Igre, konzole i slično
- john_constantine
-
John_Ryder
Re: Igre, konzole i slično
kad će taj bulletstrom 
- john_constantine
Vrlo skoro, za par dana. Ali ne vjerujem da će biti nešto posebno, možda bolji od painkillera...
Michel puši karu.
-
John_Ryder
john_constantine wrote:Vrlo skoro, za par dana. Ali ne vjerujem da će biti nešto posebno, možda bolji od painkillera...
po najavama,traileru,pogledanim gameplay-ima,meni se čini kao jebačka zabava
- john_constantine
da, samo što to ne može trajati na duže staze.
Recimo, ne podnosim Serious sama. Igrao sam oba dva nastavka i završio, ali jednostavno, nije to za mene... Tako i painkiller, ima jedva zanimljivu priču, ali igrivost, nekako mi je to više mazohistički prolaziti kroz levele i ubijati stotine neprijatelja bez smisla...
Michel puši karu.
-
John_Ryder
možda bude neka solidna pričica,nikad neznaš,a serious sama nisam ni ja podnosio,igrao sam jedinicu i ovaj zadnji HD,ali ne više od sat vremena ,painkillera nisam nikad nit igraojohn_constantine wrote:da, samo što to ne može trajati na duže staze.Recimo, ne podnosim Serious sama. Igrao sam oba dva nastavka i završio, ali jednostavno, nije to za mene... Tako i painkiller, ima jedva zanimljivu priču, ali igrivost, nekako mi je to više mazohistički prolaziti kroz levele i ubijati stotine neprijatelja bez smisla...
- john_constantine
Bacio se opet na igranje Fatal frame 2. Pogledao sam tokyo (treći trailer) u igri i sada sam zainteresiran. Samo me malo nervira što ne znam što bi trebao raditi, pa samo lutam po mapi... I činjenica da takvu igru igram samo navečer, u mraku i uvijek me jeza...
Michel puši karu.
- maddjuro
super igra,john_constantine wrote:Bacio se opet na igranje Fatal frame 2. Pogledao sam tokyo (treći trailer) u igri i sada sam zainteresiran. Samo me malo nervira što ne znam što bi trebao raditi, pa samo lutam po mapi... I činjenica da takvu igru igram samo navečer, u mraku i uvijek me jeza...
ja se bum, možda i večeras ,usudio započeti s "wild arms 3"-om. a shadow of rome cu jednoga dana završiti
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Je, još imam i treći nastavak za odigrati.
A shadow of rome samo također igrao. Odlične borbe u areni i taj sustav, ali isto sam negdje prekinuo s igranjem, kada je glavni lik postao gladijator. Jedino je stealth dio s Cezarovim nećakom slab...
A shadow of rome samo također igrao. Odlične borbe u areni i taj sustav, ali isto sam negdje prekinuo s igranjem, kada je glavni lik postao gladijator. Jedino je stealth dio s Cezarovim nećakom slab...
Michel puši karu.
-
olio
prešao Dead Space 2
razočarala me zadnja borba, ali igra je super
Na kraju scena u brod kada isaac pogleda oko sebe uz creepy zvuk
Sviđa mi se dodatak humora u situacijama sa ellie
razočarala me zadnja borba, ali igra je super
Na kraju scena u brod kada isaac pogleda oko sebe uz creepy zvuk
Sviđa mi se dodatak humora u situacijama sa ellie
- john_constantine
SpoilerShow
A i prilično brutalno s Ellie, kada mu je Zach ili kako se zvao taj luđak iskopao oko.
Uf da, nasilje je stvarno bolesno, kao ona scena skeniranja oka. Ako fulaš, a meni se to par puta dogodilo, igla mu probije oko i glavu... užas.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
ja na 11-tom chapteru,nakon što završim planiram pogledati animirane filmove i nabaviti jedinicu 
-
olio
Da, smrti su brutala, često sam se namjerno ubijao da vidim kako će izgledati.
-
John_Ryder
došao za skinut bulletstrom,ako ima fanatika koji skidaju nek jave dojmove
- DeadDispatcher90
Čuo sam da je Bulletstorm bolesno zahtjevan, ukoliko se želi igrati pri pristojnom broju slika u sekundi.
Što se tiče Dead Space 2, onaj uređaj sa okom... Naježio sam se. Koje vam je najbolje oružje?
Što se tiče Dead Space 2, onaj uređaj sa okom... Naježio sam se. Koje vam je najbolje oružje?
Revenge solves everything