Asfodel wrote:Elrania, što se tiče parafiličnih obleka (mislim, ne idem, ali pitam teoretski)
..jel bi ovakvo nešto bilo ok, samo da umjesto majice zamisliš bijelu košulju, umjesto ove kravate - kožnu kravatu, i dolje kožni minjak. Dakle boje su iste, materijali promijenjei.
To je bila moja obleka za Novu, samo dolje su bile malo šire crne trapke.
Ja mislim da je to čak ok što se dresscoda tiče, ali osobno mi je prejednostavno, ako govorimo o željama, mašti i fiks idejama..hmm
ok je kombinacija - klasično i strogo. jednostavna je, al opet, nije potrebno s tim pretjerivati da liči na neš. a što bi na noge?
frendica je ko doorbitch prvi put tamo nosila pvc minjak, jednostavne pvc čizme na visoku petu, bijelu košulju i kravatu (jedino je nabavila još neki pvc topić preko košulje). dakle, skoro ista stvar i bilo je dobro.
mene sad skroz jebe to s robom. danas sam si našla bou (müller, 50 kn, među robom za maškare

), bila do onog dućana što je cat poslala, tam nisu imali ništa što mi je odgovaralo (iako je jako lijepo i ima općenito dosta zanimljivih stvari) pa idem sutra još do jednog drugog vidjet za kapice za bradavice
jako mi ne paše što mi leđa moraju biti oslobođena, a bez grudnjaka se osjećam grozno i sad imam nemoguću misiju pronać nešto najtaman.
mislila sam možda nabacit te kapice i jedan bolero pa bou koja će uglavnom pokrivati sise.
prva ideja je bila maramu od vrata pa u križ prek sisa i otraga zavezat, al nekako mi šlampavo to izgleda...
i nakon svih promišljanja koju ću haljinu uzet, koji šos...na kraju idem u gaćama

(one male puffy burleskne)