Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Info

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Info » 05 Feb 2011, 19:04

hitman_4 wrote:Winter's Bone (2010) - dosta težak film,likovi su dosta uvjerljivi,surovi,primitivni tj. cijelo to okruženje i atmosfera,međuljudski odnosi,radnja je spora,dosadnjikava al to i nije nekakva zamjerka.cijeli film je zapravo na leđima glavne glumice(Jennifer Lawrence), koja je impresivno odigrala vrlo zahtjevnu ulogu,a tek joj je 20.mislim da zaslužuje oskara za najbolju žensku glumicu,iako neće dobiti jer je premlada.sporedni likovi također uvjerljivi i odlični.

7.5/10
Dobar film, ali me je kraj strašno razočarao
SpoilerShow
nekako mi je nedorečen, uopće nisu se osvetili. Vjerujem da je tako realno, ali bilo bi mi puno bolje da su na nekakav drugi način završili
@remike2, samo 7? :D To mi je najbolji Bridgesov film i uloga.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

remike2

Post by remike2 » 05 Feb 2011, 20:00

Info wrote: @remike2, samo 7? :D To mi je najbolji Bridgesov film i uloga.
Nije mi baš eto nažalost toliko dobro sjeo, iako se slažem da se radi o kvalitetnom filmu, a što se tiče same Bridgesove uloge: dobar je, no rekao bih da ima on i boljih izdanja. :)
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Info

Post by Info » 05 Feb 2011, 20:11

remike2 wrote:
Nije mi baš eto nažalost toliko dobro sjeo, iako se slažem da se radi o kvalitetnom filmu, a što se tiče same Bridgesove uloge: dobar je, no rekao bih da ima on i boljih izdanja. :)
Pa dalo bi se o tome raspravljat (the big lebowski, the last picture show) a recimo u crazy heart gdje je dobio Oscara mi je bio samo dobar. Mislim da bi se mnogi složili da mu je to samo dobra uloga, i da je imao puno boljih za Oscara. Bridges je meni car uvijek bio, i ostao :supz:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

remike2

Post by remike2 » 05 Feb 2011, 20:22

Info wrote:
remike2 wrote:
Pa dalo bi se o tome raspravljat (the big lebowski, the last picture show) a recimo u crazy heart gdje je dobio Oscara mi je bio samo dobar. Mislim da bi se mnogi složili da mu je to samo dobra uloga, i da je imao puno boljih za Oscara. Bridges je meni car uvijek bio, i ostao :supz:
Baš to boldano mi i je (IMO) njegova uloga karijere, dok poslije toga bi dodao Starman, Wild Bill, The Last Picture Show, itd... a moram i priznati da mi je i u American Heart (dosta podcijenjenom filmu) prejeben, dok se slažem da je u Crazy Heart bio samo dobar, u svakom slučaju ko što i veliš: car bio i ostao, meni jedan od naj glumaca svih vremena! :supz:
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Bub

Post by Bub » 05 Feb 2011, 23:41

The Fighter (2010) - 9.5/10

hitman_4

Post by hitman_4 » 06 Feb 2011, 08:55

In Bruges (2008) - genijalan film. :supz:

:rock: : priča,likovi,gluma,režija,scenarij,uvjerljivost,nezaboravne i zakon scene,patuljak :prayer: ,crni humor,mjesto radnje,glazba,kraj

9.2/10
Last edited by hitman_4 on 06 Feb 2011, 09:14, edited 1 time in total.
Image

Image

Image

jeba

Post by jeba » 06 Feb 2011, 09:14

assassination of a high school president - po meni jako dobro, oduševio me narativni dio glavnog lika tokom cijelog filma... to bi bio neki high school who did it mystery movie

remike2

Post by remike2 » 06 Feb 2011, 10:40

Ray (2004) - 10/10

cactus

Post by cactus » 06 Feb 2011, 16:57

Zagor - Poglavica Bez Plemena (2005)
Ako ovaj donekle kratki film (oko 40 minuta) uzmemo kao rad grupe fanova Duha sa sjekirom i ne shvatimo ovo kao suviše ozbiljno ( a i pretpostavka je da kao takav i nije rađen) dobijamo solidnu količinu zabave. Ali kako to ocijeniti?
Izgled glavnih junaka (zagor i čiko) i ostalih (negativci i indijanci) je bez šale čak jako dobar. Naracija je u skladu sa nekoliko dobrih dijaloga koje mogu nasmijati gledaoca.
Lokacija je onakva kako bi mogla i biti u stripu (malo šumice,malo močvarice i snimaj :D )
I konačna ocijena 10/10 (ako sam pretjerao,neka sam....
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Feb 2011, 17:21

to je onaj hrvatski film ili turski? :kokicarenje:
Michel puši karu.

jeba

Post by jeba » 06 Feb 2011, 18:38

Middle Men (2009) - very nice :supz:

remike2

Post by remike2 » 06 Feb 2011, 19:24

Stripes (1981) - 8/10
Date Night (2010) - 5/10

Ašow

Post by Ašow » 06 Feb 2011, 21:37

District 9 - 8/10
--------
Last.fm

cactus

Post by cactus » 06 Feb 2011, 21:41

john_constantine wrote:to je onaj hrvatski film ili turski? :kokicarenje:
Snimano je na Fruškoj gori i Kameničkom parku
Turske filmove nemam
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Sammy

Post by Sammy » 06 Feb 2011, 23:12

Kick-Ass (2010) - odličan superhero movie. Prezabavan, tih 2 sata mi je proletilo sam tak. Prejebeno otkačeni likovi, svaki je dobar na svoj način, odlična ideja i sama realizacija priče uz dobrog negativca. Glazba također dobra, a mala Mindy je pravo osvježenje u svijetu filma :supz: - 9/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Post Reply