Thor (2011)
- Dragonrage
- dragonheart
Re: Thor (2011)
Vjerovali ili ne izašao je trailer,i to trailer od 5 minuta,no sada gledam sve što je bilo na youtubeu je removed,al ja sam uspio skinut,pa da ne dižem i ja na tube,evo sendspace link,29 mb je velik trailer u FLV formatu je i prejebeno izgleda : http://www.sendspace.com/file/gl1u9i
BTW-nije snimak mobitelom or something nego je baš kak treba bit jel....
BTW-nije snimak mobitelom or something nego je baš kak treba bit jel....
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Dragonrage
- dr_gonzo
- john_constantine
Eh, samo da nema te brkove i bradu, kako sam navikao čitajući stare stripove Thora..
Michel puši karu.
- dr_gonzo
john_constantine wrote:Eh, samo da nema te brkove i bradu, kako sam navikao čitajući stare stripove Thora..
I ja bih volio da je golobrad...
i da mu Mjolnir ima pedalj ipol veću dršku (ovako malj izgleda nekako prekratak, ali barem nisu uzeli oanj iz Ultimatesa)
i da Loki ima više zelenoga na sebi (mislim na boju robe)
Ali najbolje je što se pojavljuje The Destrojer i da su ga odlično napravili...
http://en.wikipedia.org/wiki/Destroyer_(Thor_character)
Bit će to fajt vrijedan gledanja...ali me smeta što je i ovaj film u jebenom 3D-u
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
ma to će biti samo nekoliko 3D scena nevrijedna spomena... Bitno da privuče publiku.dr_gonzo wrote:john_constantine wrote:Eh, samo da nema te brkove i bradu, kako sam navikao čitajući stare stripove Thora..
I ja bih volio da je golobrad...
i da mu Mjolnir ima pedalj ipol veću dršku (ovako malj izgleda nekako prekratak, ali barem nisu uzeli oanj iz Ultimatesa)
i da Loki ima više zelenoga na sebi (mislim na boju robe)
Ali najbolje je što se pojavljuje The Destrojer i da su ga odlično napravili...
http://en.wikipedia.org/wiki/Destroyer_(Thor_character)
Bit će to fajt vrijedan gledanja...ali me smeta što je i ovaj film u jebenom 3D-u
Michel puši karu.
- Dragonrage
- Decadentor
Trailer 2
Malo mi se drugi svijet cini premoderan i sf, a kacige i artefakti
ali dobro, vidit cemo sta ce bit od ovog
Thor, Odin’s son, protector of mankind,
Ride to meet your fate, your destiny awaits
mogli bi stavit amarthe za soundtrack 
Malo mi se drugi svijet cini premoderan i sf, a kacige i artefakti
Ride to meet your fate, your destiny awaits

- Wendigo
pa thor (stripovski) je SF.Decadentor wrote:Trailer 2
Malo mi se drugi svijet cini premoderan i sf, a kacige i artefaktiali dobro, vidit cemo sta ce bit od ovog
Ride to meet your fate, your destiny awaitsmogli bi stavit amarthe za soundtrack
i ne amarthe ni slučajno!
btw, zadnji trailer mi je skroz sjeo, tako da se ovo isčekuje s nestrpljenjem.
- Josef K
Ovo če bit epic!
Samo da stave i 2D verziju u cinestar.
Samo da stave i 2D verziju u cinestar.
-
filmofil
Još jedan film o superheroju iz radionice Hollywooda. Za razliku od ostatka mnogobrojne zvijezdane postave superheroja koji su u zadnjem desetljeću iznjedrili iz 'tvornice snova', Thor kao lik svoje uporište je sagradio u nordijskoj mitologiji i Stan Lee (Marvelov čudotvorac i glavna kreativna snaga) ga nije puno promjenio od prvotne 'skice'. Cijeli Thorov univerzum zapravo je okupio likove iz pripadajuće mitologije i nije mijenjan osim nekih sitnih finesa koje su ga učinile 'herojskijim'
Kako je prošla filmska adaptacija stripa? Ne baš najbolje. Pogledao sam apsolutno sve Marvelone izdatke u posljednjih desetak godina i Thor osim praznoglave zabave ne nudi ništa novo. Da, to se i očekuje od ovakvog filma, reći će mnogi. No, klišej za klišejem jednostavno narušava cijelokupni dojam i ostavlja one iskusnije gledatelje gladne nečega više. S druge strane, zabava koju će vam iskustvo gledanja ovog filma pružiti je zajamčena ako znate što dolazite gledati. Moram priznati da mi je tih 2 sata prošlo relativno brzo, ali kao što rekoh, ostaje neki osjećaj praznine nakon odgledanog i definitivno mu se više neću vraćati.
S vizualnog aspekta nikako nije zakazao i ta estetika filma je možda i njegov najveći plus. Naime, dobio sam priliku pogledati ovo u novom IMAX kinu (vrhunac tehnologije, novo iskustvo gledanja filmova, drugačiji 3D, bla bla bla) i ovo mi je prvi film poslije Avatara za kojeg mogu reći da je 3D opravdan i nije tu samo za potrebe marketinga niti je mamac za naivniju publiku koja voli bacati novac na sve što ima 3D etiketu. Dakle, preporučam odlazak u kino zbog tog vizualnog iskustva ako zbog ničeg drugog.
Što se glumačke postave tiče, casting je vrlo ziheraški odrađen i gotovo da nije bilo mjesta za pogreške. Tako imamo dvije old school iskusnjare Anthonyja Hopkinsa te Stellana Skarsgarda, tu je i novopečena dobitnica Oscara Natalie Portman (odlična glumačka izvedba u Black Swanu), a u naslovnoj ulozi Thora izabran je široj publici dosta nepoznati Chris Hemsworth. Dosta čudan odabir s obzirom na 'hall of fame' glumce koji su do sada bili dio tog novo vala superherojskih filmova u Hollywoodu (Robert Downey Jr., Edward Norton, Chris Evans, zvijezdana postva X-Mena, itd). Moram priznati da je Chris Hemsworth odlično odglumio protagonista filma, a ne odmaže mu ni apolonsko tijelo koje je isklesao za potrebe filma te neodoljiv šarm i seksipil koji iskače iz svake scene u kojoj se pojavljuje.
Čisto sadržajno gledano, moglo je to puno bolje. Doslovno je scenarij hrpa nabacanih klišeja. Negativci zastrašujućeg izgleda koji su ipak no match glavnom pozitivcu, zamršeni obiteljski odnosi, izdajica u redovima good guysa, stereotipni misteriozni agenti kakve vidimo u svakom filmu koji se dotiče bilo čega izvanzemaljskog, klasična ljubavna priča heroja i djeve koja se slučajno našla u cijelom tom kupusu, i mnoge druge već-sam-to-vidio-puno-puta pojave. Većina likova je dosta karikaturna i papirnata, ali pozornost obratite na odnos Thora i njegovog brata Lokija koji je najzanimljiviji segment filma.
Sve u svemu, isplati se pogledati film i toplo ga preporučam ako vam je samo do zabave i 2 sata odmaranja mozga. Ako već mislite gledati film, onda ne čekajte dobar DVD rip na internetu niti DVD izdanje jer je vizualni orgazam u kinu zagarantiran. I još jedna stvar, na kraju odjavne špice je skrivena scena koja je dosta važna za film The Avengers (koji će okupiti glavne Marvelove superheroje) i budućnost samog Thora pa se malo strpite i ne žurite van iz kina.
Kako je prošla filmska adaptacija stripa? Ne baš najbolje. Pogledao sam apsolutno sve Marvelone izdatke u posljednjih desetak godina i Thor osim praznoglave zabave ne nudi ništa novo. Da, to se i očekuje od ovakvog filma, reći će mnogi. No, klišej za klišejem jednostavno narušava cijelokupni dojam i ostavlja one iskusnije gledatelje gladne nečega više. S druge strane, zabava koju će vam iskustvo gledanja ovog filma pružiti je zajamčena ako znate što dolazite gledati. Moram priznati da mi je tih 2 sata prošlo relativno brzo, ali kao što rekoh, ostaje neki osjećaj praznine nakon odgledanog i definitivno mu se više neću vraćati.
S vizualnog aspekta nikako nije zakazao i ta estetika filma je možda i njegov najveći plus. Naime, dobio sam priliku pogledati ovo u novom IMAX kinu (vrhunac tehnologije, novo iskustvo gledanja filmova, drugačiji 3D, bla bla bla) i ovo mi je prvi film poslije Avatara za kojeg mogu reći da je 3D opravdan i nije tu samo za potrebe marketinga niti je mamac za naivniju publiku koja voli bacati novac na sve što ima 3D etiketu. Dakle, preporučam odlazak u kino zbog tog vizualnog iskustva ako zbog ničeg drugog.
Što se glumačke postave tiče, casting je vrlo ziheraški odrađen i gotovo da nije bilo mjesta za pogreške. Tako imamo dvije old school iskusnjare Anthonyja Hopkinsa te Stellana Skarsgarda, tu je i novopečena dobitnica Oscara Natalie Portman (odlična glumačka izvedba u Black Swanu), a u naslovnoj ulozi Thora izabran je široj publici dosta nepoznati Chris Hemsworth. Dosta čudan odabir s obzirom na 'hall of fame' glumce koji su do sada bili dio tog novo vala superherojskih filmova u Hollywoodu (Robert Downey Jr., Edward Norton, Chris Evans, zvijezdana postva X-Mena, itd). Moram priznati da je Chris Hemsworth odlično odglumio protagonista filma, a ne odmaže mu ni apolonsko tijelo koje je isklesao za potrebe filma te neodoljiv šarm i seksipil koji iskače iz svake scene u kojoj se pojavljuje.
Čisto sadržajno gledano, moglo je to puno bolje. Doslovno je scenarij hrpa nabacanih klišeja. Negativci zastrašujućeg izgleda koji su ipak no match glavnom pozitivcu, zamršeni obiteljski odnosi, izdajica u redovima good guysa, stereotipni misteriozni agenti kakve vidimo u svakom filmu koji se dotiče bilo čega izvanzemaljskog, klasična ljubavna priča heroja i djeve koja se slučajno našla u cijelom tom kupusu, i mnoge druge već-sam-to-vidio-puno-puta pojave. Većina likova je dosta karikaturna i papirnata, ali pozornost obratite na odnos Thora i njegovog brata Lokija koji je najzanimljiviji segment filma.
Sve u svemu, isplati se pogledati film i toplo ga preporučam ako vam je samo do zabave i 2 sata odmaranja mozga. Ako već mislite gledati film, onda ne čekajte dobar DVD rip na internetu niti DVD izdanje jer je vizualni orgazam u kinu zagarantiran. I još jedna stvar, na kraju odjavne špice je skrivena scena koja je dosta važna za film The Avengers (koji će okupiti glavne Marvelove superheroje) i budućnost samog Thora pa se malo strpite i ne žurite van iz kina.
This is the Zodiac speaking.
-
olio
Thor
meni super film, 3D i efekti su vrhunski, glumci su super, akcija ludnica. Ima dosta humora.
Punoo bolje od Iron Man 2
8/10
meni super film, 3D i efekti su vrhunski, glumci su super, akcija ludnica. Ima dosta humora.
Punoo bolje od Iron Man 2
8/10
-
filmofil
da, bolji je od iron man 2, ali zato je dosta lošiji od ostalih superhero filmova...ja mislim da bi mi bio odličan da sam ga pogledao prije 3-4-5 godina (dakle, među prvima u nizu tih masovnih superhero pizdarija koje su nezaobilazni dio repertoara u kinu u svako godišnje doba), ali ovako imam neki osjećaj praznine i ne mogu dati više od 6/10
nadam se da će avengersi biti mind blowing
nadam se da će avengersi biti mind blowing
This is the Zodiac speaking.
- Info
Ma meni ti superhero filmovi me uvijek razočaraju osim Batmana 1989 koji mi je najbolji. Ostali su mi više manje loši-dobri. Ali bude se ovo gledalo makar ništa ne očekujem
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM