Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 14 Aug 2007, 19:00

Dellamorte, dellamore - vrlo zabavan, ali pomalo besmislen horor komedija, vidi se tko je bio inspiracija Dylan dogu. Hrpa bizarnih scena, odličan glavni lik makar me više podsjetio na constantinea (iz filma, ne stripa, naravno :roll: ). Zombiji su čak dobro napravljeni, a bolje nego fulcijevi zombiji. :lol: Priča je uvrnuta za puno crnog humora, kao scena s ženskom glavom. Baš zabavan trash. :wink:
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 14 Aug 2007, 21:05

john_constantine wrote:Dellamorte, dellamore - vrlo zabavan, ali pomalo besmislen horor komedija, vidi se tko je bio inspiracija Dylan dogu. Hrpa bizarnih scena, odličan glavni lik makar me više podsjetio na constantinea (iz filma, ne stripa, naravno :roll: ). Zombiji su čak dobro napravljeni, a bolje nego fulcijevi zombiji. :lol: Priča je uvrnuta za puno crnog humora, kao scena s ženskom glavom. Baš zabavan trash. :wink:
jedan od bolih horrora koje sam gedao, nije besmislen niti trash :D 8/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Aug 2007, 21:09

Aryx wrote:
john_constantine wrote:Dellamorte, dellamore - vrlo zabavan, ali pomalo besmislen horor komedija, vidi se tko je bio inspiracija Dylan dogu. Hrpa bizarnih scena, odličan glavni lik makar me više podsjetio na constantinea (iz filma, ne stripa, naravno :roll: ). Zombiji su čak dobro napravljeni, a bolje nego fulcijevi zombiji. :lol: Priča je uvrnuta za puno crnog humora, kao scena s ženskom glavom. Baš zabavan trash. :wink:
jedan od bolih horrora koje sam gedao, nije besmislen niti trash :D 8/10
je, baš čitam onu teoriju na stripovi.com. :wink:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Aug 2007, 21:30

Constantine, jebote tebi su svi filmovi trash, daj si u glavi malo redefiniraj stvari :wink:

sikeone

Post by sikeone » 14 Aug 2007, 23:32

Delamorte dellamore je old skul, nabavio sam ga još kao mulac ali je nije imao prijevoda što mi nije bilo bitno budući da sam veliki fan Dylan Doga.Rupert Everet ga je definitvno dobro utjelovio(osim činjenic da je u privatnom životu gey a Dd JE POZNAT KAO OPAK JEBAČ :wink: )

A$H

Post by A$H » 15 Aug 2007, 01:18

Planet Terror - 5/5 nekako mi je ispao bolji nego Deathproof u večini stvari i crnom humoru...samo je jako predvidljiv..ona fora sa nestalom rolom je dobra..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

bakero

Post by bakero » 15 Aug 2007, 14:46

Peter Jackson - The frighteners ako se može nazvati hororom!

inače film je izvanredan!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Aryx

Post by Aryx » 15 Aug 2007, 16:05

tenebre - dario argento malo sam se isao podsjetiti gradiva

bakero

Post by bakero » 15 Aug 2007, 17:27

vacancy - neloš filmić!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

elrania

Post by elrania » 15 Aug 2007, 19:58

john_constantine wrote:Dellamorte, dellamore - vrlo zabavan, ali pomalo besmislen horor komedija
dokopah se toga tek prosle god i pogledah na nagovor frenda koji je govorio kako film u sebi ima lijepu, pravu ljubavnu pricu (lol) i kako je zbog toga fenomenalan...yadi yadi yada
i onda se razocarah gadno
ali humor je super, a sam kraj mi je odlican
no nista drugo mi ne valja
u biti, iam jos taj cd sa sobom pa cu ga pogledat jos jednom da vidim kak sad stojim s njim

ot: night of the living dead (1990)
skinula sam ovo slucajno i skuzim da je to film koji sam davno gledala i snimila s a-kanala ko mala
onaj debeli zombi u kuci mi je bio skroz jeziv tada

A$H

Post by A$H » 15 Aug 2007, 20:19

elrania wrote:
john_constantine wrote:Dellamorte, dellamore - vrlo zabavan, ali pomalo besmislen horor komedija
dokopah se toga tek prosle god i pogledah na nagovor frenda koji je govorio kako film u sebi ima lijepu, pravu ljubavnu pricu (lol) i kako je zbog toga fenomenalan...yadi yadi yada
u biti, iam jos taj cd sa sobom pa cu ga pogledat jos jednom da vidim kak sad stojim s njim
meni osobno je remek djelo..gledao ga 10-ak puta i svaki put sve bolji..

jigsaw

Post by jigsaw » 16 Aug 2007, 18:02

When a Stranger Calls Back (1993)

http://recenzijefilmova.blog.hr/arhiva- ... html#dan16

Image

KHM... :?

Aryx

Post by Aryx » 16 Aug 2007, 18:20

A$H wrote:
elrania wrote:
meni osobno je remek djelo..gledao ga 10-ak puta i svaki put sve bolji..
slazem se s ashom :D

A$H

Post by A$H » 17 Aug 2007, 11:49

Black Night - 3/5 ima 3 priće/segmenta film, te je samo prva odličnaostale su malo izgubile na napetosti..možda su trebali promijenit redosljed pa prvu stavit zadnju...uglavnom priće su čisti Horror tako da neznam zakaj je na Imdb genre samo thriller??

Longinus - 4/5 osobno mi je Ryuhei Kitamura među najboljim redateljima tako da sam od ovoga djela isto puno očekivao i na kraju jedina man je kaj traje samo 40 min. a rado bi još kojih sat vremena akcije na to dobacio..možda i bude u budučnosti..

Beetle Juice - 5/5 obožavam Bartona, obožavam ovako uvrnute i bolesne filmove, obožavam crni humor, obožavam cijeli film..

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 17 Aug 2007, 12:36

O perverznog li filma, GENIJALNO bolesnog !!! :D

Santa sangre (1989)

Image

Director:
Alejandro Jodorowsky

A poavljuje se medju statistima i Vesna Zmijanac na pajdu sto me posebno obradovalo i dalo ovom filmu posebnu draz !!! :twisted: :mrgreen:

Image
A young man is confined in a mental hospital. Through a flashback we see that he was traumatized as a child, when he and his family were circus performers: he saw his father cut off the arms of his mother, a religious fanatic and leader of the heretical church of Santa Sangre ("Holy Blood"), and then commit suicide. Back in the present, he escapes and rejoins his surviving and armless mother. Against his will, he "becomes her arms" and the two undertake a grisly campaign of murder and revenge.
http://www.imdb.com/title/tt0098253/
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Post Reply