bila je dijete koje je prebrzo odraslo jer je moralo! A ja sam naglasila studenti i djeca jer normalno da jedan student neće sad PLANIRATI trudnoću ako krpa kraj s krajem i slično. Također i netko tko ima zdravstvenih problema. Smatram da nikome nisam pametovala i nisam nikoga vrijeđala, a ako jesam, duboke isprike! Svi mi imamo neke svoje probleme, ja sam nisam govorila o idealnoj situaciji koja ugl. ne postoji, ali ako postoje neke osnovice-dvije osobe se vole, imaju donekle financije, zdravlje je u redu i fizički i psihički... Ja ne znam da li mogu imati djecu i bila bi mi to najveća kazna ako saznam da ne mogu...opet neću zbog toga širiti nezadovoljstvo nego ako baš budem osjetila toliku potrebu-posvojit ću. I sad se fakat i ja povlačim iz rasprave jer ovakvo prepucavanje zbog nekih preosobnih stavova nije nešto što mi trenutno treba!Jane Doe wrote:cura još nema ni 23. nema svoj kruh, kak bi se reklo, a očito ima i problema sa zdravljem i ti sad tu navalio na nas i na naš materinji instinkt.Bub wrote:??Jane Doe wrote:bub sjaši, al ozbiljno....
naravno, reci ti kaj misliš, al nemoj se iz nas čudit kao da smo zlelene krave s marsa, pa ti niko neće reč da pametuješ
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
što mislite, dali long time ago koketiranje sa LSD-om i sl. supstancama može imati utjecaja na psihički i fizički razvoj djeteta?
- elrania
a očito je ova zatrudnila s 22 (il ajd, 23. al sumnjam), a toliko ja imam (a 23 za 3 mj) pa te zbilja dođe na isto i nije niš čudno tucallac wrote:elranija nema još ni 23, a tvoja stara je sa 23 rodila
evo, povlačim se i ja. preloša rasprava na kraju i žao mi je.
- Jane Doe
[/quote]callac wrote:evo sad si sama sebi u trbuh skočila, elranija nema još ni 23, a tvoja stara je sa 23 rodila pa si mi predbacila što sam rekla da je još dijete...onak, odluči se! Moja je sa 16 rodila i da, bila je dijete koje je prebrzo odraslo jer je moralo! A ja sam naglasila studenti i djeca jer normalno da jedan student neće sad PLANIRATI trudnoću ako krpa kraj s krajem i slično. Također i netko tko ima zdravstvenih problema. Smatram da nikome nisam pametovala i nisam nikoga vrijeđala, a ako jesam, duboke isprike! Svi mi imamo neke svoje probleme, ja sam nisam govorila o idealnoj situaciji koja ugl. ne postoji, ali ako postoje neke osnovice-dvije osobe se vole, imaju donekle financije, zdravlje je u redu i fizički i psihički... Ja ne znam da li mogu imati djecu i bila bi mi to najveća kazna ako saznam da ne mogu...opet neću zbog toga širiti nezadovoljstvo nego ako baš budem osjetila toliku potrebu-posvojit ću. I sad se fakat i ja povlačim iz rasprave jer ovakvo prepucavanje zbog nekih preosobnih stavova nije nešto što mi trenutno treba!Jane Doe wrote: cura još nema ni 23. nema svoj kruh, kak bi se reklo, a očito ima i problema sa zdravljem i ti sad tu navalio na nas i na naš materinji instinkt.
ja sam se odlučila, kaj se ti ljutiš na mene??
moja stara je bila situirana u to doba, imala posao i muža i drugu situaciju.
a ovo kaj sam napisala za elraniu se odnosilo na do da joj bub spočitava kaj nema majčinske instinkte, jer bi joj kao bilo vrijeme da ih ima.
i sama sam napisala da nema dobne granice za to da ti se javi instinkt ili ne javi, pa mislim da sam s tim bila dovoljno jasna, al eto, sad sam još bolje pojasnila

- callac
samo ću još tebi odgovoriti jer imamo u prošlosti evidentirane konfliktne situacije zbog krivog shvaćanja. Tebi nisam rekla da si djete, govorila sam općenito i bila je brojka od 19-23 pa si se ti našla prozvanom, al aj mi reci da netko sa 19 godina nije još dijete, molim te reci mi! Pogotovo u današnje vrijeme... ima konja koji sa radotiljema žive do 40-te i u glavi su još uvijek mamini sinovi. Meni se ne moraš diviti, pa čak ni poštovati, ali meni također nije drago da me se zbog nečega prozove kada mi je namjera bila nimalo neprijateljska ni spuštajuća ni uvrijedljiva. Savjete bome nikome više neću dijeliti, godine sa iskustvom nemaju veze i mislim da to ti i pokušavaš svo vrijeme dokazati pa ti nema smisla ni to što si mi rekla da previše pametujem, a nemama baš toliko godina..elrania wrote:shvatila sam da vidiš da mi imamo druge prioritete, al nebulozno mi je ovo 'spuštanje' s djecom. prvi dio razumijem i nemam tu što kontrirarti.elrania wrote:ne vadi iz konteksta jer to pogotovo nema smisla, a ako nisi shvatila zašto sam to napisala, onda pitaj pa ću ponoviti!callac wrote:
ja tebe poštujem i divim se nekim stvarima, al znaš ga zbilja pretjerati s komentarima i katkada savjetima s obzirom na svoje i ne tak prestare godine.
to sam tako doživejla i nije mi najljepši komentar.
Pa sad, doživite kako god mislite da trebate..
If one of them is dead.
If one of them is dead.