odličan!
Hatchet 2 (2010)
- boyko
Re: Hatchet 2 (2010)
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
slažem se s boykom..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- remike2
+1.Sammy wrote:slažem se s boykom..
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
filmofil
adam green
al trebali su dublji glas stavit u trailer i malo mutniju sliku pa bi to bio pravi povratak u 80-e
jedva čekam film
jedva čekam film
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
Moran se pohvalit da san uz autogram Kane Hoddera, u onom frightfest katalogu kojeg mi je horror posla dobija i autogram Adama Greena. Mojoj srići nema kraja!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Studeni
bit će piknik!!!

Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- kraykulla
pogledao jučer i odličan mi je.i prvi mi bio zakon ali drugi mi još bolji zabavniji i pravi slasher sa dosta crnog humora a danielle harris 
- Victor Crowley
Film koji je vratio štih osamdesetih što danas fali. Zakon film!!
- dr_gonzo
Totalno razočarenje
i jedino što u filmu vrijedi je taj štih 80-tih, Crowley i kraj filma... sve ostalo je
Prvi je dio bio mnogo mnogo bolji...
Prvi je dio bio mnogo mnogo bolji...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
GreenHornet
Prvi mi je bio solidan za ubiti vrijeme dok je ovaj puno bolji-vrlo dobro ostvarenje.
Vise akcije,za razliku od prvog u nijednom trenutku nije dosadan,vise humora(na 2 ubojstva sam odvalio),bolji i krvaviji killovi te ok twist na kraju.Dok VC nisam previse upamtio iz prvog,nakon ovog bi ga stavio medu najbolje villiane u novijim horrorima.Ipak,sama prica poprilicno naivna i vec videna hrpu puta.
7/10
Vise akcije,za razliku od prvog u nijednom trenutku nije dosadan,vise humora(na 2 ubojstva sam odvalio),bolji i krvaviji killovi te ok twist na kraju.Dok VC nisam previse upamtio iz prvog,nakon ovog bi ga stavio medu najbolje villiane u novijim horrorima.Ipak,sama prica poprilicno naivna i vec videna hrpu puta.
7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Horrorist
+1dr_gonzo wrote:Totalno razočarenjei jedino što u filmu vrijedi je taj štih 80-tih, Crowley i kraj filma... sve ostalo je
![]()
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- Victor Crowley
Ne mogu vjerovati da vam se ova majstorija ne sviđa. 
- dr_gonzo
Odmah sam znao kamo film ide kad je onoga tipa Victor 
SpoilerShow
udavio vlastitim crijevima i onda mu sa njima otkinuo glavu
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
filmofil
nekoliko razina ispod prvog dijela...šteta, baš sam se nadao da je green krenuo nekim drugim stopama nakon frozena...ugl, jedino što vrijedi je koljačina, zabavno je gledat maštovite načine na koje crowley razara sve oko sebe, ali film je žali bože vremena
This is the Zodiac speaking.