sutra!!!
Ženski kutak
- elrania
Re: Ženski kutak
kako koji, što se ne čitaju obavjesti?
sutra!!!
sutra!!!
- callac
a fak, sutra dingo ima roćkaselrania wrote:kako koji, što se ne čitaju obavjesti?![]()
![]()
sutra!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
- callac
lol, cijeli tulum ćemo preselit na parafilijuelrania wrote:nek dođe i on
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
eh, bilo bi divno da svi dođete!
ženska koja to organizira se seli uskoro van hrvatske za stalno pa si sve gledam kad će uopće bit sljedeća parafilija u nas...
ženska koja to organizira se seli uskoro van hrvatske za stalno pa si sve gledam kad će uopće bit sljedeća parafilija u nas...
- callac
ma jebi ga kad se baš potrefilo da je ovaj vikend tulum, nije ni on znao do danas, a ja sam totalno smetnula s uma kad je ta parafilija, brzo mi došla, sve sam računala zadnji dani u 1. mjesecu, a ono i jesu već zadnji dani..
ah...hoću onda sve detalje na kavi/pivi i nadam se da će te dosta slikati i stavit na stranicu! 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
jep, bude se slikalo i nadam se da neće neke baš ekstra golišave ić na net 
- callac
Zadnjih sat vremena sam u kupaoni-sređujem ormarić sa kozmetikom, onaj gdje mi je šminka, ni ne usuđujem se krenuti u drugi gdje su preparati za kosu i neki nakit...
Jutros sam popizdila jer sam uspjela i zadnje sjenilo koje koristim pretvoriti u prah, čudi me samo da se nije strgao onaj mehanizam za zatvaranje...redovito mi ispadaju takve stvari u lavabo i sjebu se tipa treći dan nakon što ih kupim... sad sam napravila takvu čistku i imam puno više mjesta za sve (iako je i sad nagurano pa se pitam gdje je sve i stalo kad sam pobacala 30%
)
Danas u kozmu umalo nisam pokupovala par pizdarijica koje mi realno ne trebaju, al su na sniženju i sve po 20kn- sjenila, tuševi, maskare, sjajila i sl. Na vrijeme sam izašla!
Sutra bi moga ormar s odjećom slično proći- nemam kamo sa stvarima a 50% ne nosim.. a bome i cipele. Jedino me muka hvata kad pomislim da sam ipak sve to kupila u jednom trenutku
Jutros sam popizdila jer sam uspjela i zadnje sjenilo koje koristim pretvoriti u prah, čudi me samo da se nije strgao onaj mehanizam za zatvaranje...redovito mi ispadaju takve stvari u lavabo i sjebu se tipa treći dan nakon što ih kupim... sad sam napravila takvu čistku i imam puno više mjesta za sve (iako je i sad nagurano pa se pitam gdje je sve i stalo kad sam pobacala 30%
Danas u kozmu umalo nisam pokupovala par pizdarijica koje mi realno ne trebaju, al su na sniženju i sve po 20kn- sjenila, tuševi, maskare, sjajila i sl. Na vrijeme sam izašla!
Sutra bi moga ormar s odjećom slično proći- nemam kamo sa stvarima a 50% ne nosim.. a bome i cipele. Jedino me muka hvata kad pomislim da sam ipak sve to kupila u jednom trenutku
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
@elr - e tnx, i meni se učinilo da sam vidjela čak par takvih strogih tipičnih outfita. A malo je glupo oblačit nešto u čemu će doć možda još ljudi.
No dobro, to će se održavati ionako svake prijestupne pa možda i ostvarim cilj korzet + neka uniforma..
A ovo za tebe jebada hmm.. zar se ne bi mogla tamo presvlačiti? Mislim dobro, to si vjerojatno već ispitala. Uglavnom sretno!
A ovo za tebe jebada hmm.. zar se ne bi mogla tamo presvlačiti? Mislim dobro, to si vjerojatno već ispitala. Uglavnom sretno!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
ovo mi zvuči poznatocallac wrote:redovito mi ispadaju takve stvari u lavabo i sjebu se tipa treći dan nakon što ih kupim.
@asf: bila sam te skužila da ćeš dolaziti sutra pa pitaš za ovu kombinaciju
a sljedeća parafilija bi možda mogla biti tamo negdje tokom jeseni...ne znam, ovo je moja pretpostavka, možda bude i prije što bi bilo ok pa da nije opet hladnoća vani kad se ide na to.
bit će garderoba i dolazim ja tamo u čizmama i normalnoj odjeći pa se budem presvukla, al opet mi je problem kako to što ću obuć uskladiti da sve štima tokom večeri.
idem sutra onda definitivno do imp. galerije da vidim te kapice, jer mi se ne nosi marama. rečeno mi je da su tamo nešto šire od ovih što sam danas isprobavala i nisu stožaste pa je i to plus i to bi onda moglo dobro izgledati. za razliku od dva mala tornja na sisama ko ovo danas.
- Asfodel
Njet, već sam rekla da ne idem na ovu. A inače znam da se to rijetko održava i bit će super i ako sljedeću stave kad su rokovi 
- elrania
ma znam da si rekla, al sam dobila na tren dojam da si se neš predomislila.
pokušat ću utjecat koliko mogu da sljedeću stave u neutralnije vrijeme. ja imam veliku sreću da su mi ovaj tjedan pomakli rokove iz nečeg opasnog s 2.2. na tjedan iza pa se lakše diše.
ne bih uopće išla na ovo da nisam dobila lijep poziv i ponudu da sudjelujem
pokušat ću utjecat koliko mogu da sljedeću stave u neutralnije vrijeme. ja imam veliku sreću da su mi ovaj tjedan pomakli rokove iz nečeg opasnog s 2.2. na tjedan iza pa se lakše diše.
ne bih uopće išla na ovo da nisam dobila lijep poziv i ponudu da sudjelujem
- Asfodel
@elr - sinulo mi je nešto za dečka. Nekakav kul šešir ili povez za oko (trgovine s dječjim maskama?)
(sorry ako zvuči debilno
)
(sorry ako zvuči debilno
- Jane Doe
i ljudi, kakvi ste u sexu ?
što volite, što ne...
kad sam već pročitala da se dio forumske polulacije nada nečem ovakvom u ženskom kutku, zašt ne malo opet i o toj temi
dakle, dali volite preuzet inicijativu ili ste radije primatelj svega lijepoga pto krevet (i ostali namještaj) pruža u svoj svojoj udobnosti ??
ja sam skužila da sam u krevetu sama svoja suprotnost. inaće sam 100 na sat, druželjubiva,otvorena i hiperaktivna osoba,ali, recimo, nikad nebi mogla svezat nekog za krevet jer nebi zanla što dalje... nekak bi se osječala kao da glumim.... ja radije da se mene veže

što volite, što ne...
kad sam već pročitala da se dio forumske polulacije nada nečem ovakvom u ženskom kutku, zašt ne malo opet i o toj temi
dakle, dali volite preuzet inicijativu ili ste radije primatelj svega lijepoga pto krevet (i ostali namještaj) pruža u svoj svojoj udobnosti ??
ja sam skužila da sam u krevetu sama svoja suprotnost. inaće sam 100 na sat, druželjubiva,otvorena i hiperaktivna osoba,ali, recimo, nikad nebi mogla svezat nekog za krevet jer nebi zanla što dalje... nekak bi se osječala kao da glumim.... ja radije da se mene veže

- Bub
Što je to seks?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series