Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Bub

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Bub » 27 Jan 2011, 20:52

callac wrote:Bub, prvo WB
Fala ti :partyman:

Općenito ljudi uvjek govore tj. izvlače se na godine, a u pitanju je lijenost, dobro možda i nije to slučaj kod tebe, ali sve se može kad se hoće. Ma sve pet, baš me to malo začudilo kad sam pročitao od tebe, jer imaš bend, furaš svoju furku (koja mi se btw sviđa), te sve ostalo i kolko znam baš si dobra i kvalitetna osoba, pa me to iznenadilo kad sam pročitao pogotovo kad čujem to "ti još mo'š, ja ne, godine bla bla" i k tome si još uvjek mlada, da se ne uvrijediš ne mislim klinka, balavica i sl, to nisi više kad si prošla 18u.

Tečaj u algebri je razlika cerifikatu iz microsofta koji je ekstremno težak i smiješ samo jednom pasti, al' opet kažem ako osoba ima motivacije i želje godine nisu prepreka, jest da je teže nego napraviti to u ranijoj dobi, ali opet se može.

callac

Post by callac » 27 Jan 2011, 21:02

Bub wrote:
callac wrote:Bub, prvo WB
Fala ti :partyman:

Općenito ljudi uvjek govore tj. izvlače se na godine, a u pitanju je lijenost, dobro možda i nije to slučaj kod tebe, ali sve se može kad se hoće. Ma sve pet, baš me to malo začudilo kad sam pročitao od tebe, jer imaš bend, furaš svoju furku (koja mi se btw sviđa), te sve ostalo i kolko znam baš si dobra i kvalitetna osoba, pa me to iznenadilo kad sam pročitao pogotovo kad čujem to "ti još mo'š, ja ne, godine bla bla" i k tome si još uvjek mlada, da se ne uvrijediš ne mislim klinka, balavica i sl, to nisi više kad si prošla 18u.

Tečaj u algebri je razlika cerifikatu iz microsofta koji je ekstremno težak i smiješ samo jednom pasti, al' opet kažem ako osoba ima motivacije i želje godine nisu prepreka, jest da je teže nego napraviti to u ranijoj dobi, ali opet se može.
:seksualische: hvala na lijepim riječima :) i da te odmah preteknem, ja znam sve o tim microsoftovim certifikatima jer mi je bivši položio četiri, imam i one brošiće kod sebe jer bi mi ih uvijek dao kada položi... i zato i kažem da to ipak nije isto što i studiranje..a elraniji sam rekla da još stigne zato što sam ja taman od nje starija toliko koliko bi meni trajao studij, praksa i specijalizacija... :lol: a to nije, priznaj, ipak tako malo vremena. Plus onaj financijski problem i vratimo se na početak da je u mom slučaju to neostvarivo (jedino otić u Bosnu i kupiti diplomu :mrgreen: )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 27 Jan 2011, 21:04

bub wrote:al' opet kažem ako osoba ima motivacije i želje godine nisu prepreka, jest da je teže nego napraviti to u ranijoj dobi, ali opet se može.
ko primjer tog kad se želi, može se, izdvajam svoju staru koja je s 45. god upisala višu i ove je godine završava uz posao medicinske sestre, dakle ima noćnih od 12h, dnevne isto tako, jutarnje pa popodnevne smjene i onda trčanja na predavanja i seminare na kojima mora biti.
plus što doma njeguje nepokretnu baku.

ja se tome naprosto divim, jer daje sve u roku i još joj bolje ide nego meni koja imam sve uvjete i vremena na bacanje kad se usporedim s tim što ona radi. još se zapravo i posramim svojih radnih navika i truda koji ulažem.

a godinu plaća 10k kn, meni plaća moje 6k, ide se u minuse, al bude se sve posložilo kad se to završi.

callac

Post by callac » 27 Jan 2011, 21:09

elrania wrote:
bub wrote:al' opet kažem ako osoba ima motivacije i želje godine nisu prepreka, jest da je teže nego napraviti to u ranijoj dobi, ali opet se može.
ko primjer tog kad se želi, može se, izdvajam svoju staru koja je s 45. god upisala višu i ove je godine završava uz posao medicinske sestre, dakle ima noćnih od 12h, dnevne isto tako, jutarnje pa popodnevne smjene i onda trčanja na predavanja i seminare na kojima mora biti.
plus što doma njeguje nepokretnu baku.

ja se tome naprosto divim, jer daje sve u roku i još joj bolje ide nego meni koja imam sve uvjete i vremena na bacanje kad se usporedim s tim što ona radi. još se zapravo i posramim svojih radnih navika i truda koji ulažem.

a godinu plaća 10k kn, meni plaća moje 6k, ide se u minuse, al bude se sve posložilo kad se to završi.
:prayer:
mami stvarno svaka čast!!!!
aj sad se opet moram opravdati i ponoviti da ja ne mogu vanredno i financijski nema šanse da to izvedem, pa da i upadnem redovono bez plaćanja, odakle mi novci za život u zagrebu, starci su konačno riješili zadnjeg studenta kojem smo svi pomagali i vrijeme je da malo odmore, ne bih nikako imala srca ih više išta tražiti. Plus ako se sad žalim da mi fali novaca, kako bih tek onda kukala, bolje je svima ovako :lol:
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jan 2011, 21:11

ma sve se uvijek okreće oko novca, naravno... Ma to je i razlog zašto sam odustao od maketa. Previše skupi hobi. 50 kn svaka boja (kupio sam ih valjda 10 boja, i sve su otišle kvragu... pretvorile se u nekakvu prozirnu tekućinu). Ljepilo loše i sve ostalo... A i tako nemam baš nekog strpljenja za to, he. Bolje mi leži puzzle. :rock: Ali baš bi htio napraviti ono dvorac ili nešto slično od lego kocki, ali za to isto čujem da je dosta skupi hobi... I nisam siguran da li ima za to "projekt" ili dvorac radiš sam uz maštu...
Last edited by john_constantine on 27 Jan 2011, 21:12, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 27 Jan 2011, 21:12

callac wrote:(jedino otić u Bosnu i kupiti diplomu :mrgreen: )
Ako je Anto Đapić mogao kupit svoje možeš i ti. :zubifale:

Ne znam da li pričamo o istima, ali opa znači dečko ti je web/desktop developer ili nešto slično svaka čast, jel radi u struci? Naravno da nije isto kao i faks, ustvari nije ni približno, ali to sam naveo kao primjer, doduše mi u svojoj branši svaki dan učimo nešto novo, tako da ja svakih 2, 3 mj moram čitati nove knjige učiti nove tehnologije, mada mi se i neda baš, ali za razvoj i napredovanje moram, tako da konstanto uz 8, 10, pa nekad i 12h posla još moram naći kod kuće vremena za učenje jer na poslu ne mogu i nemam vremena, te ići na kojekakva predavanja koja nisu čest ali ih ima. Opet prepreka tebi je znači nešto drugo nažalost, a ne godine. :wink:

Eto o tome pričam, elry svaka čast mami. :prayer:

elrania

Post by elrania » 27 Jan 2011, 21:12

@callac: ihihihi, morala bi polagati državnu maturu :mrgreen: teta callac s malim maturantima na pripremama :mrgreen:
btw, što te konkretno zanima od fakseva?

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Jan 2011, 21:14

Jesam ja onda čula dezinformaciju da drž.matura ima ograničenje kod godina, tj. nakon određene god starosti ju ne moraš polagati? :?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 27 Jan 2011, 21:18

Asfodel wrote:Jesam ja onda čula dezinformaciju da drž.matura ima ograničenje kod godina, tj. nakon određene god starosti ju ne moraš polagati? :?
nemam pojma.
trebalo bi vrijediti da se za svaki faks to polaže. osim za medicinu koja vraća stare prijamne.

Info

Post by Info » 27 Jan 2011, 21:23

john_constantine wrote:
Info wrote:Je li mi može netko objasniti podžanrove horora? Znam sve za njih, ali ono, ukratko nekakav opis, par predstavnika. Na PM može kada netko uhvati vremena, ako vam se da :)
ako nitko ne napravi, budem ja navečer. :kokicarenje:
Hvala unaprijed :)
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

callac

Post by callac » 27 Jan 2011, 21:25

@Bub- BIVŠi dečko :lol: i mislim da još uvijek predaje u Algebri, dok smo bili skupa je imao svoju školu, al je brzo propalo zbog lošeg odabira poslovnog partnera...inače je bivši student brodogradnje, matematike i fizike i fer-a (ništa nije do kraja završio :lol: ) a sadašnji je Vip-ovac, tamo radi kao teh. podrška i studira zaštitu na radu vanredno.
@elri- :lol: a otkako ovdje radim zanima me stomatologija, precizije oralna kirurgija.. :) veliki zalogaj za tako sitnu curu :mrgreen:
A ako ćemo o hobijima i talentima (sori Dec, znam da "ne postoje" al tako ćemo ih nazvati u nedostatku bolje riječi) dugo sam razmišljala upisati neki tečaj za kozmetičara/vizažistu, al me svaki put odbila skupoća privatnih škola u kojima jedini realno možeš negdje stići, na otvorenom ima upisa, al iz prve ruke znam da bez još dodatnih diploma u tim privatnim školama možeš njihovu objesit mačku o rep... To sam mislila kao u fušu raditi, šminkat ženskice za svadbe i sl. + imam jako puno pacijenata koji rade na TV-u pa sam se mislila tamo ugurati i tak..prevelike ambicije možda. A to što imam bend je stvar koju nikad nisam ganjala u smislu nekog posla, tu mi prvenstveno fali onaj X faktor o kom sam prije pisala, a i prevelika sam tvrdoglavica za našu estradu gdje se manje više prodaju vlastita uvjerenja i glazbeni ukusi za jadnu crkavicu osim ako nisi Severina ili Thompson...
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jan 2011, 21:28

je, kada se smislim onog tečaja za masažu... Ali ne znam koliko imaš koristi od toga kada ju jedanput završiš s obzirom da 80 % Hrvata masažu povezuje s seksom. :facepalm:

he,he, jedna učiteljica je htjela davati instrukcije iz engleskog ili nečega. I stavila svoj oglas na oglasnike, a javljali joj se većinom muškarci koji su ili htjeli čuti njezin glas ili tražiti "posebne" instrukcije. Pa je odustala...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jan 2011, 21:32

metallicat jedina na forumu skuplja original VHS - ove?
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 27 Jan 2011, 21:34

john_constantine wrote:je, kada se smislim onog tečaja za masažu... Ali ne znam koliko imaš koristi od toga kada ju jedanput završiš s obzirom da 80 % Hrvata masažu povezuje s seksom. :facepalm:

he,he, jedna učiteljica je htjela davati instrukcije iz engleskog ili nečega. I stavila svoj oglas na oglasnike, a javljali joj se većinom muškarci koji su ili htjeli čuti njezin glas ili tražiti "posebne" instrukcije. Pa je odustala...
:lol:
maserka ne bih bila nikad, nikad...iako dobro i masiram :lol: (još referenci, ha elri :mrgreen: ) al svaka ženska koja masira završi sa palčevima veličine lopate!! :shock: a ja sam ponosna na svoje tanke i duge prstiće.. i plus što to nije ko u filmovima nego bi ugl, masirala bake i dede koji imaju problema sa kičmom :lol:
If one of them is dead.

Bub

Post by Bub » 27 Jan 2011, 21:35

callac wrote:@Bub- BIVŠi dečko :lol:
Ja se ispričavam, promaknulo mi. :zubifale:

Locked