Tattoo & Piercing
- john_constantine
- elrania
Re: Tattoo & Piercing
@callac: ja sam još i tvoje odgađanje komentara protumačila ko da se suzdržavaš od masovne kritike, jer znam kakvo ti je mišljenje o tome, ali drago mi je vidjeti da sam ipak dobila plusić

- john_constantine
da.... Mnogima će to djelovati užasno. Ali meni je to baš, iskreno, prekrasno... Lijepe boje trake, ta dominacija crvenih i crnih traka. Baš kao neka umjetnost, koju možda jedino kvare te crvene mrlje na čistoj divnoj koži. A i ova ženska koja joj radi to na leđima mi je isto impresivna.callac wrote:Scarface wrote:Užas...![]()
a mislim, da se ghost ne osjeća ugroženim, globalno su mi te stvari također užasne u smislu da ih ja nikad ne bih stavila na sebe, ali cijenim tvoju požrtvovanost, tvoj stil, i zbilja je dobro odrađen posao koji na lijepoj i zgodnoj curi izgleda odlično nevezano za moj, njegov ili tuđi ukus i mišljenje o tome...
Michel puši karu.
- Scarface
Nemoj se ljutit, znaš da su mi općenito užasne ovakve stvari, jbg...elrania wrote:oh, pa konačno da se netko i ovako usudio komentirati!Scarface wrote:Užas...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
da, to s mrljama je bed, a kasnije da smo slikali bi imali velike linije krvi na lijevoj strani pa opet ne bi bilo neš krasno 
možda sljedeći put bude bolje.
irena nije tak jako zadovoljna, no s obzirom da joj je ovo prvi ovakav rad ikada, da ga je radila u nikakvim uvjetima - slabo svjetlo, puno ljudi, bliceva itd. - odlično je!
@scarface: pa kakva ljutnja? znam već dobro što misliš o ovome i bilo mi je zapravo neobično kako tek sada kritiziraš. uostalom, nije mi ovo stvar za koju očekujem ovacije od svih prisutnih i normalno je da je nekome il gadno il ružno il što već.
možda sljedeći put bude bolje.
irena nije tak jako zadovoljna, no s obzirom da joj je ovo prvi ovakav rad ikada, da ga je radila u nikakvim uvjetima - slabo svjetlo, puno ljudi, bliceva itd. - odlično je!
@scarface: pa kakva ljutnja? znam već dobro što misliš o ovome i bilo mi je zapravo neobično kako tek sada kritiziraš. uostalom, nije mi ovo stvar za koju očekujem ovacije od svih prisutnih i normalno je da je nekome il gadno il ružno il što već.
- john_constantine
- Decadentor
- boyko
Elr, svaka čast

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- metallicat
da, onaj zadnji link, ''think ink''. ali naravno da postoji ali. rekao mi tip kad sam se naručila da donesem sutra tj danas kaparu, inače me briše s liste. kako sam danas radila 13sati, nisam imala kad i dala ja damiru da mi odnese pare. išao je 4x puta između 17,30-19,30 i niti jednom ih nije bilo. i sad očito mi datum propada zbog njihove krivice. koja neodgovornost, ili je to samo moja ''sreća''.Jane Doe wrote:wow, super. neznam jel mi kaj promaklo, ali kod koga na kraju radiš ?? kod onih što si link stavila ??metallicat wrote:14.02, 15h![]()
![]()
uletim ja u salon, pitam lika sve to, veličina, i pitam koliko bi me došlo. kad je rekao ja ostala zapanjena, a on meni šta je puno?![]()
doć će me 600, 700 kn + što su mi tu od svih viđenih slika najjebenije
nadam se da će sve dobro ispast, nekako mi se teško bilo odlučit kod koga..al dobro
pa to je sad blizujooooj, pa svi se tetoviraju, ja moram čekat do kraja ljeta
![]()
i ti i moj frend Miska i @elrania... baš sam hepi zbog vas i jedva čekam skice... a onda moram smislit nešto prejebeno jer sam konačno našla mjesto za nešto što pokušavam smjestit još od pretprošlog ljeta i nikako da dođe na red, a ovaj puta još neznam točno ko će mi to radit
(to će je neš novo za mene
)
elr, fora je slika na kojoj je sve gotovo, zanimljvo

- Jane Doe
@elri, meni je sve zakon; od kose do šminke, perija, korzeta,
i što je najbitnije vidim da ti je bilo super iskustvo, što mi je jako drago
@cat, pa nazovi ih danas, a ak budu kenjali, odi nekom drugom. najbitnije je da se ti sa njima osjećaš ugodno i imaš povjerenja.... bez toga niš....
tako da, ak te zbog svoje greške obriše s liste, goni to i nađi drugog
SpoilerShow
čepova za kadu i sudoper 
@cat, pa nazovi ih danas, a ak budu kenjali, odi nekom drugom. najbitnije je da se ti sa njima osjećaš ugodno i imaš povjerenja.... bez toga niš....
tako da, ak te zbog svoje greške obriše s liste, goni to i nađi drugog

- elrania
hvala svima na komplimentima 
@jane - trebala bih profurati i te čepove ko novi burleskno-socijalni stil
ot: mislila sam da ću si uzeti neku malo dužu pauzu od pirsanja nakon ovoga, al ne da vrag mira. jedva čekam da se nešto ubode u 3. mj, samo nikako odlučiti se što prvo.
@jane - trebala bih profurati i te čepove ko novi burleskno-socijalni stil
ot: mislila sam da ću si uzeti neku malo dužu pauzu od pirsanja nakon ovoga, al ne da vrag mira. jedva čekam da se nešto ubode u 3. mj, samo nikako odlučiti se što prvo.
- Jane Doe
da, treba probat, nikad se nezna...
pa za nastup umjesto lepeza poklopci od kante za smeće
(već imam scenu iz policijske akademije u glavi
)
al, ono, jel ti vidiš s kim ja živim
takav mi je i brat postao... jadna ona njegova cura, kad skuži u kaj se uvalila, teleportirat će se u drugu galaksiju
pa za nastup umjesto lepeza poklopci od kante za smeće
al, ono, jel ti vidiš s kim ja živim

- elrania
ma bude se navikla. ak ne, šic 
kante za smeće, kažeš. a ne bi ni tave bile loše. kasnije mogu na neku tehnološka evolucija foru pa furat matičnu ko korzet i tak.
kante za smeće, kažeš. a ne bi ni tave bile loše. kasnije mogu na neku tehnološka evolucija foru pa furat matičnu ko korzet i tak.
- Jane Doe
ma tooooelrania wrote:ma bude se navikla. ak ne, šic
i to one za palačinke, velike su, a lagane i lako je za baratat s njima

- metallicat
došla danas opet kod tipa, i zatvoreno
rekla si ako ga danas ne nađem tamo odustajem. i eto, našao se neki tip ispred koji ga je taman zvao i rekao da će sad. pa pričekala, stvorilo se još par ljudi tamo, dala pare i bok. pogriješila sam datum, 15.02 je