o da. free ili? platim ako trebajohn_constantine wrote:child play 2 i ghoulies. Hoćeš?metallicat wrote:dajohn_constantine wrote:metallicat jedina na forumu skuplja original VHS - ove?šta daš
?
@ghost - vjerovatno je mislila da su ona i sis ispratile svoje dečke na koncert.
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
Re: Last Post Wins !!!11one

- john_constantine
ma free...
Samo trebam nabaviti kuverte s folijom da to pošaljem. E sorry zbog onog obećanja. Htio sam poslati sve VHS - ove, ali starci su bili protiv (a i oni su sve to kupili tijekom Jugoslavije), pa zato nisam mogao poslati. Ma imam još nekoliko njih, ali vidjeti ću. Ma lakše bi bilo osobno predati i mirna kuća, a ovako... ako imaš strpljenja dok nađem način da pošaljem tih par u komadu ili će biti u dvije kuverte.
Javim ti.
Samo trebam nabaviti kuverte s folijom da to pošaljem. E sorry zbog onog obećanja. Htio sam poslati sve VHS - ove, ali starci su bili protiv (a i oni su sve to kupili tijekom Jugoslavije), pa zato nisam mogao poslati. Ma imam još nekoliko njih, ali vidjeti ću. Ma lakše bi bilo osobno predati i mirna kuća, a ovako... ako imaš strpljenja dok nađem način da pošaljem tih par u komadu ili će biti u dvije kuverte.
Michel puši karu.
- elrania
za zainteressirane buduće psihologe (zadro, ghostov frend, možda dec itd.)- kako sam danas čula, navodno se bude smanjila kvota za upis (ffzg). trenutačno je 85 + oni koji pređu prag i direktno se upisuju zbog očevog statusa branitelja (zbog toga ih je sada 105).
sljedeće bi generacije bio valjda limit nekih 70 ili manje, dunno.
uglavnom, ovu prvu godinu sad krešu i postavljaju dosta rigorozne uvjete da se prepolovi godina i da dio ljudi ne položi uvjete za neke predmete za ljetni semestar. ...što je i inače praksa, al sad su divlji
uglavnom, ovu prvu godinu sad krešu i postavljaju dosta rigorozne uvjete da se prepolovi godina i da dio ljudi ne položi uvjete za neke predmete za ljetni semestar. ...što je i inače praksa, al sad su divlji
- Decadentor
wtf to jos uvjek vrijedi??elrania wrote:za zainteressirane buduće psihologe (zadro, ghostov frend, možda dec itd.)- kako sam danas čula, navodno se bude smanjila kvota za upis (ffzg). trenutačno je 85 + oni koji pređu prag i direktno se upisuju zbog očevog statusa branitelja (zbog toga ih je sada 105).
a opet nikako da rjesim ovo sa drz maturom

- Bub
Vidi se da si emotivac i sanjar, što je u jednu ruku dobro, ali baš bih te volio vidjet za 5, 10 god, hoćeš li imati takvo mišljenje, pa čak i ako uspiješ u svome naumu, što ti želim od svega srca, ali nekad treba izaći iz oblaka. Kao što sam već rekao opet ćeš biti kotačić i ako budeš radio taj posao jer ćeš uvijek raditi za neku producentsku kuću ili nešto takvo i imati ćeš limite, radno vrijeme i sve što ide uz, možda malo drukčije od drugih poslova, ali slično. Razlika, samo što ćeš raditi ono što voliš i mislim da tebe to jebe više nego nešto drugo. Shvatio si da si pogriješio s faksom i da ti se ne sviđa, što je normalna stvar, ljudi pre mladi odabiru svoj poziv u životu, pa se kasnije znaju predomislit, tako sam i ja. Svi su kotačići, pa čak i nogometni treneri, nogometaši, šefovi, direktori, doktori...svi rade po nekoj špagi i po smjernicam koje im netko da. Znam da nisi mislio tako, ali uvredljivo i superiorno zvuči to što si prije napisao i mogu ti reći da sam te sekunde kad sam to pročitao osjetio jaku nelagodu.filmofil wrote:da, oprostite što sam preburno reagirao i možda vas uvrijedio, nije mi to bio cilj, samo mi je dosta ljudi mi pokušavaju objasnit sve ko da sam klinac od 5god koji želi biti astronaut...smatram da postoje različiti životni putevi i ne znam zašto si puno ljudi zakuca u glavu da je faks JEDINI put i da si bez faksa ništa...faks je samo konvencionalan put, ali ne i garancija sreće i dobrog života
smatram da sam se rodio s tom vještinom da mogu ljudima kroz kameru i pisanje prikazat jako snažne emocije i tome ću definitivno posvetiti cijeli život...želim da jednog dana kad pogledate nešto moje (daj bože) osjetite emociju koju sam želio dočarati, želim da se plačete, smijete i što je najvažnije, uživate u tom iskustvu
na kraju možda i ne uspijem, možda se stvarno dogodi worst case scenario, ali eto, ako sam išta naučio u životu onda je to da treba biti uporan i nikad ne odustajati čak i kad sve lađe potonu...talent imam, energiju imam, ljude imam i smatram da će cijela ta kvaliteta na kraju isplivati van jer imam onaj osjećaj da mogu promjeniti svijet (dovoljno je da promjenim jednog čovjeka svojim radom i smatrat ću to uspjehom)
Boldano, tebi treba iskustva što u toj profesiji što u životu.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
@dec: ukinulo se već 2007., ali sada po državnoj izgleda da je vrijedilo za ove koji su psih upisivali.
prvo smo mislili da su zbilja digli kvotu na 105, al je zapravo još uvijek na 85 i ovaj višak su sam ubacili pa se sad pokušavaju otrest dobrog dijela ljudi.
npr, novi režim polaganja ispita iz statistike 1 - prvo 75% za 2 (što je dosad vrijedilo), ali u svemu tome u čem imaš negdje 6-7 cjelina, svaku moraš s najmanje 50% točnosti riješiti inače se isto pada. i naravno, ima negativnih bodova
prvo smo mislili da su zbilja digli kvotu na 105, al je zapravo još uvijek na 85 i ovaj višak su sam ubacili pa se sad pokušavaju otrest dobrog dijela ljudi.
npr, novi režim polaganja ispita iz statistike 1 - prvo 75% za 2 (što je dosad vrijedilo), ali u svemu tome u čem imaš negdje 6-7 cjelina, svaku moraš s najmanje 50% točnosti riješiti inače se isto pada. i naravno, ima negativnih bodova
- Decadentor
nije bas ohrabrujuca cinjenica
+ ovi negativni bodovi koji se desavaju kad pobrkas dva pojma a "savrseno" ih tumacis 

- elrania
Bub wrote:Hmmm....sad kad ovo ponovo čitam, možda sam se malo i previše otvorio.
@dec: nisam skužila ovo iza plusa
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor
A mislio sam na to ako zamjenim 2 pojma (sto mi se zna dogadjat) necu imat 2 nego 4 pogreske ili kako vec ide...samo sto malo kompliciram 
btw ja se na forumu otvarm samo kad sam u kombinaciji pijan-depresivan hah

- elrania
to na negativne ti ide na T/N zadatke pa bolje onda ostavljati prazno, ak nisi siguran. (osobno ne volim nikako takav tip ispita; veselija sam s 15 esejskih pitanja).Decadentor wrote:A mislio sam na to ako zamjenim 2 pojma (sto mi se zna dogadjat) necu imat 2 nego 4 pogreske ili kako vec ide...samo sto malo kompliciram
na anglistici mi je pak išlo na cijele prijevode pa su bili genijalni rezultati testova gdje ti jedan zadatak nosi npr 3 ili 10 bodova (tj toliko u minusu, ak ih ne diraš), a ljudi koji se usude i zajebu imaju -10 ili -30
- john_constantine
nešto me muči ono... bizarna stvar. Znate onih 10 pošasti iz Biblije... I jedna od njih je kada se sva voda pretvori u krv. I da se to doista dogodi, da se sve tekuće od vode do alkohola pretvori u krv, da li je čovjek osuđen na izumiranje ili se može preživjeti pomoću te "krvi"?
Michel puši karu.
- Bub
Imaš pravo, dobro nisam baš od jučer ovdje i na ovom forumu su jako dobri ljudi i jedini forum na kojem je ovako ugodna atmosfera, a i ja imam nekih sranja u zadnje vrijeme, nakupi se, pa nekad je dobro bar neke stvari/frustracije izbaciti iz sebe, olakšat se.elrania wrote:nisi prvi ni zadnji koji ovo radi na ovom forumu i zapravo mi je drago vidjeti da su odnosi ovdje takvi da pružaju mogućnosti otvaranja, ali isto tako razumijevanja od strane drugih.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Josef K
Ma meni je svejedno.elrania wrote:za zainteressirane buduće psihologe (zadro, ghostov frend, možda dec itd.)- kako sam danas čula, navodno se bude smanjila kvota za upis (ffzg). trenutačno je 85 + oni koji pređu prag i direktno se upisuju zbog očevog statusa branitelja (zbog toga ih je sada 105).
Ja sam stavio 6 smjerova na filozofskom jer ako ne upadnem za režiju želim godinu dana studirat bilošta a onda sljedeče godine opet probat na režiju.
Na jedan od tih 6 ču valjda upsat
- elrania
nadam se da budeš na ono tebi najprivlačnije, jer dosad nisam baš čula da je netko na ffzg na neželjenom studiju bio sretan
(dobar dio nas ni na željenom
)
(dobar dio nas ni na željenom