u jbt.. ambiciozno.jigsaw wrote:Asi, Ezel, 1001 noć...![]()
![]()
Šala naravno..kad sam u prilici gledam Oz malo na youtubu i Lost sam krenuo ponovno..
Koje serije trenutno pratite?
- Wendigo
Re: Koje serije trenutno pratite?
- Aryx
za mene ta serija nema bas neki rewatch valueWendigo wrote:u jbt.. ambiciozno.jigsaw wrote:Asi, Ezel, 1001 noć...![]()
![]()
Šala naravno..kad sam u prilici gledam Oz malo na youtubu i Lost sam krenuo ponovno..
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Scarface
Aryx wrote:za mene ta serija nema bas neki rewatch valueWendigo wrote:u jbt.. ambiciozno.jigsaw wrote:Asi, Ezel, 1001 noć...![]()
![]()
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- copycat
sada cu početi od početka gledati scream queens
reality tv koji traži ženske koje ču glumiti u budučem horror filmu
trailer za 2 sezonu
http://www.youtube.com/watch?v=JLMwiJd38EQ
reality tv koji traži ženske koje ču glumiti u budučem horror filmu
trailer za 2 sezonu
http://www.youtube.com/watch?v=JLMwiJd38EQ
- Wendigo
slažem se, eventualno pogledati najdraže epizode.Aryx wrote:za mene ta serija nema bas neki rewatch valueWendigo wrote:u jbt.. ambiciozno.jigsaw wrote:Asi, Ezel, 1001 noć...![]()
![]()
gledanje kompletnog losta je once in a lifetime iskustvo. repriziranje je potpuno suvišno i nepotrebno.
- alecto
- Jane Doe
jučer startali being human. pilot mi je bio tako tako, ali dalje mi je odlično. nemrem odabrat naj lika od naša tri vesela cimera, baš su dream team skupa.
i nekak mi je drago da su promijenili glumce, ona ženska je bila sva splašena, a onaj vampir mi je više nalikovao na narkića sa laganom gej sklonošću
i nekak mi je drago da su promijenili glumce, ona ženska je bila sva splašena, a onaj vampir mi je više nalikovao na narkića sa laganom gej sklonošću

- john_constantine
nastavio s drugom sezonom Farscape. Ma sjajna i mračnija SF serija s humorom, akcijom, i zanimljivim likovima. Ma obožavam tu seriju i tu žabu 

Michel puši karu.
-
neah
Ja sam uspela da pronadjem prevod do 5 serijala 5 epizoda i nestrpljiva sam da nastavim sa gledanjem. Znate li gde se moze naci prevod ostalih serijala, pa makar i na engleskom pa cu ja prevesti.john_constantine wrote:Je li tko gledao ovu neku španjolsku seriju The boarding school (El internado)? Vidim da neki lik prevodi marljivo tu seriju, pa mi stalno upada u oči. Na imbd - u tek par komentara i malo podataka...
Serija je fenomenalna
Pozdrav
- john_constantine
na engleskom nije teško naći, a seriju samo jedan lik prevodi. Ovo su ionako njegovi prijevodi...
Michel puši karu.
-
neah
Ja se ubih trazeci engleski prevod ali bezuspesno pa ako ste neglde naleteli, molim za link.
- jigsaw
[/quote]u jbt.. ambiciozno.[/quote]za mene ta serija nema bas neki rewatch value[/quote]
slažem se, eventualno pogledati najdraže epizode.
gledanje kompletnog losta je once in a lifetime iskustvo. repriziranje je potpuno suvišno i nepotrebno.[/quote]
Preskočio sam dosta epizoda. Pa sad da ne izgubim nit krenut ću od početka, naravno neću sve epizode pogledati nego one kojih se slabo sjećam i koje nisam vidio. Vidjet ćemo koliko ću izdržati, ali sa zadovoljstvom krećem.
slažem se, eventualno pogledati najdraže epizode.
gledanje kompletnog losta je once in a lifetime iskustvo. repriziranje je potpuno suvišno i nepotrebno.[/quote]
Preskočio sam dosta epizoda. Pa sad da ne izgubim nit krenut ću od početka, naravno neću sve epizode pogledati nego one kojih se slabo sjećam i koje nisam vidio. Vidjet ćemo koliko ću izdržati, ali sa zadovoljstvom krećem.
- john_constantine
I dalje je baš smiješna serija Svi vole Raymond, ali zbilja, s sve više sezona, serija ide sve više kvragu s tim glavnim likom. Samo cendra za takve sitnice da je to strašno. A žena, samo komentiramo zašto dopušta da ju ponižava, podcjenjuje, trpi i što sve, a ona mu oprašta. Već je odavno trebala dati rastavu i odjebati ga neka živi s roditeljima... Baš kao da je usrano malo dijete, taj Raymond...
Što više gledam seriju, to raste sve veća odbojnost da ga gledam uopće u filmovima...
Što više gledam seriju, to raste sve veća odbojnost da ga gledam uopće u filmovima...
Michel puši karu.
- callac
Slučajno sam navukla dečka na Castle, sad svako veče ranije završi wow i dođe u krevet gledat samnom, još se i naljuti ako neku pogledam bez njega
Fora je serija i Alexis je djelomično kriva za moju promjenu boje kose u tu baby orange 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Alexis je brutalno lipa (prirodna riđokosa), i još je zgodna, kad malo naraste bit će totalno nemoguća.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.