Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
Metal gear solid 3- interesantno mi je bilo viditi podrjetlo snakea, prvi meta gear, i još neke sitnice o početku radnje ovoga serijala, sama igra je ok, mali me je mučilo nišanjenje s automatskim oružjem jer sma morao popriici nišaniti. Neki od bossova su mi pre ninja-ish za ovaj serijal, ali izuzev onoga "the enda" nisu preteški. Također mi se jako svidilo što su nam dali onu pilulu za samoubojstvo, tako da mogu brzo se ubiti pa restarate od početka nekog djela, nego da moram sumnuto trčati i čekati da me ubiju.
Sad se bacam na jednu jako krvavu igru "shadow of rome"
Sad se bacam na jednu jako krvavu igru "shadow of rome"
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Da, fantastičan nastavak... Onaj dio prije borbe protiv Volgina
Ili borba protiv The Enda ili Sorrowa.
Jedino je bilo naporan dio kada Boss prepričava prije finalne borbe. Ali svaka scena borbe između Naked Snakea i Bossa, ma odlična koreografija. Tek fora s liječenjem, poput zmijskog ugriza, uboda strijele i slično. A tek cool vožnja... Ma sjajan nastavak. A i super je vidjeti Revolver Ocelota u mlađem izdanju.
SpoilerShow
Kada jedinim okom vidiš Sorrowa kako drži tablu na kojem je vrijeme...
Jedino je bilo naporan dio kada Boss prepričava prije finalne borbe. Ali svaka scena borbe između Naked Snakea i Bossa, ma odlična koreografija. Tek fora s liječenjem, poput zmijskog ugriza, uboda strijele i slično. A tek cool vožnja... Ma sjajan nastavak. A i super je vidjeti Revolver Ocelota u mlađem izdanju.
Michel puši karu.
- maddjuro
meni je malo na živce išlo ono kada se mora jesti hrana da se zasiti.john_constantine wrote:Da, fantastičan nastavak... Onaj dio prije borbe protiv VolginaIli borba protiv The Enda ili Sorrowa.SpoilerShowKada jedinim okom vidiš Sorrowa kako drži tablu na kojem je vrijeme...
- john_constantine
da, ali donosi realnosti igre... Ono, džungla i lov na životinje. Zmije, žabe, ptice, štakore ili veće životinje... Meni je to baš bilo fora. Samo što razgovori preko microphonea nisu tako epski kao što je bilo u prvom dijelu, ako se sjetiš onoga preokreta.
Eh, ja sam baš nabavio specijalno izdanje na 3 dvd - a, koji uključuje dodatne mini igre, multiplayer (bar mislim, nešto s netom), i one zabavne filmiće koje možeš pronaći na youtube. Kao filmić gdje Raven putuje kroz vrijeme da bi ubio Snakea i preuzeo njegovo mjesto.
Eh, ja sam baš nabavio specijalno izdanje na 3 dvd - a, koji uključuje dodatne mini igre, multiplayer (bar mislim, nešto s netom), i one zabavne filmiće koje možeš pronaći na youtube. Kao filmić gdje Raven putuje kroz vrijeme da bi ubio Snakea i preuzeo njegovo mjesto.
Michel puši karu.
- maddjuro
imam i ja to izdanje, sam bez onoga trećega dvda koji je trosatni film složen od filmića iz igre, ali još to moram pogledat, kad ce mi se dati,john_constantine wrote:da, ali donosi realnosti igre... Ono, džungla i lov na životinje. Zmije, žabe, ptice, štakore ili veće životinje... Meni je to baš bilo fora. Samo što razgovori preko microphonea nisu tako epski kao što je bilo u prvom dijelu, ako se sjetiš onoga preokreta.
- john_constantine
da, da... Već sam zaboravio da ima taj dvd od tri sata, kao film. Nisam ga niti ja pogledao. Samo sam odigrao one mini igre i kolekciju humorističnih filmića. Sada još da se nekako dočepam ps3 i nabavim metal gear solid 4.
Michel puši karu.
- maddjuro
ja sam sad bacio oko na jedan gamecube ok 300kn, koliko vidim novi, samo sada da je još modan...john_constantine wrote:da, da... Već sam zaboravio da ima taj dvd od tri sata, kao film. Nisam ga niti ja pogledao. Samo sam odigrao one mini igre i kolekciju humorističnih filmića. Sada još da se nekako dočepam ps3 i nabavim metal gear solid 4.
a ps3 cu kupiti jednoga dana, pošto cu uskoro ovi komp uzeti, nema mi sada smisla oboje nabavljat
- john_constantine
Mislio sam da već imaš gamecube?
Ma ja ionako moram nabaviti prvo kvalitetan televizor (i radi ps3 i zato što ovaj ide polako kvragu - debela verzija), pa tek ps3. Ne vjerujem da će baš nešto pasti cijena, znači, negdje za četiri pet mjeseci, ovisno o kašnjenju plaće i ako ne bude nekog preokreta... A i treba, za PC će, koliko god drugi govorili, biti sve manje kvalitetnih igara uz neke izuzetke...
Ma ja ionako moram nabaviti prvo kvalitetan televizor (i radi ps3 i zato što ovaj ide polako kvragu - debela verzija), pa tek ps3. Ne vjerujem da će baš nešto pasti cijena, znači, negdje za četiri pet mjeseci, ovisno o kašnjenju plaće i ako ne bude nekog preokreta... A i treba, za PC će, koliko god drugi govorili, biti sve manje kvalitetnih igara uz neke izuzetke...
Michel puši karu.
- maddjuro
john_constantine wrote:Mislio sam da već imaš gamecube?
nebi me čudilo, ja bi smo da ,u tome slučaju, naprave sve igre za PS3 da podržavaju korištenje tipkovnice i miša, kao što su to napravili s onim Unreal-om koji je nedavno za ps3 izašao. Postoji neki adapter za t, ali to nije službeni, i ima problema kod preciznog nišanjenja mišom, tj. neki problemi kod pretvorbe signala.
- DeadDispatcher90
Pardon što razbijam MGS niz, ali baš skidam Quake 4, pa me zanima je li tko to igrao? Ja sam probao davno kada sam imao slabiji PC, pa sada da odigram do kraja...
Revenge solves everything
- maddjuro
meni je, koliko se sjećam, bio dobarDeadDispatcher90 wrote:Pardon što razbijam MGS niz, ali baš skidam Quake 4, pa me zanima je li tko to igrao? Ja sam probao davno kada sam imao slabiji PC, pa sada da odigram do kraja...
- maddjuro
Ima li netko da prodaje Game Cube, modificiran, s joystickom i mem karticom?
Htio bih imati ovu konzolu, nađoh ponude od 300-500kn na raznim stranicama, pa me zanima ima li netko ovdje voljan to za prodati
Htio bih imati ovu konzolu, nađoh ponude od 300-500kn na raznim stranicama, pa me zanima ima li netko ovdje voljan to za prodati
- DeadDispatcher90
- maddjuro
Valja li što RPG serijal "Growlanser " za ps2 konzolu?
- Agich
naj igra !DeadDispatcher90 wrote:Počeo igrati predobar Dead Space 2...
@ mislim na 1, 2 nisam probao
tu !