Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Ženski kutak

Post by Asfodel » 28 Jan 2011, 14:24

metallicat wrote:ja neznam niš o tome, pa čak ni kako se koristi, osim ako nije da samo upališ i điraš po nozi :lol:
Upravo tako. :lol:
Ja sam se prvo prepala zvuka, jer je glasno kao kosilica i rotira se ko ludo...no onda kad prisloniš - pjesma. Samo to čupanja ne boli.
I imaš sve upute itd.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 28 Jan 2011, 14:27

:lol:
poslala mail. hehe :mrgreen:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Jan 2011, 15:14

Elrania, što se tiče parafiličnih obleka (mislim, ne idem, ali pitam teoretski)
..jel bi ovakvo nešto bilo ok, samo da umjesto majice zamisliš bijelu košulju, umjesto ove kravate - kožnu kravatu, i dolje kožni minjak. Dakle boje su iste, materijali promijenjei. To je bila moja obleka za Novu, samo dolje su bile malo šire crne trapke.
Ja mislim da je to čak ok što se dresscoda tiče, ali osobno mi je prejednostavno, ako govorimo o željama, mašti i fiks idejama..hmm
SpoilerShow
Image

Ašow

Post by Ašow » 28 Jan 2011, 15:16

Dobro ti stoji.
Sad probaj bez toga.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jan 2011, 16:36

u jbt, ako je to tvoja slika, želim te sanjati svake noći i imati mokre snove. :mrgreen: :prayer:
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Jan 2011, 17:23

john_constantine wrote:u jbt, ako je to tvoja slika, želim te sanjati svake noći i imati mokre snove. :mrgreen: :prayer:
jep, to je ona, slatki snovi :mrgreen:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jan 2011, 17:32

Jane Doe wrote:
john_constantine wrote:u jbt, ako je to tvoja slika, želim te sanjati svake noći i imati mokre snove. :mrgreen: :prayer:
jep, to je ona, slatki snovi :mrgreen:
je, vidiš, draga... kako je život nepošten. :( Da je pametna, mogla bi me imati. :mrgreen:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Jan 2011, 17:54

Ma nisam to ja :mrgreen: Našla slike od neke bezimene mitze na netu..i ona isto ima kao ja Carpenterovu Maglu na vratima. Što reći, genijalka :mrgreen:

:lol:

Bub

Post by Bub » 28 Jan 2011, 17:56

Još da imaš plavu kosu mogla bih raditi na oktober festu, ostale predispozicije su tu, na mjestu. :zubifale:

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Jan 2011, 18:01

Vjerojatno misliš na ključne kosti.

Bub

Post by Bub » 28 Jan 2011, 18:03

Asfodel wrote:Vjerojatno misliš na ključne kosti.
Pa da naravno to i ramena.

elrania

Post by elrania » 28 Jan 2011, 18:54

Asfodel wrote:Elrania, što se tiče parafiličnih obleka (mislim, ne idem, ali pitam teoretski)
..jel bi ovakvo nešto bilo ok, samo da umjesto majice zamisliš bijelu košulju, umjesto ove kravate - kožnu kravatu, i dolje kožni minjak. Dakle boje su iste, materijali promijenjei. To je bila moja obleka za Novu, samo dolje su bile malo šire crne trapke.
Ja mislim da je to čak ok što se dresscoda tiče, ali osobno mi je prejednostavno, ako govorimo o željama, mašti i fiks idejama..hmm
SpoilerShow
Image
ok je kombinacija - klasično i strogo. jednostavna je, al opet, nije potrebno s tim pretjerivati da liči na neš. a što bi na noge?
frendica je ko doorbitch prvi put tamo nosila pvc minjak, jednostavne pvc čizme na visoku petu, bijelu košulju i kravatu (jedino je nabavila još neki pvc topić preko košulje). dakle, skoro ista stvar i bilo je dobro.

mene sad skroz jebe to s robom. danas sam si našla bou (müller, 50 kn, među robom za maškare :lol: ), bila do onog dućana što je cat poslala, tam nisu imali ništa što mi je odgovaralo (iako je jako lijepo i ima općenito dosta zanimljivih stvari) pa idem sutra još do jednog drugog vidjet za kapice za bradavice :lol:
jako mi ne paše što mi leđa moraju biti oslobođena, a bez grudnjaka se osjećam grozno i sad imam nemoguću misiju pronać nešto najtaman.
mislila sam možda nabacit te kapice i jedan bolero pa bou koja će uglavnom pokrivati sise.
prva ideja je bila maramu od vrata pa u križ prek sisa i otraga zavezat, al nekako mi šlampavo to izgleda...
i nakon svih promišljanja koju ću haljinu uzet, koji šos...na kraju idem u gaćama :facepalm: :lol: (one male puffy burleskne)

callac

Post by callac » 28 Jan 2011, 19:07

elrania wrote:
Asfodel wrote:Elrania, što se tiče parafiličnih obleka (mislim, ne idem, ali pitam teoretski)
SpoilerShow
Image
ok je kombinacija - klasično i strogo. jednostavna je, al opet, nije potrebno s tim pretjerivati da liči na neš. a što bi na noge?
frendica je ko doorbitch prvi put tamo nosila pvc minjak, jednostavne pvc čizme na visoku petu, bijelu košulju i kravatu (jedino je nabavila još neki pvc topić preko košulje). dakle, skoro ista stvar i bilo je dobro.

mene sad skroz jebe to s robom. danas sam si našla bou (müller, 50 kn, među robom za maškare :lol: ), bila do onog dućana što je cat poslala, tam nisu imali ništa što mi je odgovaralo (iako je jako lijepo i ima općenito dosta zanimljivih stvari) pa idem sutra još do jednog drugog vidjet za kapice za bradavice :lol:
jako mi ne paše što mi leđa moraju biti oslobođena, a bez grudnjaka se osjećam grozno i sad imam nemoguću misiju pronać nešto najtaman.
mislila sam možda nabacit te kapice i jedan bolero pa bou koja će uglavnom pokrivati sise.
prva ideja je bila maramu od vrata pa u križ prek sisa i otraga zavezat, al nekako mi šlampavo to izgleda...
i nakon svih promišljanja koju ću haljinu uzet, koji šos...na kraju idem u gaćama :facepalm: :lol: (one male puffy burleskne)
e, a kad je to točno i jel znaš kolko je upad, ja'b te došla gledat :mrgreen: , a mooožda Vladu nagovorim, jedina je prepreka to što se on ne bi ni u ludilu obukao kako doliči pojavit se na parafiliji :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 28 Jan 2011, 19:10

u 22h bude krenulo, mene i martinu buše oko 11-12.
upad je 55 kn!

joj, ja ni za hrvoja ne znam što bih s robom... nismo uopće imali vremena otić kroz grad pronać neki detalj, jer se učilo stalno,a on još ima neš u ponedjeljak i zasad smo još na hlačama+košulji+kravati ko pred 2 mj. :?
najviše bi mu odgovarao neki crni prsluk, a opet, gdje to nać za malo para...

callac

Post by callac » 28 Jan 2011, 19:11

elrania wrote:u 22h bude krenulo, mene i martinu buše oko 11-12.
upad je 55 kn!

joj, ja ni za hrvoja ne znam što bih s robom... nismo uopće imali vremena otić kroz grad pronać neki detalj, jer se učilo stalno,a on još ima neš u ponedjeljak i zasad smo još na hlačama+košulji+kravati ko pred 2 mj. :?
najviše bi mu odgovarao neki crni prsluk, a opet, gdje to nać za malo para...
a koji dan? :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Post Reply