Ženski kutak
- Ašow
Re: Ženski kutak
A ono, bub, danas sam malo mizantropičar, našao sam hrpu starih slika i pisama i pjesama i sveg što sma imao u srednjoj skoli uz posjedovanje polaroida, akustične gitare, duge kose i lanca na gardijskim hlačama...
nekih cura se ni ne sjećam kak se zovu, ali da, probudila su mi se neka sjećanja i zapravo sam shvatio koliko sam prva 4 razreda srednje škole bio pijan.
nekih cura se ni ne sjećam kak se zovu, ali da, probudila su mi se neka sjećanja i zapravo sam shvatio koliko sam prva 4 razreda srednje škole bio pijan.
- Asfodel
Pa postoje statistički podaci za skoro svaku sitnicu tamo objašnjenu. Ako kaže da većina nešto radi/voli ne znači da si ti u toj skupini, jeltecallac wrote:e a vidiš ja govorim iz svog iskustva, mediji me ne jebu 3% već dulje vrijeme jer jedan dan je crno drugi dan bijelo... zar ti stvarno želiš reći da sebe pronalaziš u tom tekstu jer oprosti,ali ja sam apsolutno oprečna gotovo svakom njihovom istraživanju, a i dosta osoba u mojoj užoj okolini...elrania wrote:e, nisu
vidjet ćeš u jednoj od prez da je i to nešto što je već u ranim danima determinirano i po evolucionistima ne vrijedi masa toga što se u medijima govori.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
@callac: pišem ovo 'po evolucionistima' upravo zato što je to njihova teorija, a ne moje vjerovanje i mišljenje.
i osobno se ne pronalazim u najmanje 50% svih stvari koje su predstavili.
dok s druge strane dosta ponašanja nekih ljudi koje znam vidim jasno u tome što govore.
i tako.
i oprošteno ti je
dok s druge strane dosta ponašanja nekih ljudi koje znam vidim jasno u tome što govore.
i tako.
i oprošteno ti je
- callac
a pročitala sam baš sve u vezi toga i kažem samo da sam mišljenja kako u današnje vrijeme standard te ljepote se ipak razlikuje i naravno da nigdje ne piše da apsolutno SVI tako razmišljaju jer je nemoguće napraviti takvo istraživanje, radi se dakle o nekim postocima i uzme onaj najveći. Mislim, da sad ne zaglibimo, koliko god istine bilo u tome, hvala bogu na iznimkamaAsfodel wrote:Pa postoje statistički podaci za skoro svaku sitnicu tamo objašnjenu. Ako kaže da većina nešto radi/voli ne znači da si ti u toj skupini, jeltecallac wrote:e a vidiš ja govorim iz svog iskustva, mediji me ne jebu 3% već dulje vrijeme jer jedan dan je crno drugi dan bijelo... zar ti stvarno želiš reći da sebe pronalaziš u tom tekstu jer oprosti,ali ja sam apsolutno oprečna gotovo svakom njihovom istraživanju, a i dosta osoba u mojoj užoj okolini...elrania wrote:e, nisu
vidjet ćeš u jednoj od prez da je i to nešto što je već u ranim danima determinirano i po evolucionistima ne vrijedi masa toga što se u medijima govori.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Zablokirao sam na trenutak.Asfodel wrote:Aha, kužim, one stranicu prije slike.
...a zar nam nise one previše popederčile topic??
Brate samo ti daj, sve je to za ljude...ja se sjećam kad sam našao kazete od čorbe sav sretan, a nemam ih di ubacit da slušam.Ašow wrote:A ono, bub, danas sam malo mizantropičar, našao sam hrpu starih slika i pisama i pjesama i sveg što sma imao u srednjoj skoli uz posjedovanje polaroida, akustične gitare, duge kose i lanca na gardijskim hlačama...
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
elrania wrote:@callac: pišem ovo 'po evolucionistima' upravo zato što je to njihova teorija, a ne moje vjerovanje i mišljenje.
i tako.
i oprošteno ti je
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
E, to je sranje veliko kad nemas na cem pustiti medij.Bub wrote:Brate samo ti daj, sve je to za ljude...ja se sjećam kad sam našao kazete od čorbe sav sretan, a nemam ih di ubacit da slušam.Ašow wrote:A ono, bub, danas sam malo mizantropičar, našao sam hrpu starih slika i pisama i pjesama i sveg što sma imao u srednjoj skoli uz posjedovanje polaroida, akustične gitare, duge kose i lanca na gardijskim hlačama...
Pročitaj u muškom kutku koje sam pizdarije još našao.
Sve sasvim slučajno.
Sutra ću se popeti na tavan
a što se tiče playera za reprodukciju, brijem da nemam samo blue ray player. Nekih imam i po više komada.
- elrania
ovo je statistički bizarnocallac wrote:naravno da nigdje ne piše da apsolutno SVI tako razmišljaju jer je nemoguće napraviti takvo istraživanje, radi se dakle o nekim postocima i uzme onaj najveći.
a zato postoje načini uzimanja uzoraka koji su nasumični, nepristrani itd itd i mali milijun formula i analiza da se dođe do reprezentativnog koji jasno predstavlja populaciju i utvrđuje se statistička značajnost/neznačajnost.
npr, ono za mušku seksualno i žensku emotivnu ljubomoru je statistički značajno, ali su dosta male razlike u pitanju.
i zapravo su svi nalazi koji su izneseni dosta konzistentni tokom vremena osim onog o preferenciji nevinosti koja dosta opada zbog razvoja kontracepcije.
i glede standarda ljepote, ovdje se odnosi na znakove koji znače zdravlje i preračunava se i važe koliko ih osoba ima i je li dovoljno dobra da bude partner. ne znači da ih sve netko mora imati da bude visoko poželjan.
ti znakovi koji pokazuju zdravlje su upravo oni koji znače lijepu kosu, lijepu kožu, bujne grudi itd itd. i ima jedan nalaz na slajdu da je i međukulturalno značajno, jer žene s bliskog istoka koje su uvijek pokrivene imaju visoku težnju da paze na svoju težinu i sl. pa i time opravdavaju sveprisutne slične potrebe neovisno o medijima.
+ osvrnuti se na SSSM tamo na jednoj slici gdje je barbika i što evolucija kaže na društveno usvajanje poželjnih karakteristika.
a ovo nije tu navedeno, ne znam gdje sam to slušala, nešto sociološko brijem, poželjnost količine oblina/masti je ono što se mijenja ovisno o dostupnosti hrane, dakle, ratu, krizama... što je hrana dostupnija, poželjnije su mršavice, a što je manje ima, cijeni se dobro popunjena žena. i tako u krug.
ALI uvijek je bitam waist-hip ratio.
uglavnom, ovo možda pomogne malo, vjerojatno i tu ima stvari koje je već netko negdje pročitao, no nek se nađe kad se već priča.
- Ašow
jedino sam vidio ovo od sveg sto si napisala.elrania wrote:bujne grudi itd
- elrania
pravi homo sapiens!Ašow wrote:jedino sam vidio ovo od sveg sto si napisala.elrania wrote:bujne grudi itd
- Bub
Di su bujne grudi, šta opet sam prozuj'o?! 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
homo erectus molio bi lijepo!elrania wrote:pravi homo sapiens!Ašow wrote:jedino sam vidio ovo od sveg sto si napisala.elrania wrote:bujne grudi itd
- callac
homo, točkaAšow wrote:homo erectus molio bi lijepo!elrania wrote:pravi homo sapiens!Ašow wrote:
jedino sam vidio ovo od sveg sto si napisala.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
- elrania
a ubogo malo!Ašow wrote:homo erectus molio bi lijepo!elrania wrote:
pravi homo sapiens!