Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- Andrej
Re: Last Post Wins !!!11one
Kokoš je najbolje tamaniti sa krompirom i hladnim pivom.john_constantine wrote:ima li netko prijedloga kako potamaniti tuđe kokoši?Već mi je dosta te proklete stare kurve i njezinog dvadesetogodišnjeg terora s njezinim kokošima koje šalje u naše dvorište, da ne "uništavaju" njezino. Jedan dan bi mogao doći do njezine kuće na tih par koraka i lijepo ju ispljuskati njezinim mrtvim pijetlom kojemu sam zavrnuo vratom...
We're all mad here...
- Wendigo
poškropi kokoši PCP-om i speedom i nahuškaj ih na babu.john_constantine wrote:ima li netko prijedloga kako potamaniti tuđe kokoši?Već mi je dosta te proklete stare kurve i njezinog dvadesetogodišnjeg terora s njezinim kokošima koje šalje u naše dvorište, da ne "uništavaju" njezino. Jedan dan bi mogao doći do njezine kuće na tih par koraka i lijepo ju ispljuskati njezinim mrtvim pijetlom kojemu sam zavrnuo vratom...
- Info
Ja sam iz Zaprešića, i također imam lude susjede, i također su me njihove kokoši zajebavale, još dan danas
Nisam znao kako se riješiti kokoši, ali sam napravio ovo. Nekih 500-tinjak metara od moje kuće ima odlagalište auta, i uzimao sam gume te kad su susjedi spavali, 4, 5 automobilskih guma sam im poslagao oko kuće. Polio benzinom, i zapalio. I to par puta
gori cijelu noć
Nisam znao kako se riješiti kokoši, ali sam napravio ovo. Nekih 500-tinjak metara od moje kuće ima odlagalište auta, i uzimao sam gume te kad su susjedi spavali, 4, 5 automobilskih guma sam im poslagao oko kuće. Polio benzinom, i zapalio. I to par puta
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Bub
Pa to smrdi k'o sam vrag.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Info
Aha, prvi puta bilo lagano jer nisu bili svjesni ni u snu da će im to netko napraviti, ali već drugi i treći puta je bilo teže, ali sam opet uspio. 
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- metallicat
joj što sam danas napravila. probudim se u 2, malo jedem, odem se otuš, odvedem psa van i dođe poruka u 15:20 ''kad dolaziš''
dogovorila se s frendicom u 3 h u gradu i ja prvi put u životu zaboravila
kako mi je neugodno bilo, tj još je jooooj

- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Asfodel
Btw, pusa u čelo svima za Valjentinovo!

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
U čelo se ljube mrtvaci.Asfodel wrote:Btw, pusa u čelo svima za Valjentinovo!![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
Onda ćemo pregaziti ono "ljubim te u čelo" ?Bub wrote:U čelo se ljube mrtvaci.Asfodel wrote:Btw, pusa u čelo svima za Valjentinovo!![]()
I think not
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Ima puno ljepših mjesta od čela.Asfodel wrote:Onda ćemo pregaziti ono "ljubim te u čelo" ?Bub wrote:U čelo se ljube mrtvaci.Asfodel wrote:Btw, pusa u čelo svima za Valjentinovo!![]()
I think not
- john_constantine
Asfodel wrote:Btw, pusa u čelo svima za Valjentinovo!![]()
evo, pusa svim slobodnim i zauzetim forumašicama.
Michel puši karu.
- john_constantine
Bub wrote:U čelo se ljube mrtvaci.Asfodel wrote:Btw, pusa u čelo svima za Valjentinovo!![]()

Michel puši karu.
- john_constantine
Da li vi imate običaj ili što god da u svom domu imate izložene fotografije svojih bliskih osoba i slično? U okvirima ili na slikama koje vise na zidu. Ili da čuvate one manje verzije fotografija lica u novčanicima?
Michel puši karu.