Koji je to film?
- Wendigo
Re: Koji je to film?
yep, to je to. hvala 
- Bub
Taj film sam gledao kao klinac i jako ga obožavam i dan danas kad ga pogledam, pogotovo mi u sjećanju ostaje onaj krak što izađe iz pjeska i što te uhvati i vuće dolje. Meni super film, nisam ga dugo pogledao, baš bih mogao.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DeadDispatcher90
Krak iz pjeska? "Enemy Mine" sa Dennisom Quaidom i Lousiom Gossetom, možda?
Revenge solves everything
- Bub
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
GreenHornet
Kako se zove dokumentarac o "Vjestici iz Blaira",joj,davnooo sam gledao,slabo se sjecam,mislim da se spominje i legenda o toj vjestici i neki kao ubojica djece koji je nekako povezan?
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- crustgrinder
GreenHornet wrote:Kako se zove dokumentarac o "Vjestici iz Blaira",joj,davnooo sam gledao,slabo se sjecam,mislim da se spominje i legenda o toj vjestici i neki kao ubojica djece koji je nekako povezan?
imas ih dva The Shadow Of The Blair Witch i Curse of the Blair Witch oba dva su mockumentary
http://www.imdb.com/title/tt0202493/
http://www.imdb.com/title/tt0265736/
-
GreenHornet
- Vermillion
Film koji sam gledao prije vise od 10 godina, stavio bi ga izmedju sf i horrora, znam da je scena u šumi su u vikendici par i po noci ih teroriziraju izvanzemaljci i sjecam se scene gdje se glava od izvanzemaljca pojavi ili iza vrata ili iza onog "zida/kartona" za presvlačenje, film je iz ranih 90tih ili cak 80tih, mislim da je glavni glumac vrlo poznati glumac ali nemora bit
- electric_eye
Podsjeca me na Evil Dead 2(ali ko nije cuo za Evil DeadVermillion wrote:Film koji sam gledao prije vise od 10 godina, stavio bi ga izmedju sf i horrora, znam da je scena u šumi su u vikendici par i po noci ih teroriziraju izvanzemaljci i sjecam se scene gdje se glava od izvanzemaljca pojavi ili iza vrata ili iza onog "zida/kartona" za presvlačenje, film je iz ranih 90tih ili cak 80tih, mislim da je glavni glumac vrlo poznati glumac ali nemora bit
Evo provjeri mozda je to:
http://www.imdb.com/title/tt0092991/
- gogoCK
-
tiho86
Grupa tinejdzera nalazi kucu u kojoj pronalaze bice koje ima dugacku belu kosu i kopite umesto nogu,stopala.Film je iz 80-ih i milsim da je neki B-produkcije.To je jedino cega se secam..
Da vas vidim sad
? Ja se ubih trazeci,ali bez uspeha..
Da vas vidim sad
- electric_eye
tiho86 wrote:Grupa tinejdzera nalazi kucu u kojoj pronalaze bice koje ima dugacku belu kosu i kopite umesto nogu,stopala.Film je iz 80-ih i milsim da je neki B-produkcije.To je jedino cega se secam..
Da vas vidim sad? Ja se ubih trazeci,ali bez uspeha..
http://www.imdb.com/title/tt0096344/
The Unnamable (1988)
H.P.Lovecraft
-
namrod
evo samo cu kopirat jer sam vec napravio temu posto nisam vidio ovu
znaci film je horror/thriller. radnja je da grupa studenata smisli kako da zezaju ostale za noc vjestica tako da prosire glasine da se vratio ubojica koji je ubio vec jednu curu s fakulteta. tokom filma se cini kao da se ubojica stvarno vratio jer glavni glumac nikako ne moze sanzati tko mu pise prijeteca pisma te mu cak jednom prilikom stave noz u torbu. cura u koju se on zaljubio ( te je s njom u "vezi") je ljubavnica profesora. tokom filma njegovi prijatelji isceniraju svoju smrt kako bi ga stvarno uvjerili da postoji taj ubojica. na kraju on ubije profesora jer misli da je on ubojica al na kraju se saznaje da je zapravo ta njegova cura ubojica i da je ona sve namjestila da on ubije toga profesora jer je on nju prevario s curom s fakulteta koju je ona ubila. jos koliko se sijecam taj ubojica nosi neku masku
uhh. nadam se da sam dovoljno opisao, bio bih vam zahvalan ako bi znali
znaci film je horror/thriller. radnja je da grupa studenata smisli kako da zezaju ostale za noc vjestica tako da prosire glasine da se vratio ubojica koji je ubio vec jednu curu s fakulteta. tokom filma se cini kao da se ubojica stvarno vratio jer glavni glumac nikako ne moze sanzati tko mu pise prijeteca pisma te mu cak jednom prilikom stave noz u torbu. cura u koju se on zaljubio ( te je s njom u "vezi") je ljubavnica profesora. tokom filma njegovi prijatelji isceniraju svoju smrt kako bi ga stvarno uvjerili da postoji taj ubojica. na kraju on ubije profesora jer misli da je on ubojica al na kraju se saznaje da je zapravo ta njegova cura ubojica i da je ona sve namjestila da on ubije toga profesora jer je on nju prevario s curom s fakulteta koju je ona ubila. jos koliko se sijecam taj ubojica nosi neku masku
- elrania
možda ovo?namrod wrote:evo samo cu kopirat jer sam vec napravio temu posto nisam vidio ovu
http://www.imdb.com/title/tt0384286/
slična je fora s isceniranjem smrti itd.
- Jane Doe