Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 19 Feb 2011, 15:33

callac wrote:ako mogu birati, bit će carski jer mi ne pada na pamet kasnije vježbat vaginalne mišiće i kroz moje dječačke bokove sumnjam da može proć dječja glavica :P
Dojila bih neko vrijeme, al ne predugo jer isto tako vjerujem da bih voljela zapaliti, a dojiti djete dok ja smrdim po duhanskom dimu mi je preužasno.
ti zbog bokova moguće ne bi ni mogla vaginalno roditi.
baš sam sad opet pričala sa starom o tome i ko osoba koja je rodila carski i zna neš o tome sa stručne strane, veli da je to nužno zlo (i pomodarstvo u zadnje vrijeme).
super stvar u današnje vrijeme su vodoravni rezovi pa se bar da izbjeć veliki okomiti ožiljak koji je njoj ostao...al tu su još sama anestezija, dug oporavak, mogućnost infekcije...
ne znam, meni ovo nikako ne djeluje ko bolja opcija, koliko god ublažio muku s rađanjem. :|
je da se medicina razvija bla bla bla, al i sama bih, koliko god se bojala onog rezanja, išla rađe na prirodno, ak se može.
+ što sam jednom bila pod općom anestezijom.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 15:36

Bub wrote:Ja ne mogu vjerovat da samo callac misli pozitivno u vezi djece, a da svi toliko mrzite i samo tražite neke negativne stvari što se tiće poroda, te odgoja. Ma kad djete dođe na svijet zaborave se sve te recimo loše stvari, bez ljutnje svima, ali ja jednostavno ne mogu shvatiti ljude koji ne vole djecu, meni to nije ljudski i da jako je sebično misliti samo na svoju guzicu i koliko čitam vama je djete kao neka prepreka u životu, besmisleno.

Nemogu sto% biti siguran, ali znam da ću biti otac koji je jako posvećen svome djetetu i neće mi biti problem i kad dođem poslje posla provoditi vrijeme s njime. Ja kao da i nisam imao oca, mislim imam ga još uvijek ali ne pričamo i nije mi baš pružao potporu nikad pogotovo kad sam bio mal, je to je strašno, ali zato mislim da ću biti totalna suprotnost njega i dati svome djetetu svu ljubav koju mu mogu peužit.
je, je, kako ne...

Ma možda ispada negativno, ali ja već imam već doživotni teret i ne znam da li će se uopće naći žena koja će to moći prihvatiti. Ako ste gledali "Prljavi pokvareni varalice", gdje je milijarder i prevarant nagovorio konkurenta da glumi njegova "problematična" brata da bi otjerao žene koje je već okrao...

A tu u Hrvatskoj... mislim na to kako bi moje dijete imalo probleme u školi kada bi se pročulo kakav je njegov ujak. Ili kako mu je otac nagluh i što sve. Znači, doživljavao bi poniženja u školi. A i starci, mah, majka je ionako samo kazala čvrsti savjet "nemoj se nikad udati - previše si dobar, naivan, i lako zaljubljiv". I jednostavno se toga držim.

Ne možeš za mene reći da mrzim djecu, ali isto mi smeta reći da sam ja sebičan ili slično. Nitko nije obavezan imati djecu niti treba osuđivati takve.
Last edited by john_constantine on 19 Feb 2011, 15:41, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Feb 2011, 15:37

ja sam još uvijek dijete tako da ne želim djecu u narednih 7-8 godina,oko 30-te bih želio dijete,prije nikako,ali ako se zalomi.....ženo daj vješalicu vadim ti to van :twisted:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

elrania

Post by elrania » 19 Feb 2011, 15:40

Bub wrote:Ja ne mogu vjerovat da samo callac misli pozitivno u vezi djece, a da svi toliko mrzite i samo tražite neke negativne stvari što se tiće poroda, te odgoja.
joj kak pretjeruješ :lol:
ajmo se sam na porod koncentrirat i reci mi kakve osjećaje u tebi budi ova slika i jel normalno bit zabrinut oko toga ak si žensko
SpoilerShow
Image
je, jel da?
tak da stfu :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 15:41

John_Ryder wrote:ja sam još uvijek dijete tako da ne želim djecu u narednih 7-8 godina,oko 30-te bih želio dijete,prije nikako,ali ako se zalomi.....ženo daj vješalicu vadim ti to van :twisted:
:zubifale: Ma seks s trudnicom je najbolji. Još ti i mali unutra puši. :facepalm: :oops: :mrgreen:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 15:44

elrania wrote:
Bub wrote:Ja ne mogu vjerovat da samo callac misli pozitivno u vezi djece, a da svi toliko mrzite i samo tražite neke negativne stvari što se tiće poroda, te odgoja.
joj kak pretjeruješ :lol:
ajmo se sam na porod koncentrirat i reci mi kakve osjećaje u tebi budi ova slika i jel normalno bit zabrinut oko toga ak si žensko
SpoilerShow
Image
je, jel da?
tak da stfu :lol:
he, baš me to podsjeti na knjigu o rađanju, koju imamo još uvijek u svojoj kolekciji. Ma znanstvena knjiga, ali baš ono, ako te ta knjiga ne odbije od trudnoće, svaka čast. :mrgreen: Jedino su depresivni članci o bolestima djece, i koje uključuju slike koje nisu ugodne za gledanje... Ali jako dobra knjiga.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Feb 2011, 15:44

john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:ja sam još uvijek dijete tako da ne želim djecu u narednih 7-8 godina,oko 30-te bih želio dijete,prije nikako,ali ako se zalomi.....ženo daj vješalicu vadim ti to van :twisted:
:zubifale: Ma seks s trudnicom je najbolji. Još ti i mali unutra puši. :facepalm: :oops: :mrgreen:

double pleasure :rolleyes:

Image
Image

elrania

Post by elrania » 19 Feb 2011, 15:45

john_constantine wrote:Jedino su depresivni članci o bolestima djece, i koje uključuju slike koje nisu ugodne za gledanje... Ali jako dobra knjiga.
jest, imam doma dve ogromne knjižetine iz pedijatrije i prepune su poremećaja djece i zbilja je teško za gledati to.

Bub

Post by Bub » 19 Feb 2011, 15:52

john_constantine wrote:je, je, kako ne...
Ne razumijem te Cons?

Ja jako obožavam djecu, dan danas mali bratić ili sestrična znaju doći prespavat kod mene, pa gledamo crtiće, napravim kokice, večeru i uživamo. Sljedeći dan kartamo crnog petra ili mau mau, glupiramo se i vrijeme provedno mi je kvalitetnije, nego što sam jučer popio. Ovo što si boldo je istina, jer nisam tipični muškarac koji je lijen i samo se izležava na krevetu fotelji i čeka da mu žena donese pibo iz frižidera, valjda se znam.

@elrania uvijek govorim da ženam skidam kapu što se tiče poroda jer ni jedan muškarac to ne bih mogao izdržati, ali mislim da ti pretjeruješ, a ne ja. Toliko žena rađa i da trebaš biti zabrinuta oko toga mislim da je to prirodno, ali ne u tolikoj mjere da se recimo odlučiš da nećeš imati djece ili da ih zbog toga recimo mrziš. Sve žene od frenodva i frendice što su rodite, te neke straije žene kad se diskutira pr. moja mama ili netko sličan, al' baš sve su rekle da je to bolno iskustvo, te kad dođe djete na svijet da se sve to zaboravi u sekundu.

Vjerujem da vam je to svima sada pošto još neki studirate i živite sa starcima, sve to onako bezveze, ali vama ženama kad tad će se probuditi majčinski instinkt i promjenit će se priča. Nadam se da neće biti kasno, jer znate i same kad zađete u godine, sve vam je teže ostati trudne.

btw što si brzo iskopala sliku, garant ju imaš negdje bookiranu :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 15:58

ma svi ti to tako govore, ali s godinama se sve mijenja. :kokicarenje: Kada si mlad, sve ti je lako. A kada si stariji, onda se tek vidi kakav si čovjek. Ma vjerujem da ćeš ostati takav i biti jedan od rijetkih primjera, ali nikad se ne zna...

I ono što me već dugo jebe, kada ćeš promijeniti avatar? :mrgreen: :P
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Feb 2011, 15:59

kako se bub ulizuje,nisam tipičan muškarac i te spike :lol: šala ofc..

Image
Image

callac

Post by callac » 19 Feb 2011, 16:01

@cons, ti u cijeloj ovoj priči si izuzetak jer tvoje razmišljanje je ako ništa drugo pohvalno što se neimanja djece tiče jer imaš u obitelji slučaj i mogućnost(veliku) da ti djete bude bolesno i s posebnim potrebama. I smatram također da u ovoj raspravi sa tim stavom nemaš što raditi jer poticati druge da nemaju djecu iz vlastitih razloga je neumjesno.
Biološki sat počne otkucavati i ženama (nešto ranije) ali i muškarcima i smatram da kod svih normalnih ljudi potreba za potomstvom postoji pa makar u malom procentu, ali postoji. I ovakve rasprave sa studentima i djecom od 19-23 godine nema smisla voditi, nemojte se vređati jer sasvim je opet normalno da se nikome od vas ne žuri, ne žuri se ni meni sa 30 ali sam bolno svjesna da ako već želim imati djete da mi vrijeme opako izmiče iz ruku.
Toliko o tome, a ako ćemo razmišljati o bolestima, šta sve može krenuti po krivu u trudnoći, porodu, u braku, kasnije u vrtiću, pa u školi, fax, droga, seks...nitko nikada ne bi imao djete da se "ne pati" u ovom okrutnom svijetu!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 16:03

i gotova priča...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 19 Feb 2011, 16:03

john_constantine wrote:ma svi ti to tako govore, ali s godinama se sve mijenja. :kokicarenje: Kada si mlad, sve ti je lako. A kada si stariji, onda se tek vidi kakav si čovjek. Ma vjerujem da ćeš ostati takav i biti jedan od rijetkih primjera, ali nikad se ne zna...

I ono što me već dugo jebe, kada ćeš promijeniti avatar? :mrgreen: :P
Ma sve to stoji, ne mogu znati što će biti za 10, 20 god, ali zato mogu imati takve stavove i trudit se biti čovjek kakav želim biti.

Što je s avatarom, šta je tolko loš? :cry: :zubifale:
John_Ryder wrote:kako se bub ulizuje,nisam tipičan muškarac i te spike :lol: šala ofc..
Hehe, čuj možda neka i padne. :facepalm: :mrgreen:
callac wrote:Toliko o tome, a ako ćemo razmišljati o bolestima, šta sve može krenuti po krivu u trudnoći, porodu, u braku, kasnije u vrtiću, pa u školi, fax, droga, seks...nitko nikada ne bi imao djete da se "ne pati" u ovom okrutnom svijetu!
Sviđa mi se ovo što si napisala. :wink:

elrania

Post by elrania » 19 Feb 2011, 16:03

@bub: o pobogu. ovo mi je preapsurdno gledat kako muško pametuje o ovome. naravno, ima i smisla što govoriš, al opet ne mogu ne gledati s laganim podsmjehom na licu koliko podcjenjuješ neke komentare i mišnjelja i onda mi predbacuješ neš što ja nisam nikada rekla :lol:
užasavam se rezanja, da, ali kao što sam gore napisala, rodila bih da mogu i kad bih mogla i to što sad nemam razvijene majčinske instinkte ljubavi i svega toga mucastog zaista nije ni najmanje čudno ni neobično ni za ikakvu kritiku.
kad "sazrijem i odrastem" kak veliš, bude sigurno bilo drugačije :lol:
Last edited by elrania on 19 Feb 2011, 16:09, edited 1 time in total.

Locked