Season of the Witch (2010)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Asfodel

Re: Season of the Witch (2010)

Post by Asfodel » 27 Jan 2011, 00:23

metallicat wrote:
Asfodel wrote:I zahvaljujem Cat na mogućem spoileru, preletjela sam strane, ali to sam uspjela zamijetiti. Kad pogledam film, vidjet ću hoće mi to pokvariti doživljaj...
a ispričala sam se već :facepalm: :lol: desi se :lol:
Nema to veze, moram i ja doć i popljuvat :lol:

Ako za koji tjedan dođem i budem ljuta i počnem srat kako mi je to sjebalo cijeli film, nemoj to shvatiti na osobnoj razini... To nema veze s tobom kao osobom, nego s tvojim neodgovornim ponašanjem u vezi jednog filma, jel... haha. Glupo je što uopće ovo moram pisati
(sumnjam da ću se ikad toliko nisko spustiti, ali općenito ako dospijem do toga da nekoga počnem vrijeđati ad hominem - ubijte me, molim vas :lol: )
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 27 Jan 2011, 18:08

tipičan blockbuster ne znam čemu toliko buke

nije loš film nikako..... ima dosta napetih situacija....
:supz: :supz:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 02 Feb 2011, 11:49

Jako dobar.Poglavito radi zadnjih 20 minuta koje su mi odlicne.Od twista do spooky scena i ugodaja opcenito.Jedna scena na samom pocetku takoder prejebena.Sve ostalo samo ok,nista vise.
6,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 02 Feb 2011, 12:15

Film je prva liga. Stvarno, al stvarno ne kužin tolike negativne kritike, i pogotovo Wendigovu opasku da mi se ovo neće svidit, kad ima apsolutno sve elemente za uspješan medieval blockbuster. Twist savršeno paše, i jednostavno ga je moralo bit. Perlman i Cage rasturaju ka i uvik, i sve ostalo sjeda na svoje misto, od uvodne scene do završnog obračuna.

Ozbiljno ljudi, koji vam je vrag da vam je ovo toliko loše?

Ocjena: 10/10
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Feb 2011, 14:29

ghost, vrlo rado bih ti odgovorio na pitanje, ali jednostavno ne znam što da napišem konkretno o tom filmu, ostavio me bez riječi, u vrlo negativnom smislu...
ali ajd, dat ću si truda. :lol:

za početak, da se razumijemo... film sam išao gledati jako dobre volje i bez predrasuda. ja obožavam srednji vijek, križare, mačeve, kugu, vještice i sve elemente koje ovaj film sadrži, a iskoristo ih je nikako. čak mi je malo i zgadio gore navedeno.

da ne bude da serem bez argumenata, obrušit ću se žestoko na; nikakav i grozan scenarij, "doskočice" između perlmana i cagea (mislim, nije u stilu takvog filma da se u srednjem vijeku govori "spasio sam ti guzicu" i sl.), katastrofalnu glumu i onaj, jel... onaj kraj.
SpoilerShow
opatija sa mrtvim redovnicima pisarima koje opsjednu demoni, pa se počnu kao pauci CGI-jevski penjati po zidovima
me dokrajčila.
SpoilerShow
zatim, CGI transformacije vukova u "demonske vukove"
, ma daj....
već na samom početku,
SpoilerShow
dok ubijaju one vještice
se da naslutiti da će film u prvih par minuta pasti u 5 metara duboku vodu, a da ne spominjem scene križarskih ratova kada se onaj njihov zapovjednik dere kao papagaj, a cage i perlman sjeku sve oko sebe, i to se ponavlja kojih 5-10 puta. LOL!

isto tako sam bio "bez riječi" nakon što sam pogledao prvih sat vremena twilighta. :)

zadnje mišljenje; uwe boll-ovi uratci su premija za ovo.

eto.

Scarface

Post by Scarface » 02 Feb 2011, 15:10

E vidiš sve to šta je tebi "zgadilo" tu tematiku meni je pozitivno, jer san uživa u takvom mdoerniziranju iste. Jednostavno je kul, a ne Uwe Boll klasa (za koju još kažeš da je premija za ovo). Ne mogu se s tim složit ni u ludilu, film je jebeno dobra zabava, i bilo bi mi žaj da neko ko ima u planu pogledat film odustane jer po tvome ispada da je totalno smeće, kad nije. Kužin tvoje razočaranje (zapravo ne kužin, al poštujen), iako mislin da si prestrog.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Feb 2011, 15:57

prestrog sam jer nisam ni približno mislio da će film ispasti takav. očekivao sam nešto tipa black death.
nego.. ok, svakom svoje. precizno sam se izjasnio i nema smisla da se dalje upuštam u rasprave o nećemu što mi ne valja.

Scarface

Post by Scarface » 02 Feb 2011, 16:31

Wendigo wrote:prestrog sam jer nisam ni približno mislio da će film ispasti takav. očekivao sam nešto tipa black death.
nego.. ok, svakom svoje. precizno sam se izjasnio i nema smisla da se dalje upuštam u rasprave o nećemu što mi ne valja.
Tu ti je najveća grješka.

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Feb 2011, 17:24

valjda... pošto nisam gledao trailer iz kojega se vidi kakav je to film.

Scarface

Post by Scarface » 02 Feb 2011, 17:27

Ma da, Black Death je defintivno puno kvalitetniji film, al potpuno druga kalsa. Isto tako ne očekujen ni od Drive Angryja ništa drugo do varijaciju na temu Ghost Ridera. Cage se u zadnje vrime vata pomalo dječjih uloga (Sorcerer's Apprentice, ovo i DA), jbg...

metallicat

Post by metallicat » 02 Feb 2011, 17:43

meni je loš scenarij, gluma u određenih, i općenito ta neka radnje di je sve predvidljivo soim jadnog kraja, koji mi je totalno bezveze. a tek onaj preloooš cgi :facepalm:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Feb 2011, 17:46

Scarface wrote:E vidiš sve to šta je tebi "zgadilo" tu tematiku meni je pozitivno, jer san uživa u takvom mdoerniziranju iste. Jednostavno je kul, a ne Uwe Boll klasa (za koju još kažeš da je premija za ovo). Ne mogu se s tim složit ni u ludilu, film je jebeno dobra zabava, i bilo bi mi žaj da neko ko ima u planu pogledat film odustane jer po tvome ispada da je totalno smeće, kad nije. Kužin tvoje razočaranje (zapravo ne kužin, al poštujen), iako mislin da si prestrog.
čitajući wendigov post, izgleda da je više očekivao "realniji" srednjovjekovni film kao stari horori 70 - tih s vješticama, a ne s takvim stvarima koje je naveo...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 02 Feb 2011, 17:55

john_constantine wrote:
Scarface wrote:E vidiš sve to šta je tebi "zgadilo" tu tematiku meni je pozitivno, jer san uživa u takvom mdoerniziranju iste. Jednostavno je kul, a ne Uwe Boll klasa (za koju još kažeš da je premija za ovo). Ne mogu se s tim složit ni u ludilu, film je jebeno dobra zabava, i bilo bi mi žaj da neko ko ima u planu pogledat film odustane jer po tvome ispada da je totalno smeće, kad nije. Kužin tvoje razočaranje (zapravo ne kužin, al poštujen), iako mislin da si prestrog.
čitajući wendigov post, izgleda da je više očekivao "realniji" srednjovjekovni film kao stari horori 70 - tih s vješticama, a ne s takvim stvarima koje je naveo...
Da, kao Black Death, i to smo već razjasnili.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Feb 2011, 18:02

nisam to još uvijek gledao... Stavlja se na spisak. :kokicarenje:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Feb 2011, 22:50

za sve filmove koje gledam u kinu nemam nikakva očekivanja,e zato volim ići u kino
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply